Geile party rukkende mannen

geile party rukkende mannen

Ik deed het gordijn van de paskamer open zodat mijn man het ook kon zien. Iets verder in de winkel zag ik een man naar mijn staren. Ik keek hem zeer ondeugend aan en ik deed in het pashokje het rokje weer uit. Maar je raadt het al, ik liet het gordijn een stukje open staan, zodat de man alles kon zien.

Ik zag hem gewoon genieten. Toen zag ik dat zijn vrouw uit een ander pashokje kwam en hem betrapte op het gluren, waarop die twee onenigheid met elkaar kregen. Lachend vertrokken wij naar de kassa, rekenden het rokje af en vertrokken weer de winkel uit.

We zochten een leuk plaatsje op het terras. Tijdens ons onderonsje met een hapje en drankje kreeg ik een berichtje van een bekende man die die avond zou komen. Hij vroeg of twee vrienden van hem ook mee mochten doen. Na wat overleg met mijn man besloot ik daarmee in te stemmen. Wel moest ik eerst zien wie deze twee mannen waren. Hee, die twee mannen kende ik al van eerdere geile uitstapjes. Ik zag ook een actiefoto waar ik zelf onherkenbaar op stond. Ik berichtte gelijk terug dat het goed was en dat ik die twee al kende.

Na een uurtje gingen we weer richting huis. Onderweg kwamen we de plaatselijke sexshop tegen met een bios. We besloten daar eens een kijkje te nemen. Het was binnen niet druk. We keken wat rond en liepen naar achteren waar de privé cabines waren. Daar liepen wel een aantal mannen, die volgden ons door die ruimtes. Wij weer terug naar de winkelbalie waar we vroegen hoe het ging in die bios. We keken elkaar verbaasd aan dat wij als stel gewoon ook dubbel entree moesten betalen.

Dat hebben we niet gedaan en we vertrokken ook weer uit de zaak. De mannen die om ons heen stonden gaven gelijk de verkoopster aan dat stellen normaal altijd gratis naar binnen mogen. Wij zelf hadden er geen zin meer in en vertrokken weer richting ons huis.

Onderweg kreeg ik vele geile berichtjes en of het nog door ging. Door deze berichtjes was mijn geile stemming al snel weer bij mij terug. Eenmaal thuis ging ik mij weer opfrissen en klaarmaken voor de party. Ik zocht wat kleding van lak uit, had een mooi mini hoogglans mini rokje en bijbehorende hoogglans topje en zeer hoge ver over de knie laarzen. Het zag er allemaal weer super geil uit. Beneden in de huiskamer had mijn man al de rolluiken dicht gedaan en op mijn stoel een handdoek gelegd.

Met een drankje zat ik te wachten op mijn uitgenodigde mannen. Al snel ging de deurbel. Twee mannen kwamen binnen en stelden zich aan mij voor. Niet veel later druppelden alle acht mannen langzaam bij mij thuis binnen. De 4 bekende mannen vertelden vele geile verhalen die ze eerder met mij hadden mogen meemaken. Ik zag dat de meeste mannen al gauw een dikke pik in hun broek hadden.

Ik stond op om iedereen nog een keer wat te drinken te geven. Daarbij boog ik voorover over de salontafel heen. Twee bekende mannen deden mijn benen wat uit elkaar en al snel had ik enkele vingers in mijn natte kut zitten. Ik bleef met twee handen op de tafel voorover gebogen staan. Ik had inmiddels ook handen aan mijn grote tieten zitten.

Ik genoot wel van al die complimentjes. Ook vroegen enkele mannen aan mij waar ik op ondergespoten wilde worden. Laat het me op tijd weten en ik zal het met open mondje ontvangen”. Na een hapje en drankje gingen we met z’n allen naar mijn goed ingerichte speelzolder. In het midden van de zolder had ik een smal langwerpig bankje geplaatst.

Daar lag ik comfortabel op en op de juiste hoogte, zodat iedereen makkelijk bij mij kon komen. De eerste man begon mij gelijk te vingeren.

Hij had snel ook het juiste plekje gevonden. Ik bleef maar met veel kracht mijn geile sappen uit mijn gevoelige kut spuiten en de ene pik na de andere pik kwam in mijn mondje.

