Geile moslima spuit kutten

geile moslima spuit kutten

Het idee om zo een kutje te neuken en je zaad diep naar binnen te schieten. Diep die baarmoeder in om dat buikje te vullen, doet me echt wat. Het idee dat er een kindje in die buik groeit van mijn zaad is nog geiler. Jij wil Fatma wel met kind pompen hê. Ik buig me voor over en en kus haar mond, die glanzende lippen. Kijk haar brutaal aan en knipoog. Maar dan verbaasd me haar reactie.

Ze laat de doktor los en wil zich draaien. Fatma zit in de gynacologen stoel, maar wij staan gewoon vrij. Ik laat mijn pik nu volledig uit haar kutje glijden en geef haar de ruimte om zich om te draaien. Nu staat ze voor me, met een brutale blik kijkt ze me aan en duwt me naar achter tot het bureau van de doktor.

Ik ken haar verlangen, pak haar bij de armen en draai haar snel om. Leg haar met haar rug op het bureau draai haar om zodat ik kan blijven kijken naar de doktor en Fatma. Sofia haar benen hangen naar beneden. Ik pak ze beet en duw ze omhoog en van elkaar. Wijd open ik haar benen en leg mijn pik klaar om haar haar natte kut te neuken. Dan zie ik het sterretje van haar kontgaatje.

Die ziet er uitdagende uit. Ik smeer wat geil uit haar kut over dat kontje en duw mijn vinger in haar poepgaatje. Nee, nee jij gaat mijn kut neuken. Ik wil dat je mijn kut neukt. Ze kijkt me dwingend aan. Ik laat mijn eikel omhoog glijden en stoot met kracht bij haar binnen. Nu zit ik weer diep gevangen in haar warme heerlijke Moslima kut.

Ze voud haar benen om mijn kont. Ik buig me voorover om haar lippen te kussen als ze haar geile mond opend. Haar tong zoekt een weg, ze wil me proeven. Dit geile Marokaanse meisje is hier nu duidelijk voor haarzelf. Onze monden openen zich om te ademen en ik kijk haar aan. Brutaal als ze is begint ze me weer uit te dagen. Je vind het lekker toch, nou pomp dit kutje nu eens vol. Ik kijk op en zie de doktor en Fatma als beesten te keer gaan.

Fatma blijft gillen om meer. Ze wil echt volgepompt worden. Sofia pakt mijn hoofd beet met haar handen. Ik wil kijken naar de doktor en Fatma, maar Sofia heeft andere plannen.

Ze kijkt me aan. Zo jij vind het geil dat mijn zusje schreeuwt om haar vol te pompen. Het idee dat ze zwanger geneukt word vind je geil hê. Ik kijk haar aan en besef dat ze me door heeft. Ze vervolgt haar woorden. Dan heb je geluk schat, want dit Marokaanse kutje brand van verlangen om ook zwanger gepompt te worden. Ik wil samen met mijn zusje zwanger zijn. Dus neuk dit kutje, pomp al je zaad in me. Laat je sperma diep in mijn baarmoeder spuiten. Haar woorden winden me op.

Ze voelt hoe mijn verlangen groeit. Nog dikker en groter klopt mijn pik diep in haar. Haar kut klemt zich volledig om mijn pik en melkt deze op een bizar lekkere manier. Haar stem begint luider te klinken en ze begint steeds zwaarder te hijgen.

Dan ineens uit het niets schreeuwt ze en klemt ze zich aan me vast. Sofia heeft gelijk, mijn gevoel neemt de overhand. Mijn pik wil niets liever dan al het zaad in deze kut uitstorten.

Het idee haar zwanger te neuken maakt me nog geiler. Deze slet is echt lekker en brand van verlangen om genomen te worden.

Het is duidelijk, Sofia is er klaar voor. Ja geile moslimateef, ik maak je de mijne. Ik pomp die vette kut van je vol. Mijn zaad zal je buik doen groeien. Hier en u zal ik je een baby neuken.

Ik trek haar krachtig omhoog en houd haar tegen mij aan. Voel mijn pik kloppen. Mijn zaad wil weg. Mijn zaad wil dit kutje vullen. De hitte neemt toe ik voel die enorme druk omhoog kolken. De adrenaline in me stijgt. Ik ben niet meer te stoppen. Ongecontroleerd stoot ik mijn lul in haar. Ik sluit mijn ogen als ik mijn zaad voel komen.

Jjjjaaaa neuk me, spuit mijn kut vol, ik wil je kind, Jeetje, allebei die meiden willen kind. Ongelofelijk, Sofia en ik hebben niet in de gaten dat de doktor en Fatma naar ons kijken.

