Homo sm zaad sletjes

homo sm zaad sletjes

Mijn MR deed mijn CB af en bond mijn pik strak af. Hij weet dat ik als slet snel klaarkom en hij heeft mij liever vol tot hij mij gevuld heeft. Ik kreeg vervolgens een glas met urine voor mij. Ik rook dat het ochtend urine was en dronk dit in 1 teug op.

Ik kreeg vervolgens een glas cola met daarin GHB. Ik proefde dit niet, maar mijn MR weet dat ik dan nog sletteriger ben dan dat ik ben. Ik moest op bed liggen en kreeg een blinddoek om.

Alhoewel mijn pik was afgebonden, probeerde hij toch stijf te worden. Ik moest met mijn hoofd over de bedrand gaan liggen. Ik hoorde vervolgens dat mijn MR zijn broek uitdeed, waarna ik zijn pik van 5 bij 20 cm in mijn mond kreeg. Hij duwde eerst rustig door, tot oik met mijn handen hem tegen hield. Hij heeft vervolgens mijn armen en benen vastgemaakt aan het bed, waarna hij zijn pik direct diep in mijn mond stoote.

Ik was dit niet gewend, maar ik denk mede door de poppers, gleed hij al snel mijn keel in en kon ik zijn buik raken met mijn lippen. Hij neukte vervolgens hard mijn mond, waarbij ik iedere keer dat hij zijn pik uit mijn keel haalde kon adem halen. Iedere keer weer kreeg ik mijn eigen slijm over mijn gezicht doordat hij mij zo diep neukte. Hierna was hij het zat en mocht ik mijn MR schoonlikken, doordat het warm was zweete hij en ik mocht alles oplikken. Ik begon bij zijn voeten, benen en daarna zijn pik en zijn heerlijke kut.

Ik moest daar blijven likken en ook lekker in zijn kut likken. Ik kreeg een snuifje poppers, waarna ik bleef likken aan zijn kut. Ik trok zijn billen uit elkaar en gprobeerde zo diep mogelijk te komen met mijn tong in zijn kut. Ik mocht vervolgens weer zijn pik zuigen, op eigen tempo, als het maar diep was. Uiteraard was dit niet diep genoeg en zou ik gestraft worden. Ik moest op mijn rug liggen, benen optrekken, waarna hij een plug van 8 bij 20 cm in mijn kut deed.

Ik werd weer vastgebonden en lag dus met blinddoek, dildo in mijn kut vast gebonden op zijn bed. Ik hoorde dat hij van bed afging en ik hoorde een kastdeur openen. Toen hoorde ik niets. Ik spitste mijn oren, maar helaas.

Ik was in een roes en genoot van de dildo in mijn kut, mijn gevoelige keel en mijn gepijnigde tepels. Ik hoorde vervolgens mijn MR vragen of ik genoot.

Ik antwoordendat ik het erg fijn vond. Ik hoorde vervolgens het suisen van een zweep en iets later voelde ik een stekende pijn op mijn buik. Mijn MR vertelde dat het niet om mij ging, maar om hem. Ik kreeg 10 slagen op mijn buik en 5 rond mijn gebonden tamme pik.

Mijn MR maakte mij vervolgens los, waarna ik op mijn buik werd vastgebonden. Ik kreeg vervolgens weer 25 slagen op mijn lichaam Hij deed een grotere plug in mijn kut, waardoor ik ernstig werd opgevuld.

Hij neukte mij vervolgens in mijn keel, waarbij het weer zeer hardhandig en geil ging. De pik van mijn MR was weer stijf en hij trok de dildo uit mijn kut en neukte zich in korte tijd klaar in mijn kut.

Hij dumpte zijn zaad in mijn kut, waarna hij een nog grotere plug pakte en deze in mijn kut drukte. Ik verging van de pijn, echter doordat zijn zaad als goed glijmiddel werkte werd ik er toch geil van.

Ik mocht vervolgens zijn pik schoonlikken. Ik mocht mij hierna aftrekken met condoom, waarna ik deze gevulde condoom leeg moest zuigen. Hij bleef kijken en uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat zaad het beste medicijn is tegen een rauwe keel Ik vroeg na afloop of mijn MR mij los wilde maken, zodat we beide konden douchen. Na wat over en weer gepraat te hebben besloot hij dat ik wel een keer langs mocht komen voor een keuring. Je zorgt dat je geil ben en dat je er alles aan doet om me te plezieren.

Ik wist niet hoe ik het had dit was precies wat ik wilde en waarvan ik droomde. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren. Sub slet op internetdate Onderdanig, bottom en homo, je zou bij je zelf denken op het internet kijkend dat het geen probleem zou moeten zijn een geschikte partner te vinden of zoals dat heet in bdsm kringen een meester of dominant. Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.

Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen.

.. VINGEREN SEKS SEX IN CASTRICUM Absoluut, maar laten we dan even naar bed gaan. Ook voor sauna of cinema afspraken Allemaal waren de mannen keurig schoon en hadden ze of al hun schaamhaar weggehaald of het netjes bijgehouden. Ik zoek naar dominante mannen koppelssadistenmet een pervers kantje die mij kunnen ontvangen en als pijn-en lustslavin willen onderwerpen aan hun lusten Zonder veel beperkingen. Godverdomme wat ben jij een geile neuk teef zeg! Zo mannen dit is Chloë. Uiterlijk onbelangrijk, hygiëne wel.

Homo sm zaad sletjes

Lik mijn vinger eens goed nat wil je. Graag een voorstel per mailtje. Als laatste trok hij het sportbroekje uit en zat hij in niets meer dan een kanten string in de auto. Lekker hard en diep zonder genade. Zelf ben ik niet zo slank en daarom zoek ik ook geen slank, liever een beetje voller of gemiddeld. Ik heb beperkte ervaring maar wil graag veeeeeeel meer ontdekken! Stuur een mailtje met leuk voorstel!

Beffen gratis dikke geile kut