Bef lessen klein nat kutje

Ze was alleen, want ze was alweer enige tijd gescheiden was van mijn oom, best sneu zo jong, want ze was, dacht ik, 36 lentes jong. Die avond praatte ze met degene naast haar, maar ik zag dat ze ondertussen naar mij keek met een doordringende blik in haar ogen. Ik bloosde en nam een handje pinda's van tafel. Het waren er blijkbaar wat te veel, want een aantal vielen op de grond onder de tafel.

Ik gleed van mijn stoel en dook onder de tafel om de pinda's op te rapen. Ik was bij haar voeten. Ze droeg hoge hakken. Ze had haar benen over elkaar, maar ze ging verzitten. Mijn adem stokte toen ze haar benen wat uit elkaar deed" Ik kon zo tussen haar benen recht in haar kut kijken!!

Ik ademde sneller"Ze draagt geen slipje?? Ik deed net of ik nog bezig was om de pinda's te zoeken, maar tante deed haar benen alweer over elkaar. Ik kwam weer boven met een rode kop en stond gauw op. Ik keek om me heen, maar gelukkig had niemand iets gemerkt. Ik voelde een erectie opkomen"Ik moest snel even weg, even naar mijn kamer. Ik gooide de pinda's weg en liep naar boven.

Zo gauw ik op mijn kamer was, liet ik mijn broek zakken en begon aan mijn harde lul te trekken. Doordat ik druk bezig was met mezelf, hoorde ik niet dat tante Suzan zachtjes mijn kamer binnen was gekomen" "Zo geile jongen', klonk het achter me, "heb ik je opgewonden? Ze stak haar vinger uit en gebood me bij haar te komen.

Verbluft als ik wat deed ik wat er van me gevraagd werd. Ik had me nog nooit in deze situatie bevonden, maar ik vond het wel opwindend met haar erbij Ze stond naast en fluisterde in mijn oor: Normaal spoot ik niet zo, maar toen kwam het sperma kracht uit mijn lul gespoten.

Ik zal ook niet vergeten wat tante tegen mij zei toen ze naar de deur liep en zich naar mij omdraaide. Wat een bitch en nu moet ik haar helpen. Die zaterdag belde ik aan. Verbaasd over haar vrolijke en spontane gedrag liep ik achter haar aan naar de woonkamer. Ze zag er zo voor me nog mooier uit, dan in mijn fantasie.

Ze had een wit bloesje zonder mouwen aan. Daaronder droeg een mooi kort rokje en leuke open schoentjes. We zaten even en ze vertelde dat de kozijnen nodig geschilderd moesten worden, nu het nog lekker weer was. Ze stond op en zei: Ze stond op en pakte haar autosleutels, waarna ze naar de voordeur liep" "Neem maar wat als je trek hebt, ik ga even boodschappen doen, tot straks, doeeii', riep ze me na.

Ik pakte kwast en verf en begon te schilderen. Het werk schoot al flink op. Na een paar uur kwam tante weer thuis. Ik was gevlijd, "maar ik ben nog niet helemaal klaar en het wordt al laat', antwoordde ik. Ik liep naar boven en vond een zwarte doorschijnende boxershort" "Hmm, waarom zou tante me zo'n geil broekje geven?

Nou ja eerst maar douchen', dacht ik. Nadat ik gedoucht had, kwam ik naar beneden in mijn nieuwe boxershort.

Ik voelde me wat ongemakkelijk, want mijn penis was gewoon zichtbaar. De bel ging" "Doe jij even open, wil je, dat zal de buurvrouw wel zijn' riep tante vanuit de keuken. Mijn mond viel open, wat een mooie vrouw. Ik schatte haar begin 30, ze had mooi rood lang krullend haar en een goed figuurtje. Ze kwam naar mij toe en gaf me een hand en zei: Ook ik stelde me netjes voor en liet haar binnen. Terwijl we de kamer inliepen zei dat ik voor mijn tante bezig was met schilderen" "Oh, dat ziet er al fraai uit' en ze lachte.

Suzan kwam er bij staan en zei lachend: Tante gaf me een knipoogje en zei dat ik haar favoriete neefje was. Ze liepen samen naar de keuken en ik hoorde de beide dames smoezen. Het eten was bijna klaar en ik kon de tafel al gaan dekken" "Zou jij niet eens een glaasje rose inschenken voor ons, Tim? Ik deed wat er van me gevraagd werd en schonk voor beide een glaasje rose in, terwijl ikzelf een cola nam.