Vol ongeloof van wat ze horen en zien. Het was Fatma die een kind wilde en de doktor die alleen wilde neuken. Nu lig ik hier haar zus, ik de vriend van de doktor, met kind te pompen. Ik voel Sofia's kutje verkrampen. Ze pakt me nog steviger beet. Al mij n kracht heb ik nodig om nog verder te stoten. Ik beuk keihard en snel in die Marokaanse kut. Voel keer op keer die baarmoedermond tegen mijn eikel duwen. Ik ben niet meer te houden. Met volle kracht spuit ik dikke stralen sperma haar kut binnen.

Sofia gilt in mijn oor. Jaaaaa maak me zwaaaaannnnnngerrrrr. Ik kijk diep in Sofia's pretogen. Ze is blij, trekt zich aan me op zodat ik dicht bij haar ben. Zoent me vol op mijn lippen. Haar tong krijgt geen genoeg en vreemd genoeg reageert mijn lichaam net zo.

Als mij laatste beetje zaad al schokkende en stotend uit mijn pik verdwijnt terwijl ik haar kut volledig vul. Mijn handen glijden over haar hoofddoek, ze doet haar hand erheen en maakt die los. Haar prachtige golvende zwarte haar komt te voorschijn. De doktor en Fatma zijn opgestaan en hebben zich naar ons begeven. Fatma gooit er een golf van woorden uit op een krachtige manier.

Ik begrijp dat Fatma jaloers is, maar Sofia glimt. Mijn lul verslapt in Sofia's volgespoten kut. Ze gaat achterover liggen op het bureau als mijn verslapte pik haar kutje verlaat.

Een beetje kutsap en sperma trek ik met me mee. Sofia trekt haar kont een beetje op en met haar handen glijdt ze over haar kale kut en smeert het wit uit, zodat haar kut en kontje glimmen. Ze pakt Fatma bij haar hoofd en trekt haar naar zich toe. Kust de lippen van haar zusje. De doktor kijkt me aan en knikt naar Fatma. Ik begrijp wat hij bedoelt. Maar Fatma heeft het gezien en schijnt iets te begrijpen. Ze spreekt snel met Sofia die ondertussen mijn zaad diep in zich laat. Fatma loopt om het bureau heen en zakt door haar knieën voor me.

Ze neemt direct mijn verslapte pik in haar mond. Mijn pik besneurt met mijn zaad en Sofia's geil. Vragend kijk in naar Sofia. Sofia blijft achterover liggen. Fatma wil dat je ook haar zwanger maakt, zegt Sofia zonder te blikken of blozen. Ze denkt dat jij goed zaad hebt en dat van de doktor niet. Hij neukte haar al maanden en spuit haar vol zaad, maar haar buikje is nog steeds niet gegroeit.

De doktor en ik kijken elkaar aan. Ondertussen gaat Fatma voortvarend te werk. Het is duidelijk dat ze de afgelopen maanden flink wat ervaring heeft opgedaan. Als een ervaren pijpster zuigt ze mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Ze komt weer omhoog, kijkt me aan en kust mijn lippen. Dan gaat ze naast haar zus op het bureau liggen. Ik kijk Sofia aan, ze knikt naar me. Neuk haar net zoals je mij hebt geneukt. Dan kijk ik de doktor aan en weer naar Fatma.

Sofia komt omhoog en pakt mijn pik beet. Ze trekt me naar Fatma en zet mijn eikel voor haar nog nat van geil zijn kut. Sofia buigt voorover kust mijn lippen. Kijkt me aan en zegt: De doktor ziet zijn kans schoon, maanden van neuken en mogelijk de problemen die hij zou kunnen krijgen verdwijnen als ik Fatma voor hem zwanger neuk.

Hij moedigt direct aan. Kom op joh, je ziet ze wil meer pik en ik kan je vertellen dat haar kutje minstens zo lekker is als die van Sofia. Weer kust Sofia mij. Kom neuk haar net zo een mooie kindje als je net bij mij hebt gedaan. Ik kijk op Fatma neer en moet zeggen dat die kut er erg lekker uit ziet. Fatma steelt haar ontblote borsten en ik zie de ronding van haar stevige vrij grote borsten.

Dan duwt de doktor tegen mijn kont en glijdt mijn eikel bij Fatma naar binnen. Meer dat dat zetje had ik niet nodig en dring zelf mijn vollige lengt bij Fatma naar binnen.

Haar kut omklemt mijn pik stevig. Ik heb niet het idee dat deze kut net nog door de dokotr geneukt is. Sofia blijft rustig liggen en streelt Fatma terwijl ik langzaam mijn pik in Fatma begin te bewegen. Het is eigenlijk wel een geil idee dat ik de beide zuster aan het neuken ben. Sofia begint op me in te praten, nu ze weet hoe mij geil te krijgen en op te winden.

Neuk dat vette Marokaanse kutje van mijn zusje zegt ze me. Ik kijk Fatma aan en zie dat ze een geile Marokaanse slet is. Hoewel Sofia aantrekkelijker is heeft Fatma iets enorm geils. Ze laat mij haar zonder problemen neuken terwijl de net nog gevuld werd door de doktor.

