Indo slet hoerige kut

indo slet hoerige kut

Jan had als echte Hagenaar wel een speciale voorkeur voor Aziatische vrouwen. Zijn hele Nederlandse familie kwam oorspronkelijk uit voormalig Nederlands-Indië. Bovendien waren maar liefst drie van zijn vijf ooms waren met een Indonesische vrouw getrouwd. Hij had daarom verschillende beeldschone halfbloed nichtjes die hij destijds wel mee op stap had genomen en waarmee hij in een dronken bui nog weleens wat gerotzooid had.

De afgelopen twintig jaar had de notoire vrijgezel een flink aantal sex relaties gehad met bloedgeile Indische meiden.

Nu Jan net als Karel tegen de veertig jaar liep werd het merkbaar moeilijker om zich te meten met hun jongere mannelijke concurrenten. Beide heren zagen er weliswaar nog jong en fit uit maar het tot s'ochtendvroeg op stap gaan zat er na een week hard werken op de zaak toch zelden meer in.

Het was alweer geruime tijd geleden dat Jan zich aan een jong vrouwenlichaam had mogen laven. Gisteren had Karel thuis nog op bestelling een knappe Poolse import-hoer van 26 jaar in haar nauwe reet genaaid en haar darmen volgespoten met zijn zaad, zo had hij Jan net glunderend in de auto zitten vertellen. De getrouwde Jan was weliswaar overspelig maar totaal geen hoerenloper omdat hij daarvoor veel te zuinig was.

Natuurlijk wilde hij met dit zomerse stevig van bil. Jan begon dan ook ongeduldig heen en weer te schuiven op zijn stoel en vroeg ondertussen Karel de oren van het hoofd. Ze wachtten circa tien minuten, bespraken onderwijl hun modus operandus en besloten toen om uit te stappen en naar het huis toe te lopen.

Aryati was inmiddels dolblij dat ze geheel zelfstandig het slaapkamer interieur had verkocht, en ook nog met een leuke direct-verkoop bonus. Ze voelde zich daarom zelfverzekerd genoeg om ondanks het door haar bewust genegeerde verbod om overdag kopers toe te laten, haar man op te bellen om hem het goede nieuws te vertellen.

Ze had net haar trendy Samsung mobieltje in de hand toen weer aan de voordeur gebeld werd. Ze liep naar de deur en opende deze. Daar stond de man die zich net voorgesteld had als Karel die kennelijk de slaapkamer meubelen nu al kwam ophalen.

Hij was dus al snel teruggekomen en was samen met een andere man. Ook Jan zag nu voor het eerst de verbluffend knappe Indonesische meid. Hij schatte meteen in dat ze hooguit halverwege de twintig kon zijn en voelde zich buitengewoon opgewonden bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren als ze eenmaal vat op deze cm lange schoonheid hadden gekregen.

Ondanks haar flinke lengte was Jan toch nog ongeveer tien centimeter langer dan Aryati terwijl Karel met zijn ruim cm dus circa twintig centimeter boven Aryati uitstak. Beide mannen voelden van pure visuele voorpret de bobbel in hun broek harder worden. Karel stelde Jan aan de alweer breed glimlachende Aryati voor waarna beide mannen werden binnengelaten. Met opwinding in haar stem vertelde Aryati, nu duidelijk sprekend met een grappig Indonesisch accent, dat ze net haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws door te geven.

De arme jonge vrouw wist natuurlijk niet, dat de beide goedgeklede Zuid-Hollandse kerels die nota bene qua leeftijd bijna haar vader konden zijn, speciaal ingehuurd waren om haar onder valse voorwenselen in de meubel-showroom tot buitenechtelijke sex te dwingen als straf voor haar opportunistische verkoopgedrag en als introductie van haar cursus sex-integratie.

Karel knipoogde naar Jan om aan te geven dat "het spel' begonnen was. De twee mannen wilden niets liever dan dat. Aryati liep weer voorop naar boven. Beide mannen liepen een beetje zenuwachtig achter haar aan. Zonder dat ze het zelf zag wees Karel achter haar rug om naar haar strakverpakte J. LO billen en stak zijn breedlachend zijn duim op naar Jan die glunderend knikte. Aryati twijfelde er geen ogenblik aan. Haar man zou haar verkooptalent de hemel in prijzen als hij straks thuiskwam en ze hem vertelde dat de meubels allemaal verkocht waren.