Zo kwam ook de ene harde pik na de andere harde joekel in mijn strakke neukkut. Het was wel weer een lekker geil gevoel dat ik elke pik in me kreeg. Ikzelf kreunde ook aan een stuk door. Ook tijdens het neuken begon mijn kutje spontaan weer te spuiten en tegelijk werd ik gewoon nog door geneukt. Ik moest van de mannen in de sling gaan liggen, waar ik al snel de ene harde lul na de andere geile pik diep in mijn neukkut kreeg.

Met lange diepe stoten werd ik stevig doorgeneukt. Na een tijdje zei ik “Even pauze mannen” want ik werd inmiddels al meer dan een uur door elke man in colonne doorgeneukt. Ik had zelf ook veel vocht verloren, op de vloer onder de sling daar lag een flinke plas geile kutsappen.

Na een hapje en drankje vroeg ik aan alle mannen “Zullen we nu de finale gaan doen? Ik pijpte al die mannen om beurten zoals in een carrousel. Eén persoon kwam al rukkend naar mij toe. Drie mannen beurden mij liggend op en legden mij op het midden van het matras. We gingen met vijf op het matras liggen. De ene pik na de andere pik kwam in mijn mond en zo kwam ik in een geile trance die ik nog nooit eerder heb mogen meemaken. Ik kwam door het vingeren ook meerdere keren spuitend klaar, het was heerlijk!

Er kwam nu een harde pik naar me toe. Ik wilde weer pijpen, maar hij trok terug om over mijn borsten te spuiten. Hij spoot veel sperma en ik werd daar zo geil van. Ik wilde het sperma ineens over en vooral ín mijn mond hebben en vooral proeven. Maar omdat iedereen wist dat dat niet mocht deden ze dat natuurlijk niet. Toen de man uitgespoten was pakte ik zijn lul en zoog het laatste restje uit zijn pik. Ik zelf was zo geil dat ik veel meer wilde en de mannen zagen dat ook.

De ene na de andere harde pik kwam al rukkend naar me toe om mijn onder te spuiten. Maar elke pik die bijna klaar kwam begon ik te pijpen. Vele klodders dik sperma werden vol tegen en in mijn mond gespoten.

Ik had nu een echte sperma douche en ik genoot er zo intens van. De volgende vier mannen kwamen bij mij op het matras en maakten mijn ondergespoten mond kin en borsten schoon.

Aad zei tegen mij “Zo zo Anja, je bent zaadgeil dus nu ook een echte spermaslet”. Kom mannen, neem mij als een echte slet”. Ik moest voorover op mijn knieën gaan zitten met mijn kontje omhoog. Zo”zeiden de mannen “Dan zullen we jou eens in je geile neukkut nemen en met z’n allen jou gaan doorneuken”.

Maak mijn fantasieën waar, gebruik me als een echte zaadslet”. De eerste harde pik kwam diep in mijn neuk kut. Hij neukte stevig door. Ik kon geen kant meer op want ik had ook al die tijd diep in mijn mond een dikke pik zitten. De man die achter mij aan het neuken was stopte en maakte plaats voor een volgende harde lul. Die stootte ook diep in mijn kut en neukte mij stevig door.

De man sloeg onder het neuken stevig op mijn billen. Ik keek om en zag dat ik door deze man zonder condoom genomen was.

Ik was zo geil dat het mij niet meer uitmaakte. Maakt niet uit mannen, neuk me! De man zei “Wat een geile neukslet is ze hè? Hij maakte plaats voor de volgende pik. Deze man pakte mij stevig met twee handen vast en zei “Ik ga deze geile kut eens goed volspuiten. Ik was nu in zo’n soort van geile trance dat ik nu alles toe zou laten. Al snel spoot hij zijn pik in mijn kut leeg. Ik bleef maar doorkreunen. Een man naast mij zei in mijn oor “Wil je nog meer zaad in je geile neukkut? Mijn kut bleef maar knijpen van genot maar werd gewoon door geneukt.

Ik werd steeds wilder, gilde het uit en voelde weer een lul mijn kut volspuiten. Er kwam maar geen eind aan, deze persoon had zo veel zaad diep in mijn neukkut gespoten. Zijn pik ging uit mijn kut.

