Oostblok hete geile kutjes

oostblok hete geile kutjes

Ik wilde wat aan hem vragen maar toen ik de deur opende zag ik dat mijn vader stond te masturberen, zijn armdikke, grote lul stond strak en zijn hand ging over zijn glimmende paarse eikel. Ik keek met grote ogen wat er gebeurde, had dit nog nooit gezien, maar raakte meteen opgewonden hiervan. Mijn vader zag me ook, keek me met een lach aan en zei: Ik streelde hem, en langzaam werd mijn gezicht naar zijn lul toegetrokken, ik opende mijn mond alsof ik nooit anders deed, mijn kaken helemaal gespreid toen proefde ik zijn eikel op mijn tong, hij begon te grommen en heen en weer te bewegen, ik was meteen verslaafd aan zijn dikke piemel en begon harder te pijpen, zoog hem diep naar binnen.

Mijn vader trok ineens zijn lul uit mijn mond, keek me aan, lachte en neukte me verder in mijn mondje Tot mijn verrassing werd zijn lul niet slap! Hij duwde me naar achteren, trok de kleren van mijn lijf, ruw en hard en ik genoot ervan. Naakt liet hij me voorover bukken en ik voelde zijn dikke snikkel tussen mijn schaamlippen, het benam mijn adem en ik voelde zijn zware lul diep in me, ik voelde mijn vliesje scheuren en genoot van het gevoel van een dikke lul in mijn lijf, ik bewoog mee op het ritme en greep onderlangs mijn vader bij zijn ballen, dat joeg hem nog meer op en ik voelde dat ik ging klaarkomen, ik begon te schokken en in zijn lul te knijpen met mijn kut, ik hoorde terwijl ik langzaam in de zevende hemel kwam, mijn vader diep grommen en hij spoot nogmaals een flinke lading heet, wit zaad met kracht tegen mijn baarmoeder spuiten.

Ik viel voorover op bed en mijn vader gleed op mijn rug mee, zijn lul werd nu wel slap en gleed langzaam uit mijn uitgewoonde ontmaagde kutje. Het zaad droop eruit en ik voelde het stromen. Vader stond op, keek me liefdevol aan hij zei: Hij leerde me alles op gebied van seks en wijdde me in alles in, ik vond het speciaal heel geil, als hij zaad over me heen spuit, hij spuit heel veel en zijn zaad is echt het lekkerste wat ik ooit geproefd heb. Op de dag dat ik 18 werd, was op een zondag weer ik nog, had mijn vader wat speciaals voor me geregeld, ik werd wakker en ik vond een groot cadeau op mijn nachtkastje, ik opende het door de strik ervan af te halen, opende de doos en keek verrast toen ik het eruit haalde het was een zwart latex pakje, glimmend zwart, voelde zacht en glibberig aan, ik kreeg al kriebels toen ik het rubber door mijn vingers liet glijden, ik zag er een kaartje aanhangen en las wat er op stond: Kus papa, ik hou van je!

Ik haalde het tevoorschijn, het was een jurkje, kort, erg kort, een rits van voren en met halve cups, ik wist niet wat me overkwam toen ik het aantrok, zo strak om mijn lijf, toen ik de rits omhoog trok, werd mijn middel ingesnoerd, mijn borsten opgeduwd, mijn tepels staken net boven de cup uit en priemden recht vooruit.

Ik voelde me super vrouwelijk en kreeg een natte spleet alleen al door mezelf te bekijken. Ik liep de gang op en riep mijn vader. Nog geen minuut later kwam hij naar boven, nam me in zijn armen en kuste me hartstochtelijk, "gefeliciteerd met je verjaardag, vandaag ben je officieel een grote meid geworden, speciaal daarvoor heb ik wat voor je geregeld, je moet alleen de blinddoek even omdoen en mijn hand vasthouden en me vertrouwen" "Natuurlijk pa, ik vertrouw je, je maakt me nieuwsgierig en ik voel me super geil zo, ik kan niet wachten" zei ik.

Hij blinddoekte me, ik pakte zijn hand en ik volgde hem naar de huiskamer, ik voelde en merkte dat er meer mensen aanwezig waren maar ik hoorde niks, ik voelde wel dat ik meer en meer opgewonden raakte, mijn tepels werden harder en mijn klitje en schaamlippen waren van geilheid al opgezwollen.

Ik werd door mijn vader midden in de kamer gezet, ik moest de blinddoek laten zitten en vanuit het niets werd ik ineens betast door zeker 3 paar handen, ik hoorde zware ademhalingen en zacht gehijg, ik stond daar terwijl er een paar handen langs de binnenkant van mijn dijbenen naar boven gleden, ik voelde dat allebei mijn tepels betast en geknepen werden, een ander voelde ik over mijn billen aaien, ik werd hier echt knettergeil van.