Waarom wist ze niet precies maar ze had al besloten om hem niks te vertellen van de euro bonus. Ze bediende net als zoëven de halogenen lightspots die de donkere kamer weer in een zee van licht zetten. Jan keek knipperend omhoog naar de fel schijnende spots in het hoge plafond met de houten lambrizeringen.

Aryati stond nog met de rug naar de mannen toe te overpeinzen of ze Karel al voor of pas na het verslepen van de meubelen wilde laten betalen. Tenslotte wist je maar nooit. Nog voordat ze zich kon omdraaien om Karel te vragen of hij er soms bezwaar tegen had om de resterende euro nu alvast te overhandigen was Jan ongemerkt vlak achter Aryati gaan staan en had haar plotseling vastgegrepen met een hand om haar middel en de andere op haar mond zodat ze niet kon schreeuwen.

Karel had ondertussen een doek uit zijn binnenzak gehaald waarmee hij de mond van de Indonesische schoonheid strak dichtbond. De nietsvermoedende Aryati was zo verrast door deze plotselinge aanval dat ze zich pas begon te verweren toen haar mond al dichtgebonden was.

Ze begon met haar handen en blote voeten te slaan en te schoppen, wat Jan op zich best leuk vond, alleen had hij zo een beetje moeite om de opstandige sambal meid in bedwang te houden.

Karel zag dit en gooide Aryati zonder veel krachtsinspanning op het grote bed, trok een paar meegenomen handboeien uit zijn binnenzak en maakte haar bruine polsen aan de dikke houten spijlen bovenaan het bed vast. De overrompelde vrouw kon zo geen enkele kant meer op. Ze kon alleen nog met haar lange bruine benen proberen haar belagers weg te schoppen.

Ze besefte maar nauwelijks wat haar te wachten stond en dacht in eerste instantie dat ze haar wilden gaan beroven. Karel en Jan bleven ondertussen verlekkerd staan kijken hoe de jonge vrouw aan het worstelen was om los te komen. Ze zagen haar grote bange donkere ogen uit haar oogkassen puilen. Tijdens dit worstelen sprongen de grote tieten van links naar rechts op en neer in de strakzittende zijde stof van de sarong, wat de mannen erg beviel.

Meteen haalde Karel zijn kleine digitale videocamea tevoorschijn en begon als een volleerde cameraman Aryati's tevergeefse pogingen om zich los te werken uit haar bondage vast te leggen. De korte wikkeldoek was door de rukkende heupbewegingen opgeschoven tot bovenaan haar dijen waardoor een transparant zwart satijnen tangaslipje zichtbaar was geworden. Karel zoomde in op haar knappe gezicht dat ze kort tevoren speciaal ten behoeve van een succesvolle afronding van de meubelverkoop opnieuw had opgemaakt.

Het effect was dat ze er nogal goedkoop uitzag zoals een slet of een hoer. De bruine meid had een verwilderde en getergde uitdrukking op haar gezicht. Een stil genietende kijker zou daarvan ongetwijfeld bloedgeil worden. Haar lange zwarte haardos hing nu los en verward uit de wrong langs haar hoofd. Ze beet haar bovenste rij rechtstaande witte tanden bloot op haar onderste met lipgloss bedekte lippen in een poging de door haar zelfveroorzaakte pijn aan haar polsen te weerstaan maar ze kon werkelijk geen kant meer op.

De arme Aryati moest tot haar wanhoop constateren dat ze nu volledig overgeleverd was aan de willekeur van deze twee vreemde mannen die ze notabene tegen euro aanbetaling, zelf in haar huis had toegelaten.

Ze was daarom als des doods voor de reactie van haar echtgenoot want die had haar uitdrukkelijk verboden om overdag eventuele kopers in huis toe te laten. Had ze nu maar naar hem geluisterd en niet op eigen houtje gehandeld!

Ze voelde zich dom en klein en realiseerde zich plotseling het potentiële gevaar waarin ze verkeerde. Tot haar afgrijselijke schrik was het nu duidelijk aan de lichaamstaal van de mannen te zien dat ze helemaal niet op het roven van de mahonie meubelen uit waren maar het op haarzelf gemunt hadden.

Waarschijnlijk zou ze nu voor die "extra' euro in haar eigen huis worden verkracht, of misschien zelfs nog erger en niemand die haar kon helpen, of toch? Plotseling hoorden de mannen aan de voordeur een gerammel, waarna een sleutel in het slot werd gestoken.

Karel beval Jan om de benen van de vrouw in bedwang te houden zodat niemand haar geworstel kon horen. Ze hoorden de voordeur opengaan en iemand naar binnen komen. De mannen schrokken zich rot en dachten toen halfgerustgesteld dat haar man thuis was gekomen.