Al het gemengde zaad droop uit mijn kut. Gelijk werd ik gevingerd en al snel begon mijn kut weer te spuiten. Met mijn nog openstaande neukkut stond ik met mijn benen trillend op het matras. Aad pakte me bij mijn arm vast en nam me mee naar de relaxstoel en zei “Even pauze mannen”. Ik zat wat afwezig in de stoel en kwam eindelijk bij.

Ik merkte dat mijn stoel plakkerig nat was. Had nu ook pas zelf in de gaten dat er vele klodders sperma uit mijn kut kwam druipen. Ik zag dat er veel sperma tussen mijn benen op de stoel lag. Aad maakte mijn kut en de stoel schoon “Kom ga maar weer zitten meid”.

De mannen zeiden dat ik echt een geile slet was en een heerlijke neukteef. Ik vroeg “Wie heeft mijn kut zo vol gespoten? Blozend zei ik “Vijf mannen? Daarom is die stoel zo onder de plak”. Aad kwam naar mij toe en zei “Er willen nog meer mannen komen, wil je dat? We bleven met z’n allen aan de salontafel wachten wie er nog komen zou. Na een half uur vroegen de mannen nog een dildoshow. Aad maakte zijn slaapkamer van het slot en ik kleedde mij om.

Hoge over de knie laarzen met lak en een lak topje in het blauw. In deze outfit kwam ik de kamer binnen. Ik glunderde helemaal en ging weer op mijn XXL dildo zitten. Aad pakte een krukje en zette dit in het midden van de kamer, zodat ieder daar zicht op had. Daar moest ik mijn dildo op zetten. Langzaam liet ik mijn kut over die dildo heen zakken. Ik neukte die dildo intens met kreunende neuk bewegingen.

Er kwamen, terwijl ik met die dildo bezig was, enkele bezoekers binnen, die niet veel later om mij heen stonden te rukken. Ik werd weer steeds geiler en geiler en kwam ook zelf bijna klaar. Ik haalde de dildo uit mijn kut en met veel kracht spoot mijn kut leeg. De andere mannen zeiden “Dat is een echte neukslet, ze heeft een heerlijk neukkutje en lekkere geile grote tieten.

Ook tongt zij supergeil. Ze ziet er ook geil uit hè? Ik ging met iedere man op de foto en we maakten ook een groepsfoto. Al staand begonnen mijn drie mannen om beurten te zoenen. Ook had ik meerdere vingers in mijn kut.

Op het matras lag een man op zijn rug met zijn lul omhoog. Daar ging ik boven staan en al zakkend schoof zijn harde lul diep in mijn kut. Ik begon hem zelf als een wilde te neuken, net zo lang tot ik deze lul helemaal leeg geneukt had. Ik stond weer op, met mijn benen gespreid. De mannen zagen de klodders sperma uit mijn kut druipen.

Ik ging weer tussen de mannen staan die net waren binnen gekomen en begon ze vanuit mijzelf geil te tongen. Ik hing met mijn armen om twee mannen met mijn benen gespreid, en zo werd ik gigantisch gevingerd.

Met veel kracht begon ik mijn kut leeg te spuiten, er kwam geen eind aan. De man bleef maar doorvingeren, het vele vocht bleef maar met veel kracht uit mijn kut spuiten. Een man op de bank zei “We mochten toch alles met je doen Anja? Hij stond op en nam mijn mee naar het matras. Daar moest ik met mijn kontje omhoog voorover op mijn knieën zitten. Een andere man naast mijn smeerde mijn kontje in met veel glijmiddel.

Ik moest nu van die mannen gewoon met mijn neukkut op de harde pik gaan zitten van een man die naast mij lag. Ook moest ik mij verder voorover buigen. Een man was nu bezig met twee vingers mijn kontje op te rekken. Ik kwam nu bijna weer op mijn geile hoogtepunt en zat al snel weer geheel in die geile trance. De man maakte aan ieder kenbaar “Anja is er klaar voor, ze heeft nu 3 vingers diep in haar geile neukkont zitten” en hij sloeg op mijn billen.

Langzaam kwam er nu ook een harde pik in mijn neukkontje. Zijn eikel was wel heel dik. En ja dat hielp echt. Ik had nu voor het eerst diep in mijn neukkut en kontje een harde lul zitten. Langzaam begonnen die twee mannen mij te neuken.