Ik verbaasde dat tante de gordijnen dicht trok. We zaten eindelijk aan tafel. Ik voelde me erg opgelaten met die twee mooie vrouwen voor me. Ik nam mezelf voor een echte heer te zijn en schepte het eten voor de dames op. Plotseling ging het gesprek over mij en tante vroeg aan Sandra wat ze van me vond. Beide dames keken naar mij met een geile blik.

Ondertussen voelde ik een voet tegen mijn been oprijen. Ik verstijfde"De voet ging omhoog en deed mijn benen uit elkaar" "Wat gebeurt er? Ik voelde hoe mijn geslachtsdeel met de voet werd gestreeld. Ik kreeg er een enorme stijve van. Sandra gaf me een knipoogje en streek met haar tong over haar roodgestifte lippen"'Ga eens staan Tim', gebood tante. Ik schoof de stoel naar achteren en stond langzaam op. Ook tante stond op en liep naar me toe.

Sandra keek gebiologeerd toe hoe Suzan even met haar hand over haar neefjes stijve wreef en daarna zijn boxershort uittrok. Mijn lul kletste tegen mijn buik aan. Sandra's ogen werden groot toen ze mijn ferme lul fier rechtop zag staan. Ook Sandra stond op en kwam bij me staan en zei zacht: Terwijl haar handen mijn lul verkenden, vervolgde ze: Ze keek me in de ogen aan en ik zag hoe haar tong haar volle lippen nat maakte.

Tante masseerde en kneedde zachtjes mijn ballen. Wat voelt dit goed, ik moest van opwinding er van rillen" Tante zag Tim beven, ze moest hem wat geruststellen" "Tim, het is tijd dat je je sekslessen krijgt, van mij', zei tante glimlachend. Terwijl ik nog steeds stond, ging Sandra op een stoel voor me zitten. Langzaam kwam ze met haar hoofd naar mijn lul, haar mond ging open en mijn eikel werd omsloten door haar lippen.

Dat voelde goed"Lekker was ze mijn eikel aan het likken. Haar tong bewoog snel over mijn gevoelige rode knots en plasgaatje. Nu ging ze flink zuigen, terwijl haar handen het ook verdienstelijk deden, met haar linkerhand trok ze zachtjes aan mijn lul en met haar rechterhand streelde ze mijn ballen. Oeeiii, wat een gevoel, ik zag haar hoofd ritmisch heen en weer gaan.

Langzaam aan begon ik me wat zekerder te voelen en ik woelde met mijn handen door haar haar. Ze stopte even en keek me geil aan, "bevalt het je?

Ze nam mijn paal steeds verder in haar mond, steeds verder, totdat mijn lul helemaal in haar mond verdwenen was. Ondertussen fluisterde tante in mijn oor: Ik voelde het zaad opkomen, mijn lul klopte in haar mond, ik hield het niet meer uit. Ik schreeuwde het uit"en het zaad spoot uit mijn lul zo over de tafel. Dikke klodders kwamen op mijn tantes bord terecht. De dames gilden van opwinding"'Ooo, kijk eens wat een hoeveelheid zaad er op je bordje met pasta is gekomen Suzan', riep Sandra.

Ze nam een hapje pasta met sperma en at het op. Ze genoot ervan"Hmmm, zalig hoor. Ik keek tot mijn tevredenheid naar beide dames: Na het eten bevond mijn genotknots zich inmiddels in een wat slappere toestand, hoewel ik nog zo geil als boter was. Tante leidde me naar de bank en daar duwde ze me neer. Uitdagend kwam Sandra boven op me zitten. Zenuwachtig deed ik wat me gevraagd werd, daarna trok ik haastig haar blouseje uit. Ze had een doorschijnend wit bh-tje aan, waardoor ik haar tepels goed kon zien.

Maar al snel ging die ook uit. Ook Suzan was nu topless. Haar borsten waren iets groter dan die van Sandra. Ze legde mijn handen op haar stevige borsten en drukte stevig aan"'Nou Tim voel maar lekker aan mijn borsten, kneedt ze maar zachtjes. Ik sabbelde als of mijn leven er van af hing. Ik verwende haar spenen om beurten in mijn mond of kneep er lekker in door ze tussen mijn duim en wijsvinger te leggen.

