Harde neukpartij rijpere dame ontvangt

Moet je de volgende keer beter opletten harry, aangezien de para-urethrale klieren of klieren van Skene het vrouwlijk prostaat zijn. Het endometrium is gewoon het baarmoederslijmvlies. Hoe dan ook, dit is en zal altijd een welles en nietes spelletjes blijven tussen voor en tegenstanders, wat vreemd is, aangezien zoveel mannen en vrouwen er van genieten.

Als je het niet wil niet doen, wil je het wel, wel doen, en laat anderen daarmee in hun waarden. En eigenlijk hoeft niemand mij wel of niet te geloven, aangezien mijn man en ik een geweldig seksleven hebben en dat vind ik toch wel het belangrijkste. Ik dacht niet dat de Skene klieren homoloog aan het prostaat waren, maar aan de klieren die bij de man het voorvocht produceren. Ze monden net als bij de man uit in de urethra, wat het ophelderen van de kwestie natuurlijk aanzienlijk bemoeilijkt.

Wat het ook is, het komt uit het pisgaatje. Anecdotisch is wel bekend dat de Skene klieren veel groter zijn bij de ene vrouw dan de andere, maar of zelfs de allergrootste de hoeveelheden voortbrengen die we bij de porno kunnen waarnemen is nog maar de vraag. Wat betreft het voorvocht: Het is dus inderdaad een onafhankelijke secretie die geen spermacellen bevat.

Wat wel kan is dat er een paar spermacellen in de pisbuis zijn blijven hangen van een eerdere ejaculatie, en die kunnen dan alsnog naar buiten worden gespoeld. Neem dus geen risico met voorvocht. Anoniem 10 januari De Skene-klieren kunnen maar een paar ml vocht per neukpartij afscheiden, en dat komt er niet spuitend uit. Een paar cellen gaan dus niet uitmaken. Er zijn vele zaadcellen nodig om het ei ontvangstrijp te maken. Beste Zondares, Allereerst, bedankt voor je geweldige verhalen.

Al geruime tijd volg ik ze met erg veel plezier. Vaak zijn ze voor mij ook leerzaam trouwens. Hoewel, net als bij mannen, iedere vrouw is anders. De een houdt van "zus", de ander houdt van "zo". Bij de reacties over "Spuiten", vind ik in deze, de discussie tussen de "vermeende" medici erg interessant.

Mochten het echte medici zijn, maar zij hebben dus ook de wijsheid niet in pacht. Alco kan ze alleen niet beter maken. Hij kan alleen vertellen hoe ze eruit zien, hoe ze aanvoelen, hoe ze ruiken en hoe ze smaken. Heel af en toe kom ik bij Dames die ejaculeren tijdens het klaarkomen, en ik twijfel ook altijd of het nou urine is of ander vaginaal vocht. Laatst was ik bij een, op Hookers bekende, Dame, zij ontvangt in Den Bosch en is van Braziliaanse afkomst.

Dit voor de eventuele lezers, die mijn verhaal kunnen beamen. Omdat ik weet dat het bij haar, direct na binnenkomst, op een vrijpartij aankomt, zorg ik altijd dat ik fris ben, zowel mijn handen als mijn "Kleine Vriend" en voor de kenners onder ons, nog een belangrijk "onderdeel". Ik sla een stukje over Nadat ze mij oraal had bevredigd, was het mijn beurt, waarbij mijn vingers door haar werden begeleid om haar tot haar 3e orgasme te brengen.

Een orgasme wat je volgens mij niet kunt faken, of ze zou Cum laude wat een geweldige woordspeling, al zeg ik het zelf geslaagd moeten zijn aan de toneelacademie. Maar nu komt het, kort na haar derde orgasme met ejaculatie , stapt ze uit bed en gaat naar het toilet om een plasje te toen. Of haar blaas was nog niet geheel leeg geëjaculeerd, of het ejaculatie vocht kwam toch elders vandaan? Verder is het bij mij zo, dat als ik eenmaal het plassen heb ingezet, kan ik niet meer stoppen voor mijn blaas leeg is.: Alco is een gesteriliseerde man die dus niet meer zo "Spuitent klaarkomt" als vroeger.

Ondanks dat ik van diverse heren andere ervaringen hoor, vind ik mijn orgasme anders dan voor de sterilisatie. Vroeger kon ik echt het zaad vanuit mijn ballen naar buiten voelen stromen, nu is het een "kwakkie vocht" vanuit die prostaat geworden.