Vreemd, dat was toch niet volgens de afspraak, dacht Karel. Karel liep voorzichtig de slaapkamer uit en keek bij de trap omlaag. Toen hoorde hij een stem. Het was een vrouwenstem, en omdat ze een eigen sleutel had moest deze vrouw een goede bekende zijn zoniet een ander familielid, bedacht Karel.

Hij verstopte zich boven aan de trap. De stem sprak met datzelfde grappige Indonesische accent net zoals de vrouw des huizes. Plotseling hoorde hij de vrouwspersoon de trap op komen. Hij wachtte totdat ze boven aan de trap was aangekomen en stond toen opeens oog in oog met een tweede Indonesisch ogende vrouw.

Net als zij was ook hij volkomen verrast door deze aanblik. Het was een brok en een ware fashion girl. Ze zag er zeer zelfbewust uit.

Ze was lichter gekleurd maar had net als de op het bed geketende vrouw datzelfde lange slanke traditionele danseressen figuur met ook die brede heuplijn en met twee flinke tieten aan boord.

Karel had haar knappe gezicht eerder gezien op een foto aan de muur in de slaapkamer. Een foto die duidelijk genomen was in de tropische omgeving van haar moederland. Hij begreep plotseling waarom hij deze mooie bleekbruine fashion girl voor zich had staan en wat de echtgenoot eigenlijk bedoeld had met: Hij aarzelde niet langer en greep het fijngebouwde modelletje vast bij haar lange zwarte haar dat in talloze vlechtjes was samengebonden en sleepte haar de slaapkamer binnen.

Jan kon zijn ogen niet geloven bij de aanblik van nog zo'n heet exotisch wijf. Het moest nu niet nog gekker worden. Ondertussen had Karel ook haar de mond dichtgebonden en werden haar handen strak op haar rug samengesnoerd met behulp van het koord van de headset van haar dure mobieltje. Hierna werd ze met haar Indonesische kont op een mahonie barkruk geduwd en aan haar enkel vastgezet met een setje handboeien. Toen de meid Aryati op het bed vastgebonden zag begonnen haar donkere ogen spontaan te tranen.

Aryati zag dit en werd nu zo wild dat Jan haar benen ook met handboeien aan het bed moest vastmaken. Ze lag nu met haar benen wijd gespreid vastgebonden op het bed. Karel ging nu naast Aryati zitten en fluisterde haar in haar oor dat hij de doek van haar mond ging doen, maar wanneer ze ook maar enig geluid maakte dat hij dan haar zou straffen.

Hij haalde voorzichtig de doek weg, maar Aryati begon gelijk te janken. Karel maakte gelijk de doek weer vast en beval Jan om een klein voorproefje te laten zien.

Dit deed Jan maar al te graag. Terwijl Karel alweer druk aan het filmen was liep Jan naar de zoetgeparfurmeerde Atika toe en begon haar de knoopjes van haar gestreepte blouse te openen. Langzaam trok hij de blouse uit haar broek, en keek daarbij recht in de creatief opgemaakte ogen van de bange Indonesische meid. Hij kreeg er plezier in om haar zo de stuipen op het lijf te jagen. Plotseling trok hij met een ruk haar blouse geheel open en keek verlekkerd naar haar twee volle borsten die in een roze BH waren opgeborgen.

Haar prachtige lichtbruine lijf glinsterde helemaal van de angstzweet. De cameralens legde Atika's aanranding minutieus vast terwijl de volledig geknevelde Aryati machteloos toe moest kijken vanaf het zware bed. Net als haar zus wist ook Atika niets van de perverse sex integratie cursus die haar eigen zwager voor haar en haar zus in gedachten had.

Voor Karel en Jan was de onverwachte komst van zo'n tweede geile Indobabe een welkome toevoeging aan hun her- bij- en omscholingsprogramma. Ze zouden de sexuele mindset van deze twee exotische dames voor eens en altijd overhoop gaan halen. Althans dat hoopten ze te doen in de loop van deze eerste intensieve sexueel therapeutische sessie onderdeel van de hernaamde integrale sex-integratie cursus: Hij deed de doek wederom voor haar mond en zei tegen Jan dat hij verder kon gaan met het zusje onder handen te nemen.

Jan haalde een stiletto uit zijn zak en liet het mes eruit springen. Met de platte kant van het mes wreef hij over de schouder van de mode meid totdat hij met de punt onder haar BH bandje was aangekomen.