Gelukkig zat Suzan ook niet stil, ze trok ondertussen lekker aan mijn lul, die weer fier overeind stond. Onder het zuigen door, bewoog ik mijn handen over Sandrsa's rug. Ik streelde haar rug en gleed spelenderwijs naar beneden om haar kont te voelen. Ik stopte met het likken van de tepels en keek mijn tante vragend aan? Ze draaide opwindend met haar strakke kont, hierbij tilde ze plagend haar rokje op zodat ik glimp van haar schaamlippen kon zien.

Samen met Suzan voerde ze deze show verder op. Hun handen gleden over elkaars lichaam"over hun borsten"hun billen, tijdens het tongen. Ik kon de spanning bijna niet aan toen ze langzaam hun rokjes lieten zakken. Twee lekkere welgevormde konten kwamen te voorschijn. Brutaal duwde Sandra haar reet naar achteren. Ik moest ze wel vast pakken. Ik trok Sandra wat naar mij toe en onstuimig kuste en likte haar billen.

Sandra legde een been op de leuning, zodat ik beter bij kon. Ik zat op de bank en keek recht op haar roze natte kutje en haar poepgaatje" 'Wat een uitzicht', dacht ik. Gulzig likte ik de binnenkant van haar billen. Ik vroeg me af of ze het lekker zou vinden als ik haar anus zou likken?

Met deze gedachte duwde ik met mijn handen haar billen opzij en bewoog ik mijn tong naar haar anus toe, zo likte ik haar poepgaatje. Sandra kreunde van genot, "oh ja Tim, lik mijn kontje maar. Ik drukte met mijn tong tegen Sandra's sluitspier om er met mijn tong zo diep mogelijk in te kunnen"'Oh, ja, ja, ga door, jij geile jongen van me, wat lekker', kreunde Sandra, die zich onderwijl liet beffen door mijn tante.

De geur van al haar al natte kut, maakt nog geiler dan ik al was. Met kleine, felle halen van mijn tong, ging ik over haar klitje heen. Ik hoorde sandra hijgen en steunen, "ja lik mijn kutsappen maar uit mijn natte grot"ja goed zo wat lekker.

Ik besloot haar ondertussen ook te vingeren. Twee vingers gleden makkelijk in haar gleuf. Haar ademhaling begon steeds sneller te worden. Ik moest er van tante nog een vinger bij doen. Ook dit was geen probleem voor Sandra's natte kut en daarom werd ik aangemoedigd om al mijn vingers in haar kut te stoppen. Ik ging in en uit Sandra's kut. Tante pakte mijn duim deed die er ook bij. Ik moest nu een soort vuist maken. Haar natte schaamlippen omsloten mijn vuist en ik haalde hem op en neer.

Deze fist-fuck was heftig. Haar kut maakte smakkende en zuigende geluiden. Ze trok me naar haar toe en kuste me vol op de mond, haar tong zocht contact met de mijne en zo tongden we even lekker. Ik ging goed op haar liggen en stuurde met gevoel mijn harde paal tussen haar schaamlippen.

Dat kon ze krijgen, die geile bitch en met harde beuken ramde ik telkens mijn lul in en uit haar kut. Mijn ballen kletsten tegen haar kont aan. Ze had haar ogen stijf dicht, terwijl ik bruut nam, maar ik hield het ook niet lang meer uit" "Ohh Suzan, ik ga komen in je lekkere kut. Van genot schreeuwde ik het voor een tweede keer uit. Terwijl ik mijn lul er langzaam uittrok, stond Sandra klaar om hem af te likken.

Tante stelde voor om met z'n allen te gaan douchen. Onder de warme douche zeepten we elkaar lekker in. Tante vertelde dat ze in de gaten kreeg dat ik vaker, op een bepaalde manier, naar haar zat te kijken. Ze had het plan tot uitvoering gebracht en van het een kwam het ander. Tante vroeg of mijn wens in vervulling was gegaan. Ik knikte, "nou en of, dat ik dit heb meegemaakt? Beide dames keken me nieuwsgierig aan, "wat voor fantasie heb je dan nog meer?

