Uitgerekte kut in haar slipje

uitgerekte kut in haar slipje

De jongens, naast mij, met wie ze omgaat kennen haar exhibitionistische neigingen en ze is dan ook heel populair. In disco’s gaat het topje al snel uit, maar het liefst doet ze daarna ook nog haar broekje uit. In de gelegenheden waar ze vaak komt, vaak samen met mij, is dat natuurlijk niet toegestaan, maar laatst is ze er toch één keer in geslaagd om de regels te doorbreken en te omzeilen en dat vond Marianne zo schunnig geil dat ze er bij mij op aandrong en me liet beloven om daar maar eens over te vertellen.

Met dit verhaal los ik die belofte in. Het was in augustus en het was warm drukkend weer. Deze keer had Marianne een doorkijkbloes aan zonder beha uiteraard, die draagt ze werkelijk nooit!

Omdat er onweer dreigde besloot ze met mijn vrienden met wie ze was helaas was ik er toen niet bij iets te drinken in een gezellige disco. De jongens werden al snel steeds geiler van haar provocerende exhibitionistisch gedrag, want al snel was ze wild aan het dansen en kon iedereen haar billen en zelfs haar kut zien.

Op een gegeven moment stonden ze in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens haar rokje omhoog. Ze wilden die compleet kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde Marianne hen niet onthouden ze werd er zelf ook lekker hitsig van , ze hield daarom haar rokje zelfs een tijd vast boven haar buik. Steeds meer nieuwsgierigen kwamen kijken en het werd een heel opstootje. Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd.

Marianne moest met hem mee naar zijn kantoortje, en werd min of meer bestraffend toegesproken. Daar krijg ik problemen mee.

Blote borsten kan nog net, zo met je doorkijkbloes zonder beha, maar verder mag en kan ik niet toestaan, hoe jammer ik dat ook vindt', voegde hij er met een grijns aan toe.

Hij zat duidelijk ook op de exhibitionistische Marianne te geilen. Die was daarom niet echt onder de indruk van wat ze net gehoord had. Ze ging zelfs zo tegenover hem zitten met haar benen zo over elkaar geslagen dat ze van onderen praktisch bloot was. Zijn daar voorschriften voor?

Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat omhoog schuift, nou ja, dat kan…' Marianne keek naar buiten waar het inmiddels hoosde van de regen. Hoe wil je dat voorkomen? Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval. Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen.

Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei Marianne. Marianne nam twee vrienden mee en vertelde wat ze van plan was. Mijn twee vrienden geloofden hun oren niet, maar waren direct razend enthousiast en liepen met haar mee naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is.

Met zijn drieën bleven ze buiten even onder het afdakje staan. Het was niet koud en haar kleren raakten snel helemaal doorweekt. Met haar lange haren in slierten langs het hoofd en de doorkijkbloes en minirokje compleet doorweekt kwam ze weer terug. Alles plakte aan het lijf, en zo wilde ze het ook. Overal werd er wild gefloten en geapplaudisseerd door de heren maar ook de meiden keken hun ogen uit.

Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon Marianne wild te bewegen op de housemuziek die de d. Snel overdenk ik de situatie en het lijkt me wel geil als ik bij de moeder demonstreer, wat ik later bij de dochter ook graag wil doen. Trudy was nog voor ik geheel was uitgesproken al onderweg en trok haar truitje al lopende over haar hoofd uit.

Terwijl ze de deur sloot zag ik nog net een glimp van haar prachtige trotse borsten. Mijn eerste gedachte is dat moeder en dochter er allebei lekker geil uitzien. Moeder Trudy heeft een paar prachtige, stevige volle borsten, die mooi recht vooruit priemen en bekroont met een paar donkere tepelhoven, die iets verdikt, en voorzien zijn van mooie dikke lange tepels, die, half erect, groot genoemd mogen worden.

Ik vraag me onwillekeurig af hoe groot die zullen worden als ze opgewonden raakt. Haar maag is vlak met een paar leuke kleine welvingen erin en een mooie diepliggende navel. Verder draagt Trudy een te grote dunne, bijna doorzichtige parelgrijze tangaslip, die bij het lopen wat tussen haar dijen opkruipt en zo een stukje van haar goed ontwikkelde poesje laat zien. In mijn neergaande blik zie ik tenslotte een paar mooie slanke benen, die niet al te lang zijn, maar wel goedgevormd.

Dochter Sonja heeft nog echt het knokige lijfje van een opgroeiende tiener, wel met mooie kleine zich ontwikkelende borstjes, ongeveer zo groot als een halve sinaasappel met mooie roze tepelhofjes, die net als van haar moeder aardig dik opgezwollen zijn.

Het valt me op dat Sonja, net als moeder Trudy eerder, al behoorlijk lange tepels heeft voor zulke kleine borstjes. Ik neem me voor om dat zeer uitgebreid te gaan onderzoeken. Sonja heeft verder een slanke tienergestalte en aan de nog wat knokige heupen is te zien dat haar vrouwelijke vormen nog wel wat uit mogen dijen. Haar benen zijn navenant dun en slungelachtig, maar de plek waar deze benen samenkomen krijgt mijn onverdeelde belangstelling en is bedekt met een eenvoudig strak meisjesbroekje, bedrukt met hartjes en beertjes.