Dan kijk ik naar haar mooie, voor zo'n jong meisje vrij zware borsten. Ik geniet van deze rijpe vruchten, die een mooie bruine tint hebben. Ze staan mooi strak vooruit met diep bruine bijna zwarte opgezwollen kransen, waar haar tepels dik en nog donkerder uitpriemden. Mijn handen strelen haar borsten. Geil knijp ik zachtjes in haar tepels. Buig voorover en kus en zuig er eens flink aan. Mijn pik hervind de kracht en ik begin mijn pompende bewegingen in Fatma's lekkere slettekut.

Fatma's kut is voller en dikker dan die van Sofia. Als ik tegen haar stoot voel ik de zachte warmte hiervan. Dan volgt die kneding vanuit het binnenste van Fatma, ik grijp haar volle borsten stevig beet en begin met meer kracht in haar te stoten. Als ik haar stevig beet pak voel ik dit beantwoord door de stevige kneding van haar kut om mijn lul.

Poeh, heb ik net met alle kracht Sofia al mijn zaad gegeven, voel ik dat mijn ballen op hoog tempo werken. Want vanuit het diepste voel ik zaad kolken. De jeuk de spanning diep van binnen. Als een vulkaan die de kracht vanuit het binnenste omhoog voelt drukken. De natte hitte van Fatma's Marokaanse kut is zo enorm lekker dat ik even vergeet dat ik Sofia heerlijk heb liggen neuken. Deze jonge mArokaanse slet is gemaakt om veelvuldig geneukt te worden, want ik voel dat ze enorm veel geil produceerd.

Fatma kreunt en begint aardig zwaar te hijgen. Je bent een geile kleine moslima zeg ik tegen Fatma als ik mijn pik zo de zoveeste keer in haar warme neukgat duw. De doktor is geil geworden door dit tafereel en loopt om het bureau en biedt zijn pik aan. Even lijkt het dat Fatma hier niet op reageert. Dan kijk ik haar en en spreek luid en duidelijk.

Maak me geil zodat ik mijn zaad ver in je binnenste kan spuiten. Sofia kijkt me aan en vertaalt snel alles voor Fatma, maar die begreep dus duidelijk meer want ze pakt de doktors pik beet en schoof die in haar mond. Wat een geil gezicht. Sofia die maar met haar benen wijd op het bureau blijft liggen. Mijn zaad in haar baarmoeder zijn werk laat doen en Fatma die ernaast ligt.

Ik duw Fatma's benen helemaal wijd, pak haar bij haar dikke borsten stevig beet en zie hoe die dikke pik van de doktor haar mondje in verdwijnt. Geil kijkt Fatma mij aan. Ja ja dit een een geile loeder, een echte slettebak. Maar ze weet dat mijn verlangen haar te neuken nu als een vulkaan op barsten begint te komen.

Brutaal kijk ik Sofia aan, en maak haar duidelijk dat ik haar wil zoenen. Sofia komt omhoog en fluistert gelijk dat ze voelt hoe haar eitje bevrucht wordt door mijn zaad. Vol passie zoent ze me vol op de lippen en terwijl ik blijf stoten in Fatma Ze kruipt omhoog en pakt de pik van de doktor beet. Haalt die uit de mond van FAtma en neemt de pik in haar eigen mond. Het is duidelijk dat beide meiden geile slettebakken zijn. Ja het maakt me weer wat geiler en ik pomp mijn dikke harde lul genietend in fatma's strakke kutje heen en weer.

Bij elke stoot gromt Fatma als een heerlijk ongetemd wild dier. Sofia stopt de doktor zijn pik weer in de mond van Fatma kijkt me aan en zegt: Neuk dit geile kutje van mijn kleine zusje. Maak haar zwanger, pomp haar vol kind. Maak haar buikje bol net als je bij mij deed. Beide zusjes met een volle buik met kind. Twee buikjes gevuld met je zaad. Hoe vind je dat? Twee zwangere zusjes, een aan enkel kand. Harder ga ik pompen.

Ik zie dat dit soort geile praat ook de doktor niet onbesproken laat. Hij begint zwaar te hijgen als hij weer door Sofia gepijpt wordt. Ik zie dat hij op het punt staat te ontploffen. Fatma en Sofia openen hun mondjes als Sofia hem snel naar zijn hoogtepunt trekt. Mijn handen pakken Fatma's billen beet en ik begin nu mijn pik met grote slagen te pompen.

Ik trek mijn pik tot aan mijn eikel eruit en zie dat haar geile Marokaanse kut open blijft staan als ik weer met volle kracht mijn staaf diep in haar boor.

Dan otnploft de doktor. Dikke witte slierten schieten uit zijn pik. Zo in het gezicht en mond van Sofia de tweede salvo aan zaad gaat regelrecht in Fatma haar keeltje. Ze schrikt en slikt in 1 klap dat zaad naar binnen. Dan beseft ze wat ze deed en verwondert zich dat het erg lekker smaakt. Maar veel tijd krijgt ze niet van een derde lading volgt nu snel. Over haar lippen en wang. De vierde lading is weer een explosie die rechtstreeks in het geile keeltje van Sofia beland.