We kleedden ons aan en ik nam afscheid. Na het opwindende avontuurtje was ik helemaal van de kaart. Ik moest telkens aan die lekkere sekslessen denken. Doordat ik mij niet goed kon concentreren, had ik voor de franse toets een dikke onvoldoende gescoord.

Op vrijdag na de les moest ik dan ook nablijven bij juffrouw Hester. Ze ging op haar bureau zitten en deed haar mooie benen over elkaar heen"Zeg luister eens Tim, ik ben genoodzaakt voor jouw wat extra werkmee te geven, zodat je je onvoldoende kan wegwerken. En hoewel ik baalde, kreeg ik toch een stijve van haar, ze rook lekker naar parfum en zag er altijd lekker en verzorgd uit, ze was een echte Francaise, beetje donker van huid en had halflang zwart haar, meestal droeg ze een mantelpakje met een panty of kousen, maar ze kon zo'n kreng zijn.

Ik was weer terug in de werkelijkheid" "Nou dat moet dan maar', zei ik, "leuk is anders'. Succes Tim', zei ze. Ik kwam thuis en balend gooide ik mijn tas op de grond. Er lag een kaart op de grond met mijn naam erop. Benieuw van wie de kaart was, maakte ik hem open. Sofia Valentine doet een deepthroatje voor. Een spuitende champagne kut voor Pornobob. Spuitpoesje maakt er een bende van.

Ben ik bi, of ben ik t nie? Nog eenmaal ondeugend voor het huwelijk. Sofia Valentine helpt stelletje op weg. Pedicure tovert ineens zijn puddingbuks tevoorschijn. Seksuologe Sofia Valentine helpt tieners met seksproblemen.

Blondje met pantys heeft vlugge voetjes. De edele kunst van zelfbevrediging met een dildo. Negerin geeft haar kutje voor gratis rij les. Slampamper krijgt een hoertje op visite. Studente krijgt dikke paal in plaats van huiswerk. Sofia Valentine laat zich afrossen door Sjors en Sjimmie. Sofia Valentine laat zich anaal uitwonen. In de squirtkliniek gaat iedereen met een spuitend kutje huiswaarts. Praktijkles van deskundige Sofia Valentine.

. Vragend keek Sanne haar aan voor een antwoord te krijgen. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Tanja die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen. Eenmaal de juiste manier gevonden, tempo, ritme en stijfheid van de tong gelijk houden. Sandra keek gebiologeerd toe hoe Suzan even met haar hand over haar neefjes stijve wreef en daarna zijn boxershort uittrok. Your woman might turn flush red or begin to tremble.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Sofia Valentina geeft sex les ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Hollandse Sofia Valentine in een trio. Sofia Valentine doet een deepthroatje voor. Een spuitende champagne kut voor Pornobob. Spuitpoesje maakt er een bende van. Ben ik bi, of ben ik t nie? Nog eenmaal ondeugend voor het huwelijk. Sofia Valentine helpt stelletje op weg.

Pedicure tovert ineens zijn puddingbuks tevoorschijn. Seksuologe Sofia Valentine helpt tieners met seksproblemen. Blondje met pantys heeft vlugge voetjes. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook.

De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand.

De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken.

Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd. De twee jongens kropen op het bed naast Tanja.

Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels. Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien.

Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden.

Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen. Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best. Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen.

Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven.

De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan. Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam.

Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik.

Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd. Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen. Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit.

Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen.

Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte. Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen. Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam. Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing. Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol.

Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Tanja naar de twee jongens zie naast haar lagen tevreden sloot ze een moment de ogen. Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig. Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op haar zij en streelde haar heet tussen haar benen. Ze voelde het geil dat Bart diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen.

Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte. Tanja voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Bart en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat. Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken.

Kreunend wipte Tanja op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten. Bart keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipte.

Tanja liet zich heet voorover vallen, en drukte terwijl ze heet haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn keiharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug.

Tanja die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen. Even huiverde ze toen ze het harde vlees tegen haar kontje aan voelde. Eer Tanja zich realiseerde wat hij ging doen voelde ze de eikel van zijn lul haar kontje binnen dringen. Met een kreet van pijn voelde ze hem haar maagdelijke kontje binnendringen.