Heel langzaam sneed hij het bandje door, waarna haar andere schouder en bandje volgde. Hierna hield hij het mes voor Atika's gezicht en fluisterde dat ze stil moest blijven zitten, omdat hij anders wel eens in haar tieten kon snijden.

Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door. Atika hield haar adem in en voelde het koude mes tussen haar borsten steeds verder omlaag gaan. Met een snelle ruk trok Jan toen het mes tussen haar tieten vandaan, waardoor het roze beha openscheurde en haar beide bruine kanjers uit de cups floepten. Jan keek met verbazing naar die volle memmen, en zag dat haar tepels donker waren, tegen het zwarte aan zelfs.

Ze stonden stijf vooruit van angst en opwinding? Jan ging achter Atika staan, legde zijn handen op haar smalle maar vlezige schouders en begon haar daar te masseren. Hij voelde zijn pik direct weer hard worden toen hij zijn handen langzaam omlaag richting haar magnifieke tieten liet gaan.

Hij voelde het stevige borstvlees tussen zijn vingertoppen en begon de bruine tieten te kneden. Met twee volle handen melkte hij de tieten waarna hij de tepels tussen duim en wijsvinger nam en eraan begon te draaien en trekken. Haar tepels werden keihard en groeiden uit tot topjes van een centimeter hoog. Jan geilde steeds meer op haar fantastische tetters en begon deze steeds wilder te melken. Hij kreeg nu zin om haar tepels in zijn mond te nemen, ging weer voor haar staan en wilde net met zijn mond richting haar tepels gaan toen Karel hem tegenhield.

Jan gehoorzaamde en liet de machteloze en bange Indochick verder met rust. Karel liep weer naar het bed waar haar zus nog steeds lag vastgebonden. Weer haalde hij de doek voor haar mond weg. Nu gaf Aryati geen enkel geluid, ze dacht alleen maar aan wat deze twee verkrachters nog met haar zusje zouden kunnen uitspoken wanneer ze weer ging jammeren. En doe het goed en met overtuiging anders is je zusje definitief aan de beurt ". Hij maakte de vier handboeien los. Aryati was zo weer helemaal vrij maar ze wist dat ze geen keuze had, dat ze moest doen wat de man zei, anders namen ze haar halfzusje Atika te grazen.

Karel en Jan gingen vol verwachting op de comforabele bank van de zithoek zitten. Schuin tegenover hen zat de halfnaakte Atika vastgeketend op een barkruk. Ze zat met haar rug naar de bar toe zodat ze min of meer gedwongen was het naderende schouwspel mee te volgen. Aryati kroop van het bed af en liep naar de lage ovale salontafel die voor de zitbank stond en ging er onzeker opstaan.

De zusjes wisselden wanhopig oogcontact uit. Atika begon zachtjes te snikken en ook Aryati stond het huilen nu nader dan het lachen.

Jan was intussen nieuwsgierig in de grote kledingkast aan het snuffelen en had twee sexy prada naaldhakken gevonden. Ja, die hoerige schoentjes wilde hij Aryati zien dragen tijdens het opvoeren van haar stripshowtje.

Met bevende handen trok ze de naaldhakken aan haar ranke voeten en gespte de bandjes vast rondom haar bruine enkels. Karel klapte goedkeurend in zijn handen toen de exotische vrouw zich wiebelend op de hoge hakken oprichtte en op de salontafel geheel tegen haar zin voor de twee mannen en haar halfzusje zenuwachtig aan de knoopjes van haar sarong begon te frunniken.

Met een angstige blik in haar ogen begon ze verbazend soepel kleine danspasjes te maken op de belachelijk hoge hakken die haar volle kuiten mooi deden welven. De korte sarong werd geheel opengeknoopt, waarna deze vanzelf omlaag gleed.

Ze stond nu vrijwel naakt voor hen te dansen alleen nog gekleed in een doorschijnende BH en het zwarte tangaslipje, dat haar geschoren spleet niet langer kon verhullen.. Hij had ondertussen de rits van zijn broek opengemaakt en zijn lul eruit gehaald, die hij fanatiek begon te masseren. De aanblik van de forse lul deed Aryati even stoppen met strippen, ze bleef stokstil op de salontafel staan. Met grote ogen keek ze naar de blanke lul en besefte dat de man die vast en zeker in haar of haar zusje zou willen steken.

Aryati besloot dat ze koste wat het kost haar halfzusje moest beschermen. Dat was ze verplicht aan hun moeder verweg in de tropen. Karel reageerde meteen door op te staan naar de bar te lopen en de arme Atika pijnlijk bij haar donkere tepels vast te pakken, en eraan te trekken. Aryati schrok weer op uit haar gedachten en ging verder met strippen.