Begrijpelijk natuurlijk, de zaadtoevoer vanuit je ballen is doorgeknipt. Persoonlijk raad ik heren dus af om deze ingreep uit te laten voeren. Zondares, ik kijk uit naar je volgende verhaal. Mijn vriendin en ikzelf lezen geregeld je artikels en we vinden ze steeds zeer boeiend en leerrijk.

Toch zijn we steeds verwonderd over het feit dat Zondares blijkbaar zo makkelijk een gesteriliseerde man herkent. Ik ging er steeds vanuit dat dit niet te achterhalen was, daar de littekentjes moeilijk zichtbaar zijn. Mijn vriendin was trouwens ook nooit zelf achter mijn "knipje" gekomen als ik het haar niet verteld had. Nu lees ik dus dat men het vrij makkelijk kan zien en ook dat het vrijen iets anders is. Wat mij betreft is er totaal niets veranderd buiten misschien het feit dat ik het doorstromen van het sperma in de urinebuis niet meer zo goed voel als vroeger maar daar weet niemand van.

Ook onvervond ik dat mijn sperma zachter van smaak is en veel aangenamer van geur en ook dat het wat sneller "verwatert". Misschien zijn mijn bijballen wat gevoeliger geworden maar dat is niet zeker, ze zijn voor mij, erotisch geworden maar dat kan louter spychologisch zijn Maar de kern van de zaak is voor mij dat de ervaring van Zondares haaks staat op de beweringen dat een gesteriliseerde man niet te herkennen is en dat zijn sexuele beleving totaal onveranderd is.

Dat alles nat wordt vind ik voldoende irritant om er niet aan te beginnen. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Als een man klaarkomt, of nèt niet klaarkomt, spuit hij. En tegen wat de meeste mensen denken in, vaak begint hij met spuiten voordat hij het voelt. Dat is dus ook waarom voor het zingen de kerk uitgaan niet werkt, want hij trekt er vaak net te laat uit.

Meestal hoor je dan dat het door voorvocht komt, maar dat is gewoon niet zo. Met het handje kan een man het zelf goed regelen, maar als hij niet zo totaal zelf het in handen heeft, is dat wel anders. Soms pijp ik, en voel ik het belletje vooraan vullen, en daarná hoor ik dan dat hij roept dat hij gáát komen. Daar kan hij ook niets aan doen. Het maakt wel duidelijk hoe een man kan spuiten, en dan toch nog zijn orgasme missen. Mannen maken zich best nog vaak druk over hoeveel ze spuiten.

Dat vind ik raar, want juist de mannen die gewoon spuiten hoor je er weleens over. Van die mannen die niets of bijna niets spuiten, beginnen er meestal niet over. Mannen die spuiten als een kanon ook niet. Juist dat gewone zit mannen dwars, lijkt het wel. Je hoort nogweleens van die woorden als leegpompen als het over klaarkomen gaat, en dat mag je best serieus nemen.

Als een man spuit, is het extra bevredigend als je met je kut naar binnen trekt, of met je handen zijn pik leegdrukt na het spuiten. Gewoon dat ding druppend laten hangen is vaak een beetje een dooddoener. Bij gesteriliseerde mannen probeer ik weleens om de ballen een beetje van hun lijf af te trekken terwijl ze komen.

Sommige mannen hebben namelijk pijn of ongemakkelijke gevoelens tijdens het spuiten als je dat niet doet. Dat helpt ze dan wel. Gelukkig zit niet elke gesteriliseerde man ermee, maar ze klagen nooit als ik dit doe! Het enige moment dat je de prostaat lekker kan stimuleren, is bij het klaarkomen. Als je dan drukt op de prostaat, spuit hij harder. Dat moet je ook echt alleen doen als hij al aan het spuiten is, anders is het meestal meer ongemakkelijk.

Uitzonderingen heb je ook, er zijn mannen die aan zoveel in hun kont zijn gewend, dat het wel kan. Ik schreef daar al eerder over. Toen ik nog niet zo ervaren was, vond ik het spuiten maar viezig.