Het moment dat de handen ook daadwerkelijk mijn kut aanraakte was ik in extase en beleefde mijn eerste orgasme van die dag. Ik hoorde goedkeurende geluiden om me heen en het tasten werd brutaler, heftiger en ook ik voelde om me heen, ik voelde in totaal 4 lullen, die grote, dikke van mijn vader pikte ik er zo uit, die nam ik als eerste onder handen zoog hem flink, maar liet hem nog niet klaarkomen, de volgende was kleiner, maar net zo dik, ik proefde het voorvocht uit de eikel en voelde aan zijn zak, heerlijk, ik had het nog nooit gedaan met meerdere mannen, eigenlijk alleen met mijn vader, en nu pakte ik volleerd de derde vast, deze was dunner en kleiner, wel heerlijk, en deze had de grootse kloten hangen, ik streelde ze en jongleerde ze in mijn handen.

De laatste nummer 4, had een heel fijn maatje, niet zo groot en zwaar als die van papa maar lekker, een hele dikke eikel en mooie zware aders over zijn stam, een mooie stevige zak met heerlijke kloten erin. Ik was in de zevende hemel met al die lullen om me heen en ik genoot van allemaal. Toen werd ik achterover op tafel gelegd en met gespreide benen kwam als eerste mijn vader in me, hij neukte me hard en diep, ik had al gauw het gevoel dat ik ging klaarkomen, ik schreeuwde dat ik geen zaad in mijn kut wilde hebben, maar alles over me heen.

Ik hoorde van alle vier de mannen een goedkeurende bevestiging en nummer twee met de korte dikke nam me, ik voelde hoe ik opgerekt werd door zijn dikke lul, en terwijl hij me nam wreef hij met zijn natte vingers over mijn klit, en daar was gillend orgasme nummer drie! Nummer 3 met de kleinere voelde ik minder, maar hij had een fijne techniek, hij wist me zover te krijgen dat ik spuitend klaarkwam, nummer 4 was aan de beurt, die voelde zalig Ik genoot van de mannenaandacht, verwende ze allemaal en zij verwende mij en toen kwam het zover dat oom David klaarkwam, hij spoot zijn zaad in mijn gezicht, het kwam in mijn oog, mijn haar en over mijn uitgestoken tong, David werd weggeduwd en oom Steven kwam met zijn lul voor me, 5 krachtige stralen dik, wit, heet en romig zaad spoot uit zijn lul, met kracht spoot hij over mijn tieten, mijn tepels druiste van het zaad, mijn latex jurkje zat onder het sperma en een paar stralen in mijn haar, toen mijn vader, ik zette me schrap.

Ik wist wat er ging komen, hij bleef spuiten stralen met heet sperma, alles raak, in mijn mond, mijn ogen, mijn voorhoofd en het droop uit mijn haar zo over mijn blote schouders zo over mijn tieten en tepels over mijn jurk heen. Ik stond op, smeerde alle sperma die ik maar kon krijgen uit over mijn lijf en likte mijn vingers af. De mannen gingen zitten en we hebben het die dag nog meerdere keren gedaan, ik was dolgelukkig en zoals je begreep, heb ik Frank gehouden, gevangen in mijn web. Dit was de mooiste ervaring van mijn leven, en ja,dit zou een mooi cadeau wezen voor Monique.

Ik zei mijn vader dat hij moest gaan zitten en ik kroop op hem, op zijn schoot en ik voelde zijn machtige lul binnen dringen, eerst zijn dikke eikel, daar opende hij mijn kut mee, toen de rest die gleed diep in me, stootte tegen mijn baarmoeder en ik voelde zijn heerlijke lul diep in me dringen. We bewogen in een tempo en ik kneep met elke haal met mijn kutspieren in zijn hete lul, ik voelde dat hij begon te zwellen en mijn kut begon te pulseren van genot, het kutsap stroomde langs zijn neukpaal en ik voelde hem verstarren terwijl hij zijn zaad in me spoot, het moment dat ik zijn zaad voelde knapte er iets en kwam ik klaar terwijl ik hem innig omhelsde.

Toen ik 's avonds thuis was, begon ik het plannetje uit te werken, ik maakte een lijstje met namen. Papa Mijn 3 broers: Niek, Ben, Jack Mijn tweeling: Bert, Klaas Frank, mijn ex! Brian, mijn buurman uit Ghana John, mijn collega Dylan, een neefje Mooi lijstje dacht ik zo, nu moet ik ook nog zorgen dat ze meedoen!