Langzaam dansend en heupwiegend liet ze de BH op de grond vallen. Haar volle borsten waren nu voor iedereen zichtbaar. Het waren net cocosnoten die op en neer zwiepten in het ritme van haar expressieve danspasjes.

Karel had Atika's gezwollen donkere tepels nu weer losgelaten en keek staande en filmend enthousiast naar de show die Atika's zus opvoerde. Jan' s lul werd steeds langer en stijver bij het zien van Aryati's donkerbruine kanjers. Aryati's handen, getooid met lange vingers en gemanicuurde lange nagels gleden nu richting haar slipje en wilde het gaan naar beneden werken. Aryati was overdonderd door deze opmerking, maar wist dat ze moest gehoorzamen, ze pakte het tangaslipje met een hand aan de voorkant vast en begon eraan te rukken.

Ze voelde de string nog dieper in haar bilnaad doordringen, maar wilde maar niet doorscheuren. Van voren schuurde de stof zich een weg tussen haar gesloten schaamlippen. Karel gaf plotseling zijn filmtaak over aan Jan, liep naar Aryati, pakte het slipje vast en rukte het met zo'n kracht van haar brede heupen af dat Aryati haar evenwicht verloor en gillend van het salontafeltje afviel en zo een pijnlijke smak op het parket maakte.

Atika wilde in opstand komen maar een dreigend opgestoken wijsvinger van Jan deed haar van gedachten veranderen. Aryati was nu helemaal naakt. Jan pakte het aan flarden gescheurde reepje textiel en liet zijn neus diep snuivend langs de lichtvochtige plekjes gaan waar Aryati's met angstzweet bedekte kut en bilnaad tegen het satijn gedrukt gezeten had en genoot intens van haar scherpe vrouwelijke geur, een mèlange van oosterse specerijen.

Ze moest van Karel weer op de salontafel staan en verder gaan met dansen. Nu konden de mannen de kaalgeschoren strakke bruine kut op hun gemak bekijken en filmen. Haar gesloten kutlippen waren volledig haarloos met alleen boven de schaamspleet een lange artistieke streep verticaal geschoren zwart schaamhaar.

Net als haar grote borsten stak Aryati's gewelfde bruine kont met de opstaande billen zwaar af tegen de rest van haar slanke modellenfiguur wat alleen maar bijdroeg aan haar erotisme. Jan's hart bonsde in zijn keel bij de aanblik van dit wonderschone vrouwenlichaam en dacht aan de dingen die nog moesten gaan gebeuren.

Met trillende handen pakte Aryati haar eigen tieten vast en begon ermee te spelen. Op een door Jan opgezette muziekbeat op de muziekinstallatie bij de bar begon Aryati ritmisch met haar handen over haar borsten en tepels te wrijven. Ze pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog. Haar tieten leken zo nog groter dan de c cup die ze zeker had.

Daarbij liet ze op verzoek van de rustig filmende Karel wellustige blikken zien terwijl ze haar grote parelwitte tanden blootlachtte en keer op keer met het puntje van haar tong sensueel haar volle lippen bevochtigde.

Aryati was tot heel veel bereid om haar halfzusje te beschermen tegen de sexuele wandaden die de beide mannen mogelijk voor Atika in gedachten hadden. Daarom besloot ze hun "spel' zo goed mogelijk mee te spelen. Ze was altijd al een goede actrice geweest. Dit speciale acteertalent was een beproefde overlevingsstrategie en was haar vroeger in haar moederland goed van pas gekomen in perioden van accuute geldnood of als laatste redmiddel uit moeilijke situaties.

Uit zichzelf stapte Aryati nu van de salontafel af en ging vlak voor beide mannen staan die goedkeurend naar haar floten. Door de hoge hakken leek ze nog langer en dus meer sexy.

Ze draaide haar bruine godinnenreet naar haar "aanbidders' toe en boog zich toen diep voorover waardoor haar "pure chocolade' billen vaneen weken. Karel, Jan en de cameralens kregen zo een zeldzaam geile blik in de donkere bilnaad van dit opwindende bruine neukwijf.

Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Jan. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Jan wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Karel verbood hem dat. Hij wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Om haar gehoorzaamheid te testen lieten de mannen Aryati zo obceen mogelijk staan. Op haar hoge hakken; half door haar knieën gezakt met een holgetrokken rug zodat haar strakke ronde billen pedant naar achteren staken. Vervolgens moest ze gedurende een paar minuten met haar beide handen, ieder op een bilhelft geplaatst, haar kont wijd opengespreid houden zodat Karel ongestoord close-up filmopnamen kon maken van haar schaamteloos tentoongestelde geslachtsdelen.