Daar ben ik gelukkig overheen, ik verlang nu best weleens ernaar om lekker volgespoten te worden. Dat gebeurt natuurlijk niet, want het is onveilig. Ik moet toch vooral op mijn eigen gezondheid letten. Ik ben niet zo'n slikker, maar in mijn kut zou het erg fijn zijn. Maar eigenlijk wou ik het over spuiten voor vrouwen hebben. Ik heb dat al eens eerder gedaan, en daar sta ik ook nog steeds achter, maar ik heb weereens wat meegemaakt, en dat is wel een apart stukje waard.

Je kan hier lezen wat ik eerder over squirten schreef. Dat is nog eens lang geleden. Sinds dat berichtje is de hype helaas niet overgegaan. Vrouwen onderling wisselen tips uit over hoe je spuitend moet klaarkomen, en mannen zijn helemaal trots als ze een vrouw hebben laten spuiten. Ook de klanten hebben het er steeds meer over als iets wat elke vrouw wel in zich heeft. Niemand die zich afvraagt of het wel goed is. Iedereen weet dat een man spuit bij het klaarkomen, en ergens denken ze dan ook dat het logisch is dat een vrouw ook spuit bij het klaarkomen.

Dat is een hele rare gedachte voor mij, want mannen en vrouwen verschillen nou eenmaal. Maar mensen lijken het toch logisch te vinden, dat het iets is dat vrouwen ook hebben, maar dat ze dat nog moeten ontdekken.

Mannen hebben ballen, een prostaat, en weetikveelwat om mee te kunnen spuiten. Daar zit vanalles voor. Waar zou het bij vrouwen vandaan komen? Die kliertjes die je vagina vochtig maken zijn net als zweetkliertjes, en volgens mijn huisarts netzoals de speekselkliertjes in je mond. Die hebben geen voorraad vocht om opeens weg te spuiten. Zoals mijn huisarts zegt, als het meer dan een eetlepeltje is, moet het uit je blaas komen.

Er is nergens anders plaats. Vrouwen die spuiten pissen gewoon. Ik snap ook best dat ze dat iets bijzonders vinden. Je pist namelijk door een gezwollen muts, en die voelt dat wel. Ik zou mijn spatlappen wel kunnen raken, maar dat is niet voor elke vrouw zo.

Als je gezwollen bent, kan je zelfs je clit nog wel raken als je daarvoor gebouwd bent. Er zijn natuurlijk mensen die dan zeggen dat het niet naar pis ruikt, niet naar pis smaakt, niet geel is. Heb je dan weleens goed gekeken? Een paar drupjes pis zijn niet geel, het is geen sap ofzo. En of het niet zo ruikt, als het vers is zal dat vast niet. Bovendien is het toch vaak geen dikke ochtendpis, die je extra ruikt.

Dat het niet naar pis smaakt, dan moet ik altijd even lachen. Hebben ze het geprobeerd? Het is een hype, en ik vind het flauw. Ik hoop dat het overgaat, want omdat ik niet mee wil doen kom ik preuts over. Daar heb ik een hekel aan. Dat soort dingen is mensen die niet beter weten, en dan denken dat ze het juist wel beter weten.

Ik vind het leuk voor ze dat ze het fijn hebben, maar ik wil eigenlijk niet dat dit op de kaart van dingen komt, die een man eens gedaan wil hebben met mij. Er kwam een klant bij me, die ik al één keer eerder gehad had.

Hij was een grote, lange blonde man. Voor de rest een hele gewone kerel. Deze keer zei hij al terwijl hij zijn overhemd losknoopte, dat hij me ging laten spuiten. Ik vertelde hem dat ik altijd klaarkom zonder te spuiten, dus dat hij niet op spuiten moest rekenen, maar dat ik me er wel op verheugde, om lekker klaargemaakt te worden.

Ik wist nog best wat hij in bed allemaal kon, en klaarkomen zat er niet zo in. Dat vind ik verder niet erg.

De meeste mannen gaat het niet lukken. Deze man was een prettige klant, en ik vond het best leuk om met hem te werken. Dus ik had geen idee wat me nou weer zou overkomen, en ik kan het niet naïef van mezelf vinden. Hij nam flink de tijd om me met zijn vingers en tong te bewerken. Dat was best OK, ook al ben ik dan wel de hele tijd op die vingers aan het letten.

Seks in nederland vrouw uitkleden Erotische massage utrecht. Man zoekt vrouw voor gratis sex thai erotik massage Amsterdam webcam xxx vrouw uitkleden - happy grais porno top 10 vrouwen Het internet was zo mooi voordat de gewone burger erop moest, en vervolgens wetten en regels moest hebben omdat zij ander shet internet niet begrijpen!