Ze lag vast gepind op de beide jongens en zag geen kans om zich los te worstelen. Centimeter voor centimeter voelde ze de lul van Rob in haar kontje verdwijnen. De pijn die de penetratie veroorzaakte zakte langzaam weg en maakte plaats voor een nieuw gevoel. Kreunend van genot onderging Tanja de marteling. Bart tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had op in en uit haar te stoten.

De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar. De lange dunne lul van Rob zat tot aan zijn ballen diep in haar kontje. Tanja voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen. Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette. Wild pompte de jongens in haar. Ze voelde de twee jongen tegelijkertijd haar volspuiten het zaad spoot met kracht in haar kontje en kutje. Uitgeput vielen de drie mensen naast elkaar op het bed.

Voldaan lag ze op het grote bed en keek naar de uitgebluste jongens. Het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond. Dit was niet verkeerd vond ze met wat meer lessen, zou ze twee perfecte minnaars krijgen. De beide knullen trokken snel hun kleding aan en gaven Tanja een zoen toen ze naar huis vertrokken. Van de terug getrokken Tanja was niets meer over. Het avontuur met de beide jongen had haar honger naar nieuwe ervaringen alleen maar aangewakkerd.

Ze was 39 en begon nu pas de echte geneugte van seks te ontdekken. Geil lag ze na te denken wat haar volgende zet zou zijn in dit avontuur. Als ze had geweten wat haar nog te wachten stond had ze niet gewacht op de volgende zet van de jongens maar zelf op onderzoek uit gegaan. Een paar dagen later drukte Sanne de moeder van Bart boos op de bel bij Tanja. Tanja opende de deur en liet de boze vrouw binnen. Het verbaasde gezicht van Tanja sprak boekdelen. Sanne kalmeerde wat en nam plaats op de bank.

Hortend en stotend kwam het hele verhaal eruit. In zijn droom had Bart liggen praten, en eigenlijk het hele verhaal vertelt, zonder dat hij wist dat zijn moeder in de kamer was. Vragend keek Sanne haar aan voor een antwoord te krijgen.

Tanja wist niet goed wat ze er mee aan moest. Iedere smoes die ze wist te verzinnen werd door Sanne ontzenuwd als niet waar. De bel redde haar van een soort bekentenis. Tanja opende de deur voor Rob die zomers gekleed aan de deur stond. Hij gaf haar eer ze hem kon tegenhouden een vluchtige kus en liep de huiskamer in. Een beetje verbaast keek hij Sanne aan "Oh hallo Sanne" groette hij haar vriendelijk.

Hij nam haar eens goed op zo als altijd zag ze er heerlijk uit. Haar lange wilde rode haren zwierde wild in het rond. Haar niet te grote stevige borsten stonden in perfecte verhouding met haar lange volle benen, die duidelijk zichtbaar onder haar korte rokje vandaan kwamen.

Tanja liep richting keuken om koffie te zetten. Sanne zag haar kans schoon als Bart inderdaad iets had met Tanja dan zou hij het wel weten. Hij durfde haar insinuatie niet te ontkennen. Rob kreeg een rood hoofd en stotterde wat. Ze begreep dat ze op de goede weg was. Tanja die binnenstapte overzag de situatie en greep in. Smoesjes had ze niet meer, dralen had geen zin. Ze nam evenals Rob plaats naast de vrouw, die nu tussen twee lichamen in op de bank zat.

Tanja begon heel gedetailleerd haar bekentenis af te leggen. Sanne luisterde met rode oortjes naar het hele verhaal. Toen ze over de tweede keer begon te vertellen, dat twee knullen haar hadden genomen schoof ze onrustig op de bank heen en weer. Zo als Tanja over de jongens sprak had ze, ze nooit bekeken. Ze begreep dat het de situatie was geweest die haar naar deze situatie hadden geleid.

In een opwelling besloot Sanne gebruik te maken van de situatie. Brutaal keek ze de beide mensen aan. Ze had al jaren een tekort aan seks. Ze had er al eens eerder aan gedacht een minnar te nemen. Mark haar man zat meer op zijn werk en vereniging dan thuis. Als hij al eens thuis was dan was hij vaak te moe om ergens zin in te hebben. Ze zag haar kans schoon. Heet draaide Tanja zich richting Rob sloeg een hand om zijn nek, en zoende hem heet op zijn mond.