Ik ga morgen zorgen voor volledige medewerking. Leuk, met haar zou ik gaan reizen! En het zou een lange reis worden van twintig uur minimaal. Schokkend en botsend reed de trein weg van Warszawa Centralnja. Het duurde even of ze begon te praten. Ze heette Goschka en was achttien. Haar Duits was goed genoeg voor een gesprek. Goschka was op weg naar Duitsland, waar haar 'vriend' zat.

Gewoon een jongen die haar hoofd op hol had geslagen en haar een stevige beurt had gegeven. Zij was verliefd en hij was bevredigd en haar naam alweer vergeten Ik bekeek haar goed. Ze was zo'n 1,65m lang en had een mooi figuurtje met kleine borsten. Haar kastanjebruine haar was halflang. Ze was heel fijn gebouwd. Ronduit vertelde ze hoe Michael haar Duitse vriendje elke nacht met haar geneukt had.

Veertien nachten werd ze door hem gepakt, in hoop op een relatie voor lang. Haar ouders hadden ingestemd met deze halve prostitutie. Nu vertel ik het koel, maar toen zat ik al een half uur met een stijve en een rood hoofd. Die vijf dagen in Polen hadden mij elke avond ladderzat gemaakt, maar geneukt of gerukt was er niet. Mijn pik werd dan ook ernstig hard en hij klopte als een gek.

Gelukkig kwam Goschka een uur later naast me zitten. Toen het donker werd, viel ze in slaap op mijn schouder. Het gewiebel van de trein en die lekkere meid zo dichtbij maakte me gek. Toen gleed Goschka in haar slaap met haar hoofd naar beneden.

Zo lag ze op mijn volle kruis. Oh shit, dit was gaaf! En ze werd wakker. Ik knikte alleen maar en hoopte en wenste dat het ging gebeuren. Toen opende ze mijn broek, deed mijn onderbroek naar beneden en de lekkere lucht van geilheid die vrijkwam deed haar besluiten mij te pijpen. Mijn lul niet te lang, wel hard en dik ging meteen in haar gulzige mond.

Die was heet en nauw! Ze zoog als een gek, kneedde mijn keiharde ballen en streelde mijn harde buik. Ik pakte haar hoofd en duwde dat naar beneden toen ik haar bekje volspoot in acht, negen flinke stoten. Ik zag hoe ze alles doorslikte. Oh, dit was supergeil. Mijn nog steeds harde, natte en rode lul viel uit haar mond en ze lachte, terwijl speeksel en zaad uit haar mond druppelden. Ik proefde het warme, zoute vocht dat ze in mijn mond liet sijpelen. Het was mijn sperma. Hitsig als ik was, bekte ik haar als een gek.

Mijn handen gingen onder haar Oostblok trui en vonden haar bh-tje. Ik kneedde en kneep in haar tietjes, haar tepels waren hard. Mijn gretige handen vonden haar heerlijke kont en ook die pakte ik stevig vast. Toen stond ze op. Ze knoopte haar donkerrode broek los en liet hem zakken. Haar kleine, witte slipje had een natte plek. Natuurlijk was ik bereid haar nog even een beurt te geven, voordat de Duitser haar met een smoes ook nog een keer zou gaan pakken.

Ik zakte onderuit met mijn broek op mijn enkels en stak mijn armen uit. De romantiek was ver te zoeken, de geilheid was zeer dichtbij.

Bovendien was m'n pik nog steeds erg in staat tot presteren. Ze kwam op me zitten en bracht zelf mijn lul in haar. Elke hobbel die de trein maakte bracht m'n zaadleuter dieper in haar. Ze stond in brand en was lekker strak. Uiteindelijk zat hij er in.

. Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Top Porno Sites In Warschau was ik bij een vriend geweest en daar hadden we veel lol lees wodka gehad. Zij was verliefd en hij was bevredigd en haar naam alweer vergeten En ze werd wakker. Ik kijk om me heen, in ons lege stille huisje en besluit dat ik dat niet wil. Hete brunette met strakke kut. ×. Sluit en speel af Loader Volgende video wordt Geile netkousen en een strakke gleuf. 83%. Video thumbnail. 7 dec Het is al laat als ik thuiskom van mijn werk, een dag als gewoon, maar de gedachte maakt me al geil en ik voel al dat mijn toch al natte kut. 22 feb Mijn handen gingen onder haar Oostblok trui en vonden haar bh-tje. Ik kneedde de geilheid overwon bij mij en ik spoot haar geile kut tjokvol.

Sex en gratis sex apeldoorn

Oostblok hete geile kutjes

DIK LUL LEKKERE GEILE DAMES