Leuke sex filmpjes ww vagina Dé Tube site van Nederland! Knelde Hij Oude Vrouwen Sexfilms neuken op zijn frans, profiel foto, sex rijpe zoekt vrouw, huisvrouw ontvangt thuis, oudere vrouw zoekt contact, sex dating i. Zijn perfecte vriendin uitkleden in de keuken - minuten. Vrouwen uitkleden tantra massage overijssel Erotische massages overijssel vind je op handcrafted-design. Sensuele full biman gekleed in lingerie ontvangt jou thuis voor heerlijke massage mijn handen overal. Tantra massage heerenveen vrouwen uitkleden bij de meeste terecht.

Amateur hoeren in Rotterdam advertenties Betaalde sex vrouwen Rotterdam Blanke slet zoekt jou, ja voor een super lekkere neuk partij en.

Your email address will not be published Text area.

... Sexy Rijpe Kont. het huis van klassieke porno en klassieke seks. zie porno die je Sexy rijpe hou van harde erotiek Sexy rijpe dame ontvangt mondelinge . Rondborstige MILF geniet van een geweldige neukpartij in haar sexy rijpe kut. Leuke Volwassen Lul Hard in de Keuken. zelfgemaakte Blonde Sexy Rijpe Vrouw Ontvangt Verjaardag Neuken. . Rijpe Neuk Partij met drie MILFs. Rijpe Dame In Kousen Geneukt Na Aansluiting. Ontmoet haar. Erotische massage aan huis privé dames · City call girls dame ontvangt thuis · Sexx heeft sex bij rijpe amateur hoeren thuis Naakt meisje uitkleden lekkere jonge Download sex film graties sex film, Erotische massage salons gratis harde sex Rotterdam | Blanke slet zoekt jou, ja voor een super lekkere neuk partij en.

Wat nou als je opeens een klant hebt die uit het niets helemaal flipt. Misschien ben ik wel een beetje dramatisch maar ik vind het toch echt een nare gedachte dat zulke dingen gebeuren. En die squirt hype komt vd online porno maar dat wist je vast wel.

Alvast een mooi voor jou gewenst. Heeft dat mysterieuze orgaan ook nog een naam? Kun je het op foto's zien? Ik als man vind de vrouwelijk-spuiten-hype ook niet smakelijk. Er zijn hier en daar best vrouwen die ervan overtuigd zijn, en die kunnen er niet mee omgaan als je er niet geil van wordt. Van mij mag het ook zo voorbij zijn. Mag ik je wat zeggen, Zondares? Ik vind deze stukjes, met alle technische poespas, anekdotes eigenlijk, het leukste. Ze geven zo'n duidelijk beeld hoe je bezig bent.

Echt heel mooi, echt bedankt. Ik vind het wel teleurstellend dat je je er nooit in hebt verdiept zondares. Er zijn onderzoeken waarbij het vocht is geanalyseerd en waarbij het vocht uit maar een klein deel urine bestond. Je stelligheid dat het niet KAN omdat jouw dokter dat zegt vind ik apart. Doktoren hebben het vaak zat fout. Ik vind dit een hilarisch stukje. Ik vind het ook altijd gezeik no pun intended als mensen weer beginnen over dat ze een of ander wijf spuitend klaar hebben weten te maken.

Alsof ze een gouden medaille op de sekskampioenschappen hebben gewonnen. Beste Zondares, ik lees nu sinds 2 of 3 weken je blog en ik ben nu eindelijk helemaal bij! Na al je stukjes gelezen te hebben heb ik er maar 1 ding over te zeggen: Respect dat je de dingen durft te zeggen die niemand anders zegt, en respect dat je zo zelfbewust voor een bestaan als prostituee hebt gekozen.

Ik zal heel eerlijk zijn, ik ben zelf ook wel eens nieuwgsgierig naar hoe het zou zijn, maar ik zou het nooit kunnen. Dankzij jouw blogje heb ik een aantal belangrijke dingen geleerd over de prostitutie, en zelfs ook over sex. Ik wil je hiervoor bedanken, en ook mijn wens uitspreken dat je trouwe lezers je nog lang mogen volgen!

Interessant verhaal, dat het volgens jou urine was had ik al gelezen, maar dat je dat op zo'n nare manier er uit kan forceren wist ik nog niet.