Haar vrije hand liet ze nieuwsgierig op zijn bovenbeen vallen. Nieuwsgierig naar wat hij in zijn broek had verstopt gleed haar hand naar zijn kruis. Voor de tweede maal die middag stoorde de bel op een nu wel erg ongelegen moment.

Sanne was zo druk met de jongen bezig dat de bel niet hoorde. Ongemerkt stond Tanja op om het bezoek af te wimpelen. Ze opende de deur op een klein kiertje en zag een glunderende Bart staan.

Hij keek haar vragend aan. Ze pakte zijn mouw beet en trok hem de gang in en wees naar de huiskamerdeur. Op zijn tenen liep hij naar de deur en keek nieuwsgierig om het hoekje. Tot zijn stomme verbazing zag hij zijn moeder in de armen van zijn beste vriend. Geil gleden haar handen van over zijn lichaam.

Hij kreunde zacht toen ze zijn gulp open ritste. Hitsig liet Rob zijn handen over haar rug glijden naar haar ronde kont toe. Bart zag dat hij het rokje van zijn moeder omhoog trok en geil zijn handen over haar ronde kontje liet glijden richting haar hunkerende kutje. Bart voelde de hete adem van Tanja in zijn nek die haar handen om zijn middel sloeg. Ze liet haar handen over zijn kruis glijden en wipte met vaardige hand zijn langzaam groter wordende pik uit zijn broek.

Ze ademde zwaar toen ze het zachte vlees in haar handen voelde. Ze voelde zijn pik snel verharden. Binnen de kortste keren stond hij spijkerhard overeind. Hij kon zijn ogen niet van het geile tafereel afhouden, gebiologeerd staarde hij naar zijn vriend.

Zijn moeder stond met haar rug naar hem toe en liet haar rokje van haar heupen glijden. Langzaam kleedde ze zich uit. Als laatste verdween haar BH en haar stevige tieten sprongen blij, dat ze uit hun beknelling bevrijd waren naar voren. Een moment voelde hij dat Tanja hem los liet. Hij had tot zijn stomme verbazing niet eens gemerkt dat ze al naakt was. Geil hapte ze zijn eikel op. Zonder naar beneden te kijken pakte hij het hoofd van Tanja beet en neukte haar ruw in haar mond. Geil voelde hij haar tong als een razende om zijn lul heen kronkelen.

Zo geil als hij zich nu voelde was hij nog nooit geweest. Opgegeild door wat er voor zijn ogen afspeelde, en de zuigende mond aan zijn staaf, voelde hij het zaad in zijn ballen koken. Een kort moment haalde ze, zijn lul uit haar mond. Schokkend kwam hij met een luide kreet klaar.

Ze had dit nog niet verwacht, een hete straal zaad spoot op haar blote tieten. Snel hapte ze zijn spuitende pik in haar mond. Straal na straal voelde ze achter in haar keel spuiten. Ze bleef door zuigen tot ze de laatste druppel uit zijn steel had gemolken. Sanne keek geschrokken naar de deuropening. Ze had Tanja helemaal vergeten.

Een van geil genot vertrokken glimlach gleed over haar gezicht. Ze keek even in Bart zijn ogen en knikte ten teken dat het goed was. Met zijn hand trok hij Tanja overeind en liep naar de bank. Tanja nam plaats naast Rob. Even voelde hij de hand van zijn moeder van zijn moeder een goedkeurend klopje op zijn rug geven.

Gerust gesteld likte hij driftig verder. Het sap van Tanja liep in grote hoeveelheden in zijn mond. Aan haar bewegingen merkte hij dat ze ging klaar komen. Een harde kreet van zijn vriend deed hem even opkijken zijn moeder zoog fanatiek op zijn lul om geen druppel verloren te laten gaan. De bewegingen van Tanja werden steeds ongecontroleerder. Met een hoop gekreun kwam ze klaar. Zonder haar de tijd te geven zicht te herstellen drukte hij zijn stijve lul tegen haar zeik natte opening.

Zijn moeder zat met haar gezicht naar hem toe op de schoot van zijn vriend met zijn lul diep in haar. Geil wipte ze op en neer haar ferme tieten wipte geil in het ritme op en neer.