Dia me aankijkt en zo dat dikke zaad van de doktor inslikt. Het vijfde en laatste schot komt tegen de neus van Sofia en drupt op de geopende lippen van Fatma. Sofia kijk me geil aan en kust haar zusje vol met haar zaad lippen. Haar tong likt het zaad van Fatma's wang en duwt het in haar mond. Met haar hand begint ze het restant van het zaad uit te smeren over het gezicht van zichzelf en Fatma. Ze kijken me beide geil aan. Ik ben niet meer te houden bij deze voorstelling. Mijn vette geil borrelt omhoog.

Sofia heeft het door en zegt me er voor te zorgen dat ik Fatma zwanger maak. Aicha volgde zijn bewegingen aandachtig, ze wist dat de probe haar zo zou penetreren. De dokter had geen beter slachtoffer voor zijn perverse plannen kunnen vinden, Aicha, die al heel lang zonder seks had moeten doen, voelde haar bloed sneller stromen toen ze naar de probe keek.

Het afrollen van het condoom en het glijmiddel dat de dokter er op aan bracht associeerde ze, precies zoals Dokter Carl hoopte, met seks. Het kan eerst best een beetje koud aanvoelen.

Je moet proberen je te ontspannen, dan doet het geen pijn. Aicha ontspande zich niet! Het idee om zo betast en bevingerd en zelfs gepenetreerd te gaan worden deden haar hart sneller slaan.

Ze had, al sinds enige maanden gemerkt dat haar kutje super gevoelig was geworden door de toenemende druk van haar groeiende buik en bijhorende grotere doorbloeding van haar schaamstreek. Haar klitje was zo dik en gezwollen dat het wel een klein piemeltje leek!

Ze dacht dat ze klaar zou komen op het moment dat Dokter Carl haar kutje zou aanraken! De licht getinte huid en de donkere randjes van haar binnenste schaamlippen deden hem denken aan heerlijke rosbief, het liefste had hij gelijk op haar uitnodigende kutje aangevallen en met zijn tong haar gezwollen klitje gestreeld en de geile sappen uit haar zwangere kutje gezogen.

Hij moest zich beheersen! Carl had een klein tubetje gepakt en smeerde er een klein beetje van op de top van zijn rechter wijsvinger. Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen. Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden.

Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging. Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden. Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje. Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje.

Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat!

De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek! Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers. Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer!

Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit. Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik. Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden.

Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen! Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd. Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen!

Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen! Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug!

Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden!

Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond.

Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie. Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten. Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten. Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten. Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf.

Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden. Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op!

Shit wat zag ze er geil en opwindend uit! Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf. Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel. En ze genoot ervan! Je mag nu helemaal geen seks hebben! Dit is niet goed en toch neuk ik je dikke moederkut! Shit, ik neuk je geile moederkut! De opwinding steeg met elke stoot van zijn lul.

Aicha was al zo vreselijk geil, maar de vieze en beschuldigende praatjes van de Dokter maakte haar nog geiler. Ze was een hoer en een overspelige zondaar! Dat ze alle regels aan het overtreden was maakte de toch al niet zo fanatieke Moslima nog geiler. Mohammed was gelovig, zij een stuk minder, voor het eerst in haar leven brak ze alle wetten en regels, schaamteloos!

De al die jaren gespeelde vroomheid zorgde ervoor dat de remmen compleet los gingen en ze genoot van het perverse van haar overspel.

Ik zag het probleem al ,de slang was poreus en er moet een nieuwe op. Wat moet ik tegen mijn man zeggen dat het is? Dat de slang vernieuwd moet worden. Ja maar hij mag niet weten dat jij hier binnen bent geweest.

Nou wij zeggen niets Aisha,dat weet je. Ze begon steeds meer haar hart tegen mijn moeder uit te spreken. Als ze weg was dan vertelde mijn moeder dat ze met haar man amper een sex leven hadc.

Het was er op en er af. Ze had er ook spijt van dat ze met een turk getrouwd was. Ze had liever een hollandse jongen gehad. Ik raakte steeds meer met haar in contact , daar stuurde zij op aan merkte ik later.

Ik merkte dat ze steeds meer naar mij lonkte. Op een dag riep ze me weer en ik kwam binnen en zag haar zonder hoofddoek. Wat een mooi lang haar en een knappe kop. Ze had weer wat verzonnen had ik door. Dat ik klaar was gaf ze mij spontaan een zoen. Ze deed haar vinger op haar lippen een teken dat ik mijn mond moet houden. Ik heb daar een paar weken over lopen denken. Ze vond het zo fijn bij mijn moeder. Wat heerlijk zoals jullie met elkaar omgaan. Haar man was nog niet weg of ze had weer wat.