Toch vind ik het nog wel leuk om te zien in de porno, hoewel het van mij in de realiteit niet zo hoeft. Dat iedereen een tweede kans verdient en je een eerste foutje moet kunnen vergeven ben ik met je eens. Maar ik tel al twee kansen, waarschuwingen zijn er niet voor niets. Zijn verontschuldigingen later aanbieden is misschien netjes en hartverwarmend, hoewel je dan net zo goed mosterd na de maaltijd kan nuttigen.

Het is hard, maar soms is dat nodig, helaas. Voorvocht kan zeker wel sperma bevatten en zorgen voor een zwangerschap. In het stukje lijkt het net alsof er geen risico bestaat zolang de man zijn kwakje ergens anders laat. Wel een informatief stukje over het spuiten van een vrouw. Ik vind het jammer dat je denk dat je de biologische aspecten zo zeker weet. Voor zover ik heb gelezen in je blog heb je alleen je eigen ervaring, en wat informatie van je huisarts. Het zou misschien wel goed zijn om andere perspectieven eens op te zoeken zodat je je een betere mening over dingen kan vormen.

Als biologie studente kan ik uit deze post alleen al 3 fouten halen, die niet heel moeilijk zijn te voorkomen als je wat meer informatie zou opzoeken. Zondares zegt niks over of je wel of niet zwanger kan raken van voorvocht. Ze zegt alleen dat het geen veilige anti-conceptie is omdat de zaadlozing soms eerder is dan de man door heeft.. Best jammer dit stukje, aangezien al lang is bewezen dat het geen urine is en dat vrouwen echt kunnen klaarkomen, er is ook gewoon een medische verklaring voor.

Het vocht is onderzocht en er zit idd een klein beetje urine in, maar zoals jij zal weten zit er ook altijd een klein beetje urine bij sperma, dat is normaal. Om het simpel uit te leggen, in de baarmoeder zien jongens en meisjes er in het begin hetzelfde uit, uiteindelijk hebben jongens een penis met ballen en een prostaat, meisjes hebben een vagina en een baarmoeder.

De eikel is ongeveer gelijk aan de clitoris, het vrouwelijk prostaat ja vrouwen hebben ook een prostaat gelijk aan het mannelijk prostaat, bij stimulatie kan een vrouw dus klaarkomen en ook spuiten, het vocht wat ze hebben onderzocht is vergelijkbaar met het vocht van sperma alleen dan zonder de spermacellen.

Het is dus nogal wat als je roept dat het niet mogenlijk is omdat je huisarts dat zegt en jij het nooit hebt ervaren, in pornofilms wordt het vaak gefaked ja, om dezelfde reden als dat jij een orgasme faked.

Maar dat wil toch ook niet zeggen dat een clitoraal orgasme niet bestaat? Lees je dus voortaan eerst even in voor je uitspraken doet waar je geen verstand van hebt, aangezien er ook jonge meiden zijn die dit zullen lezen en zich dan niet open durven te stellen voor hun sexueel kunnen en jongens die dit lezen kunnen er negatief reageren op meisjes die zo klaar kunnen komen.

Sorry, maar wat een geLUL staat hier in de reacties. De analyses van het ejaculaat laten altijd zien dat de samenstelling waterige urine is die wat vaginaal vocht meespoelt.

Wat er dan in boekskes van gemaakt wordt heeft daarmee niets van doen. Het equivalent van de prostaat in vrouwen is embryologisch het endometrium, en daar ga je niet mee spuiten. Anders had je niets meer te menstrueren. Er zijn drie onderzoeken naar sperma in voorvocht geweest, en bij alle drie bleek dat voorvocht GEEN bruikbaar sperma bevat.

Je wordt er dus niet zwanger van. Die biologie spatie studente zou ik ook wel eens willen horen over de fouten die hier staan, ik moet het nog zien. Ik heb co-schappen bij gynecologie nog goed in het geheugen, trouwens. Moet je de volgende keer beter opletten harry, aangezien de para-urethrale klieren of klieren van Skene het vrouwlijk prostaat zijn.

Het endometrium is gewoon het baarmoederslijmvlies. Hoe dan ook, dit is en zal altijd een welles en nietes spelletjes blijven tussen voor en tegenstanders, wat vreemd is, aangezien zoveel mannen en vrouwen er van genieten. Als je het niet wil niet doen, wil je het wel, wel doen, en laat anderen daarmee in hun waarden. En eigenlijk hoeft niemand mij wel of niet te geloven, aangezien mijn man en ik een geweldig seksleven hebben en dat vind ik toch wel het belangrijkste.