Het idee dat zijn moeder naast hem zat en zijn vriend neukte maakte hem gek van geiligheid. Wild ramde hij zijn lul in Tanja. Zijn moeder was de eerste die met een kreet klaarkwam. Zijn vriend die het niet langer volhield spoot haar vol met zijn zaad.

Het idee dat zijn moeder naast hem klaar zat te komen was voor hem de druppel met een kreet spoot hij zijn zaad diep in de buik van Tanja. De pulserende lul in haar kutje was voor Tanja ook te veel als laatste kwam ze met een felle kreet klaar.

Uit geblust zaten de vier mensen op de bank. Ze spreken met elkaar af dat dit niet verder mocht komen al s de huiskamer. Zolang het hun geheim was konden ze alle vier genieten. Voldaan verlieten moeder en zoon het huis, beide dik tevreden met hun gevonden partners.

Zij met Rob die wel de hele dag wilde en hij met Tanja die met haar hervonden vrijheid haar schade wilde in halen. Hoe lang dit alles zou duren wist hij niet maar hij nam zich voor om er met volle teugen van te genieten. Dagen gingen voorbij en het leven ging zijn normale gang.

Zijn moeder bekeek hij sinds het avontuur met andere ogen. De afgelopen dagen had hij haar zien opfleuren en viel het hem op dat ze ondanks haar bijna 40 jaar en lekker wijf was. Hij had een sleutel van Tanja gekregen zodat hij ieder moment bij haar kon binnen komen.

Rob bemoeide zich regelmatig met zijn moeder die voor het eerst in jaren niets te kort kwam. De twee vrouwen waren hele goede vriendinnen geworden en zaten veel bij elkaar op de koffie. De schooldagen duurde hem de laatste tijd veel te lang, hij verlangde ieder moment naar Tanja.

Vandaag zat hij weer de hele dag op school. Tot zijn blijdschap hoorde hij dat er wat lesuren uitvielen en hij vroeg naar huis kon. Hij had nu voldoende tijd om Tanja te verrassen.

Snel fietste hij naar huis om zich op te frissen. Zijn moeder was naar zijn idee niet thuis, tot hij een zacht gekreun uit de slaapkamer hoorde. Rob kon het niet wezen die zat voorlopig nog op school en kon vandaag niet langskomen. Op zijn tenen liep hij naar de slaapkamer. Stiekem gluurde hij om de slaapkamer deur heen waar hij recht ten de blote kont van zijn moeder aan keek, die fanatiek Tanja aan het beffen was. Hij voelde zijn lul in een enorm tempo stijf gaan staan. Het idee dat hij naar zijn moeder stond te kijken die haar vriendin aan het verwennen was wond hem enorm op.

Tanja was de eerste die hem geil naar het tafereel zag kijken. Hij bracht zijn vinger naar zijn lippen ten teken dat ze stil moest zijn.

Snel trok hij zijn kleren uit. Hij wilde iets en dat zou hij doen ook! Zijn onderbroek bleef hangen op de stijve lul die hij er in verborg. Met enig gehannes had hij uiteindelijk toch zijn slip uit.

: Bef lessen klein nat kutje

Bef lessen klein nat kutje Zijn handen gleden zoekend over haar lichaam heen. Haar tong bewoog snel over mijn gevoelige rode knots en plasgaatje. Natte tiener verliest de controle Zoek meer berichten van T-ijsje? Geil stond hij haar te opserveren. Ze had het plan tot uitvoering gebracht en van het een kwam het ander.
Lekker buiten neuken ero massage limburg Net Mobiel  -  Opwindend. Daaronder droeg een mooi kort rokje en leuke open schoentjes. Girls are falling all over. Mijn tante leunde op de rug en billen van Sandra. De bel redde haar van een soort bekentenis. They also respond more to verbal love, which means, the more you talk to her, the easier it will be to get her off.
HARD KONT NEUKEN LUL KUT NEUKEN Sex in makkum seks gezocht
EEN LEKKER POTJE NEUKEN SUPER MOOIE KUTJES Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Oude viespeuk neukt blond grietje in het bos. Sofia Valentine laat zich afrossen door Sjors en Sjimmie. If she lifts her pelvis into the air with the tension of her rising orgasm, move with her, don't fight. If the world is to be destroyed, so be it! Geil zei ze in mijn oor: Hard klonk de bel door het huis.

Bef lessen klein nat kutje

Bef lessen klein nat kutje