Het ging steeds soepeler. Ik begon ook weer zachtjes te kreunen. Het neukritme werd nu opgevoerd. Het was heerlijk en ik wilde weer meer en meer, kreunde steeds harder, was bijna op mijn hoogtepunt. Ik riep “Ik kom bijna klaar” en al snel gilde ik het uit “Ik kom klaar”.

Tijdens het klaarkomen werd ik keihard doorgeneukt. Ik bleef gillen van genot. Een rukkende man voor mij deed zijn pik diep in mijn mond. Hij spoot achter in mijn keel zijn pik geheel leeg in mijn pijpbekje. Ik kon niet anders doen dan dat dikke zaad doorslikken. De pik kwam uit mijn neukkontje en spoot mij van achteren vol zaad.

Ook voelde ik een pik kloppend in mijn kut klaarkomen. Moe ging ik op het midden van het matras op mijn rug liggen en de mannen waar ik mee gespeeld had gingen van het matras af. Aad zei “Je bent nog niet klaar Anja, er zitten nog twee mannen op de bank te wachten” Een man kwam naar me toe.

Hij deed mijn benen uit elkaar en recht omhoog. Aad zei “Anja, geile slet, je bent nu in elk gaatje volgespoten behalve in die geile neukkont van je”. De mannen op de bank zeiden “Kom neuk die geile zaadslet”. De man schoof zijn pik in mijn nog openstaande neukkont. Hij nam mij teder anaal. Het was weer heerlijk om zo te worden geneukt. Hij begon steeds harder te kreunen en ik zag aan zijn ogen dat hij klaar kwam.

Hij spoot zijn pik diep in mijn neukkontje leeg. Toen zijn slappe pik uit mijn kontje kwam drupte het zaad ook uit mijn geile doorgeneukte kont. Ik stond op en liep naar de laatste man, die al die tijd rukkend op de bank zat. Ik ging bij hem op schoot zitten en schoof mijn zaadkutje over zijn harde pik heen.

Ik begon hem al neukend te tongen, pakte zijn tepels vast en trok er aan. Dat vond hij heerlijk. Hij kwam ook kreunend klaar, spoot zijn dikke zaadjoekel met veel kracht in mijn zaadkut leeg. Ik stond op en zat helemaal onder het sperma. Ook die man zijn zak en de bank zaten vol zaad. Twee mannen gingen met mij mee naar de douche.

We wasten elkaar intiem onder de warme douche, ook mijn kut en kont werden met de doucheslang schoongespoeld. De mannen gaven aan dat mijn doorgeneukte kut en neukkont nog wat open stonden. De twee mannen droogden mij ook af en gaven mij een badjas. We praatten die avond wat na en bekeken de vele gemaakte foto’s en korte filmpjes, wisselden onze gegevens met elkaar uit en we namen afscheid van elkaar.

Even later bedankte ik ook Aad voor zijn gastvrijheid. Ik maakte gelijk een vervolgafspraak met Aad voor binnenkort een tweede gangbang. Maar eerst mijn kontje en kutje tot rust laten komen, die waren nu zeer gevoelig.

Eindelijk was mijn fantasie waargemaakt en zelfs ook nog mijn taboe fantasieën bare seks. De Motorvakantie - 4 Door: Tessa - 4 Door: Mijn Eerste Zwarte Pik Door: Mirjan En Jan Gelezen: De Motorvakantie - 3 Door: De Motorvakantie - 2 Door: De Motorvakantie - 1 Door: Wereld Naakte Tuinieren Dag Door: Tessa - 2 Door: Beter - 2 Door:

Stiefbroer betrapt tijdens aftrekken. De mannen zaten allen rukkend naar mij te kijken en ik hoorde “Wat een geile slet” en zo van “Die zou ik eens goed willen doorneuken”. Glurende broer tast op het juiste moment toe. Hij spoot veel sperma en ik werd daar zo geil van. Toen de man uitgespoten was pakte ik zijn lul en zoog het laatste restje uit zijn pik.

Man zoekt geile vrouw geil skypen

Geile meiden gaan liever met elkaar aan de gang. Pijpslet zuigt grote pikken. Geen gaatje ongebruikt bij blonde seksslavin. Oudere swingers hebben een dp trio sex party. De mannen laten de meisjes pijpen en neuken ze. De mannen neuken de mondjes en kutjes. Spuit die twee lullen maar leeg in mijn mondje. De sperma druipt uit haar mondje langs haar kin. Maken alleen mannen met een grote lul geile amateur sex tapes. Trio porno met dubbele penetratie. Alle sletjes worden ondergepist in de sauna.