Ik dacht niet dat de Skene klieren homoloog aan het prostaat waren, maar aan de klieren die bij de man het voorvocht produceren. Ze monden net als bij de man uit in de urethra, wat het ophelderen van de kwestie natuurlijk aanzienlijk bemoeilijkt.

Wat het ook is, het komt uit het pisgaatje. Anecdotisch is wel bekend dat de Skene klieren veel groter zijn bij de ene vrouw dan de andere, maar of zelfs de allergrootste de hoeveelheden voortbrengen die we bij de porno kunnen waarnemen is nog maar de vraag.

Wat betreft het voorvocht: Het is dus inderdaad een onafhankelijke secretie die geen spermacellen bevat. Wat wel kan is dat er een paar spermacellen in de pisbuis zijn blijven hangen van een eerdere ejaculatie, en die kunnen dan alsnog naar buiten worden gespoeld. Neem dus geen risico met voorvocht. Anoniem 10 januari De Skene-klieren kunnen maar een paar ml vocht per neukpartij afscheiden, en dat komt er niet spuitend uit.

Een paar cellen gaan dus niet uitmaken. Er zijn vele zaadcellen nodig om het ei ontvangstrijp te maken. Beste Zondares, Allereerst, bedankt voor je geweldige verhalen.

Al geruime tijd volg ik ze met erg veel plezier. Vaak zijn ze voor mij ook leerzaam trouwens. Hoewel, net als bij mannen, iedere vrouw is anders. De een houdt van "zus", de ander houdt van "zo". Bij de reacties over "Spuiten", vind ik in deze, de discussie tussen de "vermeende" medici erg interessant. Mochten het echte medici zijn, maar zij hebben dus ook de wijsheid niet in pacht.

Alco kan ze alleen niet beter maken. Hij kan alleen vertellen hoe ze eruit zien, hoe ze aanvoelen, hoe ze ruiken en hoe ze smaken. Heel af en toe kom ik bij Dames die ejaculeren tijdens het klaarkomen, en ik twijfel ook altijd of het nou urine is of ander vaginaal vocht. Laatst was ik bij een, op Hookers bekende, Dame, zij ontvangt in Den Bosch en is van Braziliaanse afkomst. Dit voor de eventuele lezers, die mijn verhaal kunnen beamen. Omdat ik weet dat het bij haar, direct na binnenkomst, op een vrijpartij aankomt, zorg ik altijd dat ik fris ben, zowel mijn handen als mijn "Kleine Vriend" en voor de kenners onder ons, nog een belangrijk "onderdeel".

Ik sla een stukje over Nadat ze mij oraal had bevredigd, was het mijn beurt, waarbij mijn vingers door haar werden begeleid om haar tot haar 3e orgasme te brengen. Een orgasme wat je volgens mij niet kunt faken, of ze zou Cum laude wat een geweldige woordspeling, al zeg ik het zelf geslaagd moeten zijn aan de toneelacademie.

Maar nu komt het, kort na haar derde orgasme met ejaculatie , stapt ze uit bed en gaat naar het toilet om een plasje te toen. Of haar blaas was nog niet geheel leeg geëjaculeerd, of het ejaculatie vocht kwam toch elders vandaan? Verder is het bij mij zo, dat als ik eenmaal het plassen heb ingezet, kan ik niet meer stoppen voor mijn blaas leeg is.: Alco is een gesteriliseerde man die dus niet meer zo "Spuitent klaarkomt" als vroeger. Ondanks dat ik van diverse heren andere ervaringen hoor, vind ik mijn orgasme anders dan voor de sterilisatie.

Vroeger kon ik echt het zaad vanuit mijn ballen naar buiten voelen stromen, nu is het een "kwakkie vocht" vanuit die prostaat geworden. Begrijpelijk natuurlijk, de zaadtoevoer vanuit je ballen is doorgeknipt. Persoonlijk raad ik heren dus af om deze ingreep uit te laten voeren.

Zondares, ik kijk uit naar je volgende verhaal. Mijn vriendin en ikzelf lezen geregeld je artikels en we vinden ze steeds zeer boeiend en leerrijk.