Ik ging er nu graag heen , misschien weer een zoen. Zal ik haar dan terug zoenen. Ik liep er heen en de deur stond al open. Ze lachte en keek nog even gauw om de hoek van de deur. Ze had iets met de radio ,maar ik kon niks vinden. Ik weet niet Aisha ,alles is goed hoor. Ik keek er nog even naar en had hem op tafel gezet. Ze stond tegen mij aan en ze drukte steeds harder.

Ik keek haar aan en lachte. Je mag me wel aanraken hoor zei ze. Straks krijg je problemen met je man. Die is er toch niet en ze stond met haar borsten onder die lange jurk tegen mij op te rijden.

Ik legde mijn arm om haar nek en streek door haar lange haar. Ze werd zo week ,haar ogen sloot ze en met haar mond naar mij toe nodigde ze mij uit om er een zoen op te geven. Ik zette mijn ond op de hare en ze deed haar mond wagenwijd open dat ik wel mijn tong er in moest stoppen. Zo ze nam gelijk het voortouw. Ze tongde mij en dat ging zo hard dat het mij even teveel werd,. Haar onderlichaam drukte ze tegen mijn heup aan en ze stond haar gewoon klaar te maken op mijn.

Mijn lul as in een notime zo hard en dat voelde ze zeker. Ik voelde een hand over mijn lul gaan en ik hoorde haar kreunen. Ze pakte mijn hand en die deed ze tussen een split door zo tussen haar benen. Ze had al geen slip aan , ze had er al op gerekend. Mijn hand voelde een kaal drijfnat kutje. Ze kronkelde op mijn vingers.

Ik geloof dat ze een hoop tekort komt. Onder het voelen haalde ze mijn pik uit mijn broek vandaan. Ze ging voor mij staan en ik voelde mijn eikel langs haar gleufje strijken. Ik had niet eens gemerkt dat ze haar lange rok uit had gedaan. Lekkere blote onderkant en ze duwde mij naar de slaapkamer. Ik maakt mijn broek los en ze trok hem snel naar beneden.

Ohhh HArm ,ik wil sex met jouw. Ik wil een hollandse jonge neuken. Mijn man is niet goed daarin. Ze dook op bed en spreide haar benen. Een mooie open rose gleuf. Sexy moslima krijgt Arabische lul diep anaal. Neukend filmt hij de moslima.

Gesluierde moslima vingert kutje. Hij neukt zijn moslima tussen haar dikke billen. Zijn grote lul spuit haar mond hoofddoek en kleren vol sperma. Arabische slet anaal geneukt op het toilet. Tijdens het beffen vingeren en neuken stiekem gefilmd. Arabisch amateur stel gaat zich te buiten aan orale sex. Marokkaanse meid heeft anale seks in een openbaar park. Arabier neukt zijn arabische snol anaal. Ageplay; klein meisje met een echte pik neukt een ander lief meisje.

Schattig meisje diep in haar kont geneukt. Verlegen laat het meisje zich filmen tijdens het douchen. Geil en super hoerig meisje. Geil stout meisje ruw genomen. Zijn geile vriendin zoent met een meisje. Rondborstig japans meisje doet net alsof ze niet wil. Samen spuiten ze de tietjes van het meisje vol sperma.

Schattig klein meisje geneukt door grote zwarte lul.

Dan sta ik op en trek snel mijn broek uit. Mijn pik was door dit alles al op oorlogssterkte. Zacht leg ik de top van mijn lul tegen de uitgestulpte lippen van Sofia's kutje en tik zacht met het stijve vlees van mijn paal tegen de gleuf van haar smachtende kut.

Deze slanke dame is ontzettend geil en verlangd ernaar geneukt te worden. De binnenste lippen van haar kutje hangen wat naar buiten. Op het moment dat ik met mijn vingers de beide lippen van elkaar doe zie ik dat haar neukgaatje een beetje geopend is. Het is me duidelijk dat deze dame meerdere malen goed geneukt is. Zalig om zo een lekker jong Marokaans ding hier te zien.

Mijn vingers zoeken de weg naar haar klitje. Op het moment dat ik dat bespeel zie ik het kleverige vocht ontstaan tussen die lipjes. Direct voel ik met beide vingers. Die er met gemak in glijden. Even draai ik mijn vingers rond om dan de beide vingers met Sofia's nat naar mijn mond te brengen. Ze smaakt lekker, iets zoetig maar met een speciale smaak. Het is duidelijk dat ook zij iets in haar kutje wil, want terwijl ik mijn vingers aflik gaat Sofia's vrij hand naar haar kut en glijdt met de vingers tussen de lippen.

Ze duwt ze iets uit elkaar zodat ik goed uitzicht krijgt. Ze weet precies hoe ze mij hongerig moet maken. Dat heerlijke mooie doorbloede warme neukgaatje geopend en wel. Ze draait haar hoofd. Ik zie haar geile zaadvragende ogen. Haar hoofddoek, mooi zwart van kleur strak om haar hoofd. Mooie grote ogen en heerlijke lippen zien me tegemoet. Bevalt het wat je ziet? Wil je mijn Marokaanse kutje neuken? Dit hoeft ze niet te herhalen. Ik zet mij gezwollen eikel tussen de lipjes.