Dat zijn wel erg veel monstercocks bij elkaar. Camper gangbang met de sexy Audrey Hollander. Gangbang op het naakt strand. Huisvrouw laat zich geil neuken door vriend van man. Het tiener meisje laat de mannen haar kut en mond tegelijk neuken. Gepijpt worden door lekkere wijven en nog betaald krijgen ook. Femdom sexy mistress pegging. Wij keken op een gepaste afstand naar haar en de mannen die om haar heen zaten.

Enkele minuten later lag zij met deze 5 mannen op het bed te spelen. Ze werd door deze mannen in elk gaatje genomen en ze werd steeds geiler en geiler. Ik bleef nieuwsgierig naar dit schouwspel kijken en het wond mij ook zeer op. Dit wilde ik eigenlijk ook wel, al die geile aandacht van al die mannen. Ik en mijn man besloten haar niet te storen. Na een tijdje zaten we aan de bar en raakten met dat stel verder in gesprek. Ze vertelden dat zij veel aan gangbangs deden.

Ze hadden ook een eigen site bij clubs onder de naam xxx. Na wat adressen te hebben uitgewisseld namen we afscheid van elkaar. Onderweg naar huis toe in de auto had ik het er met mijn man over dat ik zelf een eigen gangbang wilde meemaken.

Toen we thuis waren aangekomen ging ik gelijk naar haar site kijken. Het zag er best wel heftig uit. Ik riep mijn man erbij en we keken samen heel de nacht haar site door. Er stond ook veel informatie over gangbangs, waar en hoe en zo te regelen, met diverse linkjes.

Een van die linkjes sprak mij wel aan. Aad in Wageningen die organiseerde gangbangs. Diezelfde nacht hebben we Aad via Google gevonden. We kwamen ook veel vrouwen tegen die bij Aad een party hadden gegeven. Ik zag het al helemaal zitten om een eigen gangbang te organiseren en besloot nog diezelfde nacht deze Aad een mail te sturen.

De volgende dag laat in de middag kreeg ik een mail terug. Diezelfde dag nog moest ik contact opnemen per telefoon. Ik was alleen thuis, mijn man kwam pas laat in de avond terug. Na wat aarzelen besloot ik toch alvast te bellen.

Door de spanning had ik het verkeerde nummer ingetoetst. Even wat roken en nog een keer proberen. En ja ik had verbinding, er werd opgenomen. Door de telefoon klonk Aad al aardig en het contact was ook bedoeld als fakecontrole. We hadden gelijk een afspraak gemaakt om dinsdag bij hem thuis in Wageningen te komen praten.

Ik was helemaal vol van dat ik zelf alleen gebeld had en dat ik ook nog eens zelf een afspraak had gemaakt. Ik kon niet wachten tot mijn man thuis was en besloot hem alvast een berichtje te sturen. Hij belde mij gelijk terug en hij moest natuurlijk ook alles weten. Bij thuiskomst heb ik met mijn man de hele nacht er over gefantaseerd. Voor het slapen gaan gaf hij mij een kus en vroeg “Je wil het echt hè? Eindelijk was het dinsdagavond.

Het was wel even zoeken voor we het adres van Aad hadden gevonden. Hij woonde in een flat. Het zag er allemaal netjes uit en de flat stond gelukkig niet in een achterbuurt. We belden aan en een man op leeftijd maakte de deur open. Zo te zien vind je het allemaal spannend”. Deze Aad bleek een vrouwvriendelijke man, hij stelde mij gerust met een bakje koffie.

In zijn huiskamer vertelde hij hoe het werkte en ik moest er zelf eens goed over nadenken. Maar dat hoefde ik niet meer te doen, het voelde voor mij al goed aan. Ik besloot om een gangbang party bij Aad thuis te houden.

We spraken deze dag ook een partydatum af. Hij zette voor mij een advertentie met mijn foto op diverse seksdatingsites onder de naam gbanja en mijn voorwaarden om mee te mogen doen: Er kwamen vele reacties binnen, meer dan De mails met een normaal herkenbare foto pikte ik er uit.