Hierbij kleurt ze een beetje en zie ik dat haar tepels zich wat verharden. Trudy en Sonja gaan op de onderzoeksbank zitten terwijl ik enkele krukjes voor hen neerzet. Het resultaat is, dat moeder en dochter met hun benen wijd en wat opgetrokken voor mij zitten.

Ik posteer me tussen hen in en pak zachtjes van elk de linkerborst in mijn handen. Zachtjes wrijven mijn duimen over de tepels en daarbij springt die van Trudy onmiddellijk fors naar voren en voel ik haar tepelhof reageren door zich samen te trekken, waardoor haar tepel nog langer wordt.

Het kleine tepeltje van Sonja reageert uiteindelijk ook, maar lang niet zo hevig als die van haar ma. Vervolgens knijp ik er zachtjes in het vlees en vraag ik aan allebei of het ook pijn doet. Sonja zegt niks meer en wacht rustig af. Nadat ik hen erop gewezen heb, dat het belangrijk is dat ze lekker met hun benen wijd moeten blijven zitten herhaal ik mijn handelingen met de beide rechterborsten en voel dat Trudy al optimaal geniet van dit onderzoekje.

Nu merk ik dat Sonja zacht begint te hijgen en ik vraag haar wat er is. Na een paar diepe ademteugen, om de spanning in mijn lijf wat te verminderen en de controle over mijn steigerende pik te herkrijgen, ga ik terug en doe hetzelfde met de andere borsten.

Opnieuw reageren ze allebei zoals voorzien en ik geniet ik van de warmte van de borsten en de reacties van de dames op mijn betasten van hun borsten. Terwijl ik hen vraag of zij geen last hebben van hun wijd gespreide benen loop ik om de onderzoeksbank heen en zie dat ze allebei hun benen keurig wijd geopend houden.

Nu ik achter hen sta leg ik bij elk een hand op hun buikje en streel zacht het gebied tussen de borsten en het elastiekje van de slipjes. Het is heerlijk om te voelen hoe de beide buikjes reageren op mijn strelingen.

Die van Trudy echt heftig en Sonja heel bescheiden en afwachtend. Ik voel dat Trudy voorzichtig met haar hand naar mijn kruis tast en even lekker in mijn keiharde pik knijpt, nu ze die ontdekt heeft. Ik streel de buikjes nog even en laat vervolgens een vinger onder de elastiekjes van de broekjes glijden en duw die zo, zo ver mogelijk omlaag, waardoor de onderbuikjes boven het elastiek uitgolven.

Ik maak een paar aantekeningen op het formulier van Trudy, met als doel het verwoorden van haar geile reactie op mijn strelingen. Ook pak ik een kleine, maar zeer effectieve vibrator uit de lade en loop ermee terug naar de onderzoeksbank.

Ik leg de vibrator naast Sonja neer en ga weer tussen hen in staan en leg mijn handen tussen hun nog steeds wijd geopende dijen op de zachte onderbuikjes. Het valt me nu pas op dat het slipje van Trudy veel de wijd is en nauwelijks haar kutje bedekte omdat ze kennelijk geil met haar kontje heeft zitten draaien.

Het is gemakkelijk om mijn vingers op het opbollende dikke vochtige kutje te leggen. Hierbij voel ik dat haar slipje al behoorlijk nat is in het kruis. De vingers van mijn andere hand registreren een soortelijke situatie bij Sonja, zij het dat ik hier alleen een vochtig kruisje tegen kom. Ik heb de indruk dat het jonge meisje zich een beetje schaamt voor het feit dat ze reageert op mijn behandeling en tussen haar benen vochtig is geworden. Oh wat een heerlijk onervaren meisjeskutje gaat het door me heen en mijn pik is alweer snoeihard.

Zachtjes betast ik de omvang van het kleine bolle meisjessneetje door haar broekje heen terwijl ik eigenlijk op een antwoord sta te wachten.

Onder het betasten van beide kutjes vraag ik nog eens aan Sonja of het geen pijn doet. In plaats van een antwoord schudt het meisje zwaar ademend haar hoofd en slaakte een paar diepe zuchten. Hierdoor aangemoedigd betast ik uitgebreid haar nog steeds in het broekje verpakte kutbobbeltje en geniet van het gevoel van haar nog aanwezige babyvet onder mijn tastende vingers. Mijn andere hand glipt intussen met het grootste gemak het kruisje van het veel te wijde slipje van Trudy binnen en ik schuif het verder opzij, zodat ik haar kutheuveltje, dat met een stevige bos donkerblond haar bedekt is, kan betasten.

Na dit intermezzo glijden mijn vingers verkennend langs de opzwellende buitenste schaamlippen van Trudy, die door haar rijkelijke afscheiding heerlijk vet aanvoelen.

Na er een paar keer genietend langs gestreeld te hebben geef ik mezelf toestemming om op zoek te gaan