Mijn pisgaatje precies voor het geopende gat van Sofia's kut. Ik bedenk me een seconde dat ik geen condooms heb, maar de uitnodiging is te groot. De doktor had me verteld dat Fatma zwanger geneukt wilde worden, maar Sofia had hier nooit over gesproken. Maar dit Marokaanse kutje ligt hier open en bloot voor me.

Mooi gevormd, druipend van geil met de vraag dit te neuken. Sofia voelt en ziet dat ik een moment twijfel. Maar deze geile loeder weet wat ze wil en drukt brutaal haar kont met kracht naar achter zodat mijn pik bij haar naar binnen glijdt. Onbeschrijfelijk lekker voelt ze aan, maar daar blijft het niet bij want Sofia weet als geen ander me te bespelen.

Ik kan niet anders dan me overgeven aan het moment. Was ik hier gekomen om doktor Ali te helpen met Fatma, ben ik nu Sofia aan het neuken. Ongeduldig begint Sofia te bewegen. Wat een geile kut is dit. Mijn handen glijden over die prachtige billen en pakken Sofia bij haar dijen. Ze weet het precies. Sofia spreekt luid en duidelijk.

Neuk me, pomp me, dit geile Marokaanse moslima kutje is klaar voor je. Langzaam trek ik mijn lul uit haar neukkanaal om dan met kracht haar aan de dijen hard naar me toe te trekken.

Mijn pik stoot diep in haar naar binnen. Mijn ballen kletsen tegen haar klit. Ze zucht, kreunt, haar ogen worden klein en sluiten zich als ik diep in haar stoot.

Opnieuw trek ik terug en stoot wederom kracht in haar dampende kutje. Ik zie haar witte geil om mijn pik als ik uit haar beweeg. Mijn handen verplaatsen zich van haar dijen naar haar schouders en ik buig wat voorover. Kijk uit over haar prachtige kont als ik haar bij de schouders pak en mijn tempo begin te verhogen.

Krachtige stoten terwijl ik haar aan haar schouders tegen me aan trek. Nu kijk ik eens goed en zie dat Sofia naar Fatma haar kutje ligt te kijken. Ik kijk met haar mee en zie de dokter's pik geil in Fatma haar kutje pompen. Sofia masseert nog steeds zijn ballen en de andere hand speelt met Fatma's klitje.

Fatma is iets mollige dan Sofia en die volle borsten schudden stevig heen en weer als de doktor in haar stoot. Fatma hijgt zwaar en haar hoofd is rood en warm aangelopen.

Dan hoor ik en zie ik haar schreeuwen. Ze schreeuwt om haar jonge lijf vol te pompen. Spuit mijn moslima lijf vol. Neuk me een baby. Pomp mijn buikje bol schreeuwt deze geile jonge meid naar de doktor. Sofia heeft in de gaten dat die woorden me geiler maken. Dat het me opwind dat een geil jonge ding schreeuwt met een diep verlangen om volgespoten te worden.

Het verlangen naar de zwangerschap, die groeiende buik. Sofia draait zich om en kijkt me aan terwijl ik met diepe wilde stoten het tempo verder opvoer.

Je vind het lekker en geil als je mijn zusje zo hoort schreeuwen hê. Je vind het lekker en geil om een kutje zwanger te neuken hê. Met haar ondeugende grote ogen blijft ze me aankijken. Ze merkt dat haar woorden effect hebben. Ik begin de controle te verliezen. Mijn zaad begint te kolken in mijn zak. Ja, het is zo. Het idee om zo een kutje te neuken en je zaad diep naar binnen te schieten.

Diep die baarmoeder in om dat buikje te vullen, doet me echt wat. Het idee dat er een kindje in die buik groeit van mijn zaad is nog geiler.

Jij wil Fatma wel met kind pompen hê. Ik buig me voor over en en kus haar mond, die glanzende lippen. Kijk haar brutaal aan en knipoog. Maar dan verbaasd me haar reactie. Ze laat de doktor los en wil zich draaien. Fatma zit in de gynacologen stoel, maar wij staan gewoon vrij. Ik laat mijn pik nu volledig uit haar kutje glijden en geef haar de ruimte om zich om te draaien.

Nu staat ze voor me, met een brutale blik kijkt ze me aan en duwt me naar achter tot het bureau van de doktor. Ik ken haar verlangen, pak haar bij de armen en draai haar snel om. Leg haar met haar rug op het bureau draai haar om zodat ik kan blijven kijken naar de doktor en Fatma. Sofia haar benen hangen naar beneden.