Toch zijn we steeds verwonderd over het feit dat Zondares blijkbaar zo makkelijk een gesteriliseerde man herkent. Ik ging er steeds vanuit dat dit niet te achterhalen was, daar de littekentjes moeilijk zichtbaar zijn. Mijn vriendin was trouwens ook nooit zelf achter mijn "knipje" gekomen als ik het haar niet verteld had.

Nu lees ik dus dat men het vrij makkelijk kan zien en ook dat het vrijen iets anders is. Wat mij betreft is er totaal niets veranderd buiten misschien het feit dat ik het doorstromen van het sperma in de urinebuis niet meer zo goed voel als vroeger maar daar weet niemand van. Ook onvervond ik dat mijn sperma zachter van smaak is en veel aangenamer van geur en ook dat het wat sneller "verwatert".

Misschien zijn mijn bijballen wat gevoeliger geworden maar dat is niet zeker, ze zijn voor mij, erotisch geworden maar dat kan louter spychologisch zijn Maar de kern van de zaak is voor mij dat de ervaring van Zondares haaks staat op de beweringen dat een gesteriliseerde man niet te herkennen is en dat zijn sexuele beleving totaal onveranderd is.

Dat alles nat wordt vind ik voldoende irritant om er niet aan te beginnen. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Als een man klaarkomt, of nèt niet klaarkomt, spuit hij. En tegen wat de meeste mensen denken in, vaak begint hij met spuiten voordat hij het voelt. Dat is dus ook waarom voor het zingen de kerk uitgaan niet werkt, want hij trekt er vaak net te laat uit. Meestal hoor je dan dat het door voorvocht komt, maar dat is gewoon niet zo. Met het handje kan een man het zelf goed regelen, maar als hij niet zo totaal zelf het in handen heeft, is dat wel anders.

Soms pijp ik, en voel ik het belletje vooraan vullen, en daarná hoor ik dan dat hij roept dat hij gáát komen. Daar kan hij ook niets aan doen. Het maakt wel duidelijk hoe een man kan spuiten, en dan toch nog zijn orgasme missen. Mannen maken zich best nog vaak druk over hoeveel ze spuiten.

Dat vind ik raar, want juist de mannen die gewoon spuiten hoor je er weleens over. Van die mannen die niets of bijna niets spuiten, beginnen er meestal niet over. Mannen die spuiten als een kanon ook niet. Juist dat gewone zit mannen dwars, lijkt het wel. Je hoort nogweleens van die woorden als leegpompen als het over klaarkomen gaat, en dat mag je best serieus nemen. Als een man spuit, is het extra bevredigend als je met je kut naar binnen trekt, of met je handen zijn pik leegdrukt na het spuiten.

Gewoon dat ding druppend laten hangen is vaak een beetje een dooddoener. Bij gesteriliseerde mannen probeer ik weleens om de ballen een beetje van hun lijf af te trekken terwijl ze komen. Sommige mannen hebben namelijk pijn of ongemakkelijke gevoelens tijdens het spuiten als je dat niet doet.

Dat helpt ze dan wel. Gelukkig zit niet elke gesteriliseerde man ermee, maar ze klagen nooit als ik dit doe! Seks in nederland vrouw uitkleden Erotische massage utrecht. Man zoekt vrouw voor gratis sex thai erotik massage Amsterdam webcam xxx vrouw uitkleden - happy grais porno top 10 vrouwen Het internet was zo mooi voordat de gewone burger erop moest, en vervolgens wetten en regels moest hebben omdat zij ander shet internet niet begrijpen!

Leuke sex filmpjes ww vagina Dé Tube site van Nederland! Knelde Hij Oude Vrouwen Sexfilms neuken op zijn frans, profiel foto, sex rijpe zoekt vrouw, huisvrouw ontvangt thuis, oudere vrouw zoekt contact, sex dating i.

Zijn perfecte vriendin uitkleden in de keuken - minuten. Vrouwen uitkleden tantra massage overijssel Erotische massages overijssel vind je op handcrafted-design. Sensuele full biman gekleed in lingerie ontvangt jou thuis voor heerlijke massage mijn handen overal. Tantra massage heerenveen vrouwen uitkleden bij de meeste terecht.

Amateur hoeren in Rotterdam advertenties Betaalde sex vrouwen Rotterdam Blanke slet zoekt jou, ja voor een super lekkere neuk partij en. Your email address will not be published Text area.

LIGGEND NEUKEN GAY MASSAGE NIJMEGEN

Harde neukpartij rijpere dame ontvangt