Zowel haar fijngerimpelde anus als haar rozige kut met de donkere schaamlippen stonden zo minutenlang intensief bloot aan de videocamera lens. Zonder dat Aryati er bewust van was verwijdden haar lichaamsopeningen zich langzaam, haar donkerroze kut als eerste.

Al snel keken de mannen recht bij haar naar binnen via haar vulgair opengesperde kutvlees. Ze leek vochtig te zijn geworden. Even later was ook de strakgesloten kringspier zich aan het verwijdden. Dankzij Aryati's gebukte en gespreide lichaamshouding zagen de mannen precies hoe de strak gesloten anus zich buiten haar eigen spiercontrole om beetje bij beetje begon te ontspannen om de mannen en de filmcameralens zo een diepe blik te gunnen in haar paars rozig gekleurde darmkanaal via het gapende oog van haar opengesperde kontgat.

Plotseling kwam hen een kruidige walm kontgeur tegemoet. De mannen grinnikten om de wrange geur van sate met pindasaus die zich verspreidde maar zagen via het gapende bruine kontgat van de volledig ontspannen kringspier verder geen excrementen in haar darmkanaal zitten. De Indobabe was volledig "schoon' van binnen en had kennelijk vanochtend vroeg nog goed zitten schijten. Karel en Jan hadden zo wel genoeg van de kontgat- en billenshow van het onderworpen bruine wijf.

Jan gebaarde de diep vernederde Aryati om op de rand van de salontafel te gaan zitten en zich zichzelf andermaal te spreiden. Langzaam als in een trance opende ze haar lange athletische benen. De mannen hadden nu van voren een vrij uitzicht op de nu weer strakgesloten schaamlippen. Er ontsnapten haar plots een paar hard klinkende kont- en kutscheten. Tijdens de onnatuurlijke lichaamspose hadden haar geslachtsopeningen aanzienlijke hoeveeheden lucht ingeademd.

Het werd al gekker, dacht Karel lachend. Aryati keek beschaamd de andere kant top en ging toen snel achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging richting haar poes en begon door het streepje zwarte kuthaar te draaien. Haar wijs- en middelvinger verdween nu tussen haar benen en opende haar schaamlippen waardoor het rozige kutvlees met de donker gekleurde kleine kutlippen weer zichtbaar werd.

Dit werd Jan teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en sprong op toen hij voelde dat hij ging klaarkomen, liep naar de salontafel waar Aryati met haar ogendicht zichzelf betastte en spoot toen met volle kracht verschillende dikke kwakken sperma in haar lange zwarte haren en op haar knappe bruine gezicht. Karel had niet werkeloos toegekeken en had onder de opwindende stripshow van de Aryati, de geketende en halfnaakte Atika en natuurlijk Jan's spuitscene in de haren en op Aryati's gezicht vanuit verschillende invalshoeken opgenomen.

De filmcursus die hij onlangs had afgerond kwam zo alweer goed van pas. Hij zag dat hij nu al bijna een uur aan geil beeldmateriaal verzameld had van de exotische dames. Met die Atika die nu nog werkeloos op de barkruk zat zouden ze nog flink aan de slag kunnen zodirect. Gelukkig had Karel nog twee lege dvd-opname cd'tjes op zak zodat hij in totaal drie uur aan opnames kon maken.

Ondertussen gruwde Aryati van het gevoel van het vele slijmerige vocht op haar gezicht en in haar haren. Maar ze acteerde onverschillig. Daarnet had ze tot haar eigen schrik en verbazing bemerkt dat dat haar kut buiten haar wil om vochtig begon te worden.

Zonder verder te letten op de aanwezigheid van de kleverige spermaslierten op haar gezicht en in haar haren, begon ze met haar wijsvinger haar licht opgezwollen pindaklitje te masseren. Hierdoor begon ze met haar geile ogen te draaien en schijnbaar onbewust obcene bewegingen met haar heupen en ronde bruine kont te maken. Wie wil je hebben die je gaat beffen?

Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ". Maar wat Aryati niet verwachtte was dat Karel nu naar haar zusje liep die al die tijd diep beschaamd maar wel met een half oog naar haar halfzus en de rukkende Jan had zitten kijken, niet wetend wat te denken of te voelen. Wat een vreselijke toestand. Vorige week had Atika Aryati's man opgebeld, haar vermogende zwager en hem gevraagd jazelfs bijna gesmeekt of hij haar niet tijdelijk financieel wilde ondersteunen.