Ik had van Aad begrepen dat als je 12 mannen uitnodigt er gemiddeld 4 komen opdagen. Twaalf van de zestig personen die gereageerd hadden spraken mij wel aan. Die stuurde ik per mail mijn voorwaarden nog een keer om mee te mogen doen: Ook belde ik alle mannen zelf op om ze te gaan uitnodigen.

Ik merkte tijdens het telefooncontact dat velen al vaker bij Aad waren geweest. Na een week wachten was eindelijk mijn eigen gangbang avond. Ik was die dag al die tijd onrustig en vooral zenuwachtig.

Ook was ik heel die dag van mijzelf al supergeil, mijn dag kon al niet meer stuk. Ik had mijn grote weekendtas al ingepakt met diverse leuke setjes, condooms, glijmiddel, dildo enz. Eindelijk vertrokken we richting Wageningen. Hoe dichter we bij Wageningen kwamen hoe spannender het voor mij werd. We hadden wat eerder bij Aad afgesproken zodat ik van al die spanning wat bij kon komen en mij in alle rust kon omkleden.

Bij binnenkomst zag Aad dat ik het wel heel spannend vond en hij zei “Ga je maar vast omkleden in mijn slaapkamer. Als je klaar bent doe ik de deur wel op slot, zodat je spullen veilig opgeborgen zijn”. In die slaapkamer kleedde ik mij om in een lak outfit met kinky hoge over de knie laarzen. Ik keek in een grote spiegel en je kon duidelijk aan mijn ogen zien hoe geil ik was.

Ook mijn kutje bleef supernat. Ik deed mijn slipje daarom ook maar uit, het was al doorweekt van geiligheid. Zonder slip kwam ik de huiskamer binnen. Aad had in het midden van zijn huiskamer een groot matras voor mij neergelegd en een comfortabele relaxstoel bij de salontafel gezet.

Hij gaf mij een bakje koffie en stelde mij gerust. Uit mijn kleine tas haalde ik mijn spullen, rokerswaren, condooms, een tube glijmiddel en die XXL dildo, die Aad op de salontafel zette, waarop hij zei “Zo dat is voor een klein vrouwtje als jij een flink formaat dildo, ga je hiermee de mannen opgeilen? Ook de tv ging nu aan, daar werd een pornofilm op vertoont.

Aad zei “Ik ben wel benieuwd hoeveel mannen er komen. Buiten de advertenties heb ik veel telefoon gehad van vaste bezoekers over jou”. De bel ging, mijn eerste bezoeker kwam binnen. Het was een leuke man. Bij het aan elkaar voorstellen tongde hij mij gelijk. Ik vond het steeds spannender worden.

Hij voelde ook zonder te vragen aan mijn natte kutje. Al snel kwamen er nog 7 mannen binnen die mij allemaal ook zo begroetten. Mijn man en de acht andere mannen zaten inmiddels naakt op de twee banken rond de salontafel. Ieder vertelde zijn vele gangbang ervaringen die zij allen eerder bij Aad hadden mogen mee maken met de vele bekende en zeer ervaren gangbang vrouwen.

Ik dacht hoe moet nu een gangbang beginnen en er zijn al acht mannen? De bel ging gelukkig weer en er kwamen nog 4 mannen binnen, die mij net als de vorige bezoekers tongden en ook aan mijn kut zaten.

Ook deze vier mannen kleedden zich uit. Een man vroeg “O, die geile XXL dildo op tafel, ga je voor ons een showtje weggeven? Aad had niet verwacht dat alle uitgenodigde mannen zouden komen. Hij moest stoelen bij plaatsen en zei “Nou Anja dit komt nooit voor dat alle mannen ook komen opdagen”.

Ik moest van Aad opstaan en Aad stelde mij aan de mannen voor. Mijn rokje deed hij wat omhoog “En Anja heeft een lekker geschoren neukkut”. Hij deed mijn benen wat uit elkaar en voelde met een aantal vingers in mijn kut.

Aad zijn vingers kwamen uit mijn kut “Ze is ook goed nat mannen, ze wil genomen worden”. Hij vertelde ook dat het mijn allereerste gangbang was en dat het een lang gekoesterde wens van mij zelf was “Dus mannen, behandel deze slet vrouwvriendelijk en met respect”.

De meeste mannen hadden al een harde pik en zaten ook met hun eigen harde pik te spelen. Ik dacht weer hoe moet ik een gangbang beginnen? Het was echt heel spannend. Ik ging even naar de wc dan had ik ook wat bedenk tijd.