Ik pak ze beet en duw ze omhoog en van elkaar. Wijd open ik haar benen en leg mijn pik klaar om haar haar natte kut te neuken. Dan zie ik het sterretje van haar kontgaatje. Die ziet er uitdagende uit. Ik smeer wat geil uit haar kut over dat kontje en duw mijn vinger in haar poepgaatje. Nee, nee jij gaat mijn kut neuken. Ik wil dat je mijn kut neukt. Ze kijkt me dwingend aan. Ik laat mijn eikel omhoog glijden en stoot met kracht bij haar binnen. Nu zit ik weer diep gevangen in haar warme heerlijke Moslima kut.

Ze voud haar benen om mijn kont. Ik buig me voorover om haar lippen te kussen als ze haar geile mond opend. Haar tong zoekt een weg, ze wil me proeven. Dit geile Marokaanse meisje is hier nu duidelijk voor haarzelf.

Onze monden openen zich om te ademen en ik kijk haar aan. Brutaal als ze is begint ze me weer uit te dagen. Je vind het lekker toch, nou pomp dit kutje nu eens vol.

Ik kijk op en zie de doktor en Fatma als beesten te keer gaan. Fatma blijft gillen om meer. Ze wil echt volgepompt worden. Sofia pakt mijn hoofd beet met haar handen. Ik wil kijken naar de doktor en Fatma, maar Sofia heeft andere plannen. Ze kijkt me aan. Zo jij vind het geil dat mijn zusje schreeuwt om haar vol te pompen. Het idee dat ze zwanger geneukt word vind je geil hê. Ik kijk haar aan en besef dat ze me door heeft.

Ze vervolgt haar woorden. Dan heb je geluk schat, want dit Marokaanse kutje brand van verlangen om ook zwanger gepompt te worden. Ik wil samen met mijn zusje zwanger zijn. Dus neuk dit kutje, pomp al je zaad in me. Laat je sperma diep in mijn baarmoeder spuiten. Haar woorden winden me op. Ze voelt hoe mijn verlangen groeit. Nog dikker en groter klopt mijn pik diep in haar. Haar kut klemt zich volledig om mijn pik en melkt deze op een bizar lekkere manier. Haar stem begint luider te klinken en ze begint steeds zwaarder te hijgen.

Dan ineens uit het niets schreeuwt ze en klemt ze zich aan me vast. Sofia heeft gelijk, mijn gevoel neemt de overhand. Mijn pik wil niets liever dan al het zaad in deze kut uitstorten. Het idee haar zwanger te neuken maakt me nog geiler.

Deze slet is echt lekker en brand van verlangen om genomen te worden. Het is duidelijk, Sofia is er klaar voor. Ja geile moslimateef, ik maak je de mijne. Ik pomp die vette kut van je vol.

Mijn zaad zal je buik doen groeien. Hier en u zal ik je een baby neuken. Ik trek haar krachtig omhoog en houd haar tegen mij aan. Voel mijn pik kloppen. Mijn zaad wil weg. Mijn zaad wil dit kutje vullen. De hitte neemt toe ik voel die enorme druk omhoog kolken. De adrenaline in me stijgt.

Ik ben niet meer te stoppen. Ongecontroleerd stoot ik mijn lul in haar. Ik sluit mijn ogen als ik mijn zaad voel komen. Jjjjaaaa neuk me, spuit mijn kut vol, ik wil je kind, Jeetje, allebei die meiden willen kind.

Ongelofelijk, Sofia en ik hebben niet in de gaten dat de doktor en Fatma naar ons kijken. Vol ongeloof van wat ze horen en zien. Het was Fatma die een kind wilde en de doktor die alleen wilde neuken. Nu lig ik hier haar zus, ik de vriend van de doktor, met kind te pompen. Ik voel Sofia's kutje verkrampen. Ze pakt me nog steviger beet. Al mij n kracht heb ik nodig om nog verder te stoten. Ik beuk keihard en snel in die Marokaanse kut.

Voel keer op keer die baarmoedermond tegen mijn eikel duwen. Ik ben niet meer te houden. Met volle kracht spuit ik dikke stralen sperma haar kut binnen.

Sofia gilt in mijn oor. Jaaaaa maak me zwaaaaannnnnngerrrrr. Ik kijk diep in Sofia's pretogen. Ze is blij, trekt zich aan me op zodat ik dicht bij haar ben. Zoent me vol op mijn lippen. Haar tong krijgt geen genoeg en vreemd genoeg reageert mijn lichaam net zo.

Als mij laatste beetje zaad al schokkende en stotend uit mijn pik verdwijnt terwijl ik haar kut volledig vul. Mijn handen glijden over haar hoofddoek, ze doet haar hand erheen en maakt die los. Haar prachtige golvende zwarte haar komt te voorschijn. De doktor en Fatma zijn opgestaan en hebben zich naar ons begeven. Fatma gooit er een golf van woorden uit op een krachtige manier. Ik begrijp dat Fatma jaloers is, maar Sofia glimt.