Atika zat al maanden in geldnood. Tot overmaat van ramp was haar relatie twee weken geleden uitgegaan en was ze nu in accuute geldnood beland. Haar zwager bleek haar wel te willen helpen maar alleen op voorwaarde dat ze eerst met haar zus zou spreken over een oplossing van haar financiële problemen en haar om hulp zou vragen bij het vinden van een geschikte bijbaan.

Haar zwager wist natuurlijk alllang dat Atika een gat in haar hand had en haar geld veel gemakkelijker uitgaf dan dat het binnenkwam. Wat dat betreft was haar zus precies het tegenovergestelde. Atika was daarom op de bewuste late maandagochtend op initiatief van haar zwager naar het woonadres van haar zus gegaan. Stom toeval dus dat ze nu in deze bizarre situatie was komen te verkeren. Maar wie had zonder haar komst geweten welk lot haar arme zus vandaag moest treffen.

De kon daarom maar beter een oogje in het zeil houden ook al zag ze niet goed in hoe ze iets tegen de hitsigheid van twee grote Hollandse mannen kon inbrengen. Gek genoeg besefte ze dat als ze deze beide aantrekkelijke oudere mannen, die zo rond de vijftig jaar moesten zijn, elders was tegengekomen ze waarschijnlijk wel geïnteresseerd geweest om een praatje te maken of zelfs met hen te flirten.

Ze viel net als haar halfzus wel op wat oudere mannen. Maar nu gruwde ze van hen en wat ze haar zus allemaal lieten doen. De ene man die Jan heette had net Aryati's gezicht en haren volledig ondergespoten met zijn zaad. Ze zag verschrikt hoe de andere man, Karel nu weer op haar afkwam. Karel verwijderde haar de monddoek en beval haar te gaan beffen. Jan liet haar het mes nog eens zien, waarop Karel haar de handboeien losmaakte.

Hij begeleidde Atika van de barkruk richting haar zus. Hij drukte Atika naar beneden op de grond tussen de salontafel en de bank zodat ze op de knieën precies tussen de benen van haar zus kwam te zitten die met hoog opgetrokken gespreide benen zichzelf gedwongen op de salontafel lag te masturberen.

Jan duwde Atika's wanhopig kijkende gezicht tussen de wijdgespreide benen van haar zus. Aryati vond het afschuwelijk wat er zou gaan komen, maar haar verstand zei haar dat ze het maar moest laten gebeuren. Had ze zonet maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar zusje dit niet overkomen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen.

Atika bewoog haar hoofd tot slechts een paar centimeter voor het kaalgeschoren geslacht van haar zus, opende haar mond en stak haar roze tong naar buiten. Ze tipte met haar tong tegen de opengetrokken schaamlippen van haar zus. Niet bang zijn ", riep Aryati.

Onder het scherpe toezicht van de beide mannen begon Atika met haar tong langzaam de opgezwollen clitoris van haar zus te bewerken die als een kleine pinda bovenuit haar weke kutvlees stak.

Tegen haar gezonde verstand in voelde Aryati tot haar eigen afschuw dat haar lichaam haar aan het veraden was want haar kut begon alleen maar natter te worden. Met haar ogen stijf dichtgeknepen voelde ze hoe de stimulerende tong van haar zusje het gevoelige vlees van haar halfgeopende spleet begon te verkennen wat haar hetzelfde gevoel gaf als wanneer haar eigen man het bij haar deed, en die deed dat vrijwel iedere dag voordat hij naar zijn werk ging.

Ongewild dacht ze aan de opwindende ochtendroutine. Ook die ochtend nog was ze zoals gebruikelijk uit zichzelf direct na het afruimen van de ontbijttafel op haar rug op de ontbijttafel komen liggen.

Mark schoof dan haar "befkussentje' onder haar kont zodat haar billen mooi omhoog kwamen te liggen. Zonder op te staan van zijn stoel had hij zo gemakkelijk toegang tot haar "bijbel' zoals hij haar geslachtsdeel altijd metaforisch noemde. Aryati wist dat haar man dol was op de smaak van haar kut die hij vond lijken op glühwijn. Meestal vetrok hij pas naar zijn werk als ze tenminste een keer stuiptrekkend was klaargekomen onder het genot van haar kut-tongende man.