Aad stond bij terugkomst mij in de gang op te wachten. Hij zei “Je moet de mannen eerst wat opgeilen en dan gewoon naar een man toe gaan en beginnen met pijpen of zoenen. De rest komt vanzelf meid”. Hij gaf mijn een kus en sloeg op mijn billen. Ik kwam weer de huiskamer binnen en zette mijn dildo op de hoek van de salontafel. Zonder blikken of blozen deed ik mijn rokje omhoog en ik zakte met mijn natte kut over die grote XXL dildo heen.

Ik zei kreunend “Ja hij past maar” en ik neukte zelf de dildo op en neer. De mannen zaten allen rukkend naar mij te kijken en ik hoorde “Wat een geile slet” en zo van “Die zou ik eens goed willen doorneuken”. Ik kreunde harder om de mannen verder op te geilen. Enkele mannen vroegen aan mij of ik genomen wilde worden.

Ik ging op mijn knieën tussen zijn benen zitten en zonder te vragen pijpte ik zijn geile harde lul. Zo kroop ik naar de volgende persoon die naast hem zat en schoof mijn mondje over zijn eikel heen en pijpte hem diep. Bij de vierde man was het ijs gebroken. Een man pakte de dikke XXL dildo en stopte die van achter diep mijn kut in.

Ik voelde nu overal handen op me en in me. Ik was op dat moment zo geil en die dildo ging zo stevig op en neer in mijn kut dat ik steeds harder en harder kreunde. Drie mannen beurden mij liggend op en legden mij op het midden van het matras. We gingen met vijf op het matras liggen. De ene pik na de andere pik kwam in mijn mond en zo kwam ik in een geile trance die ik nog nooit eerder heb mogen meemaken.

Ik kwam door het vingeren ook meerdere keren spuitend klaar, het was heerlijk! Er kwam nu een harde pik naar me toe. Ik wilde weer pijpen, maar hij trok terug om over mijn borsten te spuiten. Hij spoot veel sperma en ik werd daar zo geil van. Ik wilde het sperma ineens over en vooral ín mijn mond hebben en vooral proeven. Maar omdat iedereen wist dat dat niet mocht deden ze dat natuurlijk niet.

Toen de man uitgespoten was pakte ik zijn lul en zoog het laatste restje uit zijn pik. Ik zelf was zo geil dat ik veel meer wilde en de mannen zagen dat ook. De ene na de andere harde pik kwam al rukkend naar me toe om mijn onder te spuiten. Maar elke pik die bijna klaar kwam begon ik te pijpen. Vele klodders dik sperma werden vol tegen en in mijn mond gespoten. Ik had nu een echte sperma douche en ik genoot er zo intens van. De volgende vier mannen kwamen bij mij op het matras en maakten mijn ondergespoten mond kin en borsten schoon.

Aad zei tegen mij “Zo zo Anja, je bent zaadgeil dus nu ook een echte spermaslet”. Kom mannen, neem mij als een echte slet”. Ik moest voorover op mijn knieën gaan zitten met mijn kontje omhoog. Zo”zeiden de mannen “Dan zullen we jou eens in je geile neukkut nemen en met z’n allen jou gaan doorneuken”. Maak mijn fantasieën waar, gebruik me als een echte zaadslet”. De eerste harde pik kwam diep in mijn neuk kut. Hij neukte stevig door. Ik kon geen kant meer op want ik had ook al die tijd diep in mijn mond een dikke pik zitten.

De man die achter mij aan het neuken was stopte en maakte plaats voor een volgende harde lul. Die stootte ook diep in mijn kut en neukte mij stevig door. De man sloeg onder het neuken stevig op mijn billen. Ik keek om en zag dat ik door deze man zonder condoom genomen was. Ik was zo geil dat het mij niet meer uitmaakte. Maakt niet uit mannen, neuk me! De man zei “Wat een geile neukslet is ze hè? Hij maakte plaats voor de volgende pik. Deze man pakte mij stevig met twee handen vast en zei “Ik ga deze geile kut eens goed volspuiten.

Ik was nu in zo’n soort van geile trance dat ik nu alles toe zou laten.

NEGERIN KOMT SPUITEND KLAAR ESCORT GRATIS

Neuken zaandam pijpende oma