Mijn lul verslapt in Sofia's volgespoten kut. Ze gaat achterover liggen op het bureau als mijn verslapte pik haar kutje verlaat. Een beetje kutsap en sperma trek ik met me mee.

Sofia trekt haar kont een beetje op en met haar handen glijdt ze over haar kale kut en smeert het wit uit, zodat haar kut en kontje glimmen. Ze pakt Fatma bij haar hoofd en trekt haar naar zich toe.

Kust de lippen van haar zusje. De doktor kijkt me aan en knikt naar Fatma. Ik begrijp wat hij bedoelt. Maar Fatma heeft het gezien en schijnt iets te begrijpen.

Ze spreekt snel met Sofia die ondertussen mijn zaad diep in zich laat. Fatma loopt om het bureau heen en zakt door haar knieën voor me. Ze neemt direct mijn verslapte pik in haar mond. Mijn pik besneurt met mijn zaad en Sofia's geil. Vragend kijk in naar Sofia.

Sofia blijft achterover liggen. Fatma wil dat je ook haar zwanger maakt, zegt Sofia zonder te blikken of blozen. Ze denkt dat jij goed zaad hebt en dat van de doktor niet. Hij neukte haar al maanden en spuit haar vol zaad, maar haar buikje is nog steeds niet gegroeit.

De doktor en ik kijken elkaar aan. Ondertussen gaat Fatma voortvarend te werk. Het is duidelijk dat ze de afgelopen maanden flink wat ervaring heeft opgedaan. Als een ervaren pijpster zuigt ze mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Ze komt weer omhoog, kijkt me aan en kust mijn lippen. Dan gaat ze naast haar zus op het bureau liggen. Ik kijk Sofia aan, ze knikt naar me. Neuk haar net zoals je mij hebt geneukt.

Dan kijk ik de doktor aan en weer naar Fatma. Sofia komt omhoog en pakt mijn pik beet. Ze trekt me naar Fatma en zet mijn eikel voor haar nog nat van geil zijn kut. Sofia buigt voorover kust mijn lippen. Kijkt me aan en zegt: De doktor ziet zijn kans schoon, maanden van neuken en mogelijk de problemen die hij zou kunnen krijgen verdwijnen als ik Fatma voor hem zwanger neuk. Hij moedigt direct aan. Kom op joh, je ziet ze wil meer pik en ik kan je vertellen dat haar kutje minstens zo lekker is als die van Sofia.

Weer kust Sofia mij. Kom neuk haar net zo een mooie kindje als je net bij mij hebt gedaan. Ik kijk op Fatma neer en moet zeggen dat die kut er erg lekker uit ziet. Fatma steelt haar ontblote borsten en ik zie de ronding van haar stevige vrij grote borsten. Dan duwt de doktor tegen mijn kont en glijdt mijn eikel bij Fatma naar binnen. Meer dat dat zetje had ik niet nodig en dring zelf mijn vollige lengt bij Fatma naar binnen. Haar kut omklemt mijn pik stevig.

Ik heb niet het idee dat deze kut net nog door de dokotr geneukt is. Sofia blijft rustig liggen en streelt Fatma terwijl ik langzaam mijn pik in Fatma begin te bewegen. Het is eigenlijk wel een geil idee dat ik de beide zuster aan het neuken ben.

Sofia begint op me in te praten, nu ze weet hoe mij geil te krijgen en op te winden. Neuk dat vette Marokaanse kutje van mijn zusje zegt ze me. Ik kijk Fatma aan en zie dat ze een geile Marokaanse slet is. Hoewel Sofia aantrekkelijker is heeft Fatma iets enorm geils. Zijn grote lul spuit haar mond hoofddoek en kleren vol sperma. Arabische slet anaal geneukt op het toilet. Tijdens het beffen vingeren en neuken stiekem gefilmd. Arabisch amateur stel gaat zich te buiten aan orale sex.

Marokkaanse meid heeft anale seks in een openbaar park. Arabier neukt zijn arabische snol anaal. Ageplay; klein meisje met een echte pik neukt een ander lief meisje. Schattig meisje diep in haar kont geneukt. Verlegen laat het meisje zich filmen tijdens het douchen. Geil en super hoerig meisje. Geil stout meisje ruw genomen. Zijn geile vriendin zoent met een meisje. Rondborstig japans meisje doet net alsof ze niet wil. Samen spuiten ze de tietjes van het meisje vol sperma. Schattig klein meisje geneukt door grote zwarte lul.

Eens een stout geil meisje, altijd een geil meisje ook als je verlamd raakt. Porno voor haar, verleid je meisje tot een trio. Terwijl het meisje aftelt komt Ron Jeremy klaar.

Zijn geile sportieve meisje bovenop.

Geil en dik kutje beffen

KUT MET GROTE SCHAAMLIPPEN GANGBANG IN NEDERLAND

Priveontvangst in groningen nl lekker zuigen