Atika lebberde met haar lenige tong het lichtzoet smakende geil op dat nu traag uit haar zus kut begon te stromen en probeerde de weke vagina dieper binnen te dringen. Daarna bewoog ze weer ritmisch over de inmiddels groot opgezwollen pindavormige clitoris. Er was opmerkelijk geil tafereel ontstaan met twee bloedmooie Indonesische half zussen waarvan de lichtgekleurde jongste spetter likkend tussen de benen van haar even geil ogende donkerder gekleurde zus zat.

Aryati werd ondertussen steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat er twee mannen stonden te kijken en haar gedwongen sexspelletje vrijelijk met een video camera opnamen.

Jan's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Karel niet met het schouwspel bemoeien. Ja hoor, de schrik was nu aan Atika die tot haar ontzetting bemerkte dat haar kut die nog veilig zat opgeborgen achter haar slipje in haar jeans, vochting was geworden door de kruidig smakende kut van haar eigen zus.

Geile Indonesische milf heeft de tuinman verleidt. Hij is haar kutje grondig aan het likken en zij pijpt zijn lul stijf. Zij neukt hem, hij neukt haar en aan het einde komt hij lekker klaar in haar bekkie. Indo milf slet bij het zwembad afgepaald door grote lul. Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore.

Blonde chick afgepaald door meerdere mannen. Eerst in haar anus en dan haar bekkie vol spuiten. Vol trots toont ze haar creampie aan het einde van de buk Lekker wippen bij het zwembad. Als de man van huis is neukt de tuinman zijn vrouw.

Zijn penis verdwijnt helemaal in haar geile pijp bekkie. Magere snol afgepaald na een avondje stappen. Zwembad juffrouw heeft hoerige sex. Blonde snol afgepaald door zijn dikke lul. Blonde milf diep gepaald door grote negerlul. Zwembad juffrouw gebeft en geneukt.

.. MAN BIED ZICH AAN MOOIE DIKKE TIETEN

GRATIS KEIHARDE KUTJE VERWENNEN

Informatie: Hoerig breezer sletje neukt vandaag met twee geile gozers, Overdag geil verpleegstertje, Heerlijk kaal kutje schuift met veel plezier over een dikke pik lul op haar kale kut, Indo milf slet bij het zwembad afgepaald door grote lul . Indo camsex online dating japanese high school girl tikyo Conchita probeert stiekem een harde lul Donker sletje afgewerkt door glory hole Lekkere . met dildo in haar kut Hoerig type laat zich snoeihard afneuken Geil stel ligt te neuken in. 11 april In de klas vingert ze haar strakke kut Lekker grietje wordt wakker en doet haar hotpants uit en vingert Hoerige tiener speelt met een dildo In.

: Indo slet hoerige kut

Indo slet hoerige kut Ze begonnen alvast met elkaar te fantaseren hoe de vrouw die zich met een nogal aparte voornaam had voorgesteld en met licht buitenlands accent had gesproken eruit zou zien, en hadden er nu al lol in wat er vandaag eventueel kon gaan gebeuren. Jan zat nu al minstens 10 cm in haar happende mond toen hij voelde dat Aryati hem probeerde tegen te houden, "indo slet hoerige kut". Biker straft samen met maat een blondje Ero massage maastricht opa homo sex spel mondt uit in een orgie van pijn! Tiener boerin laat zich gaan voor geld Haarlemse Barbera 18 voor euro's Kokhalzend verwerkt Sarah de dikke lul Duits tiener Sarah 18 hard geneukt Op verzoek is tiener Mendy 18 terug! Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper in haar mond naar binnen. Het grote statige huis rook naar oosterse specerijen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen.
GRATIS SEXFILPMJES VERHIT SEX Amateur hoeren gelderland erotische massagesalon brabant
GLEUF NEUKEN PRIVE SEXFEEST 50
PRIVE ONTVANGST HOORN EROTISCHE MASSAGE ROERMOND 273
Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Jan. Haar amandelkleurige grote ogen waren aangezet met mascara waardoor de lange oogwimpers sexy omhoog stonden. Aryati bemerkte half onthutst dat Jan's lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Karel voelde zich daarom des te meer vereerd maar ook verbaasd dat hij en zijn vriend Jan van deze welgestelde echtgenoot de merkwaardige opdracht hadden gekregen om zijn echtgenote onder dwang te introduceren in de geneugten van buitenechtelijke sex. Hij keek haar recht in haar ogen en zag aan haar vernauwende pupillen en opgezwollen keel- aderen dat ze bijna geen lucht meer indo slet hoerige kut.

Indo slet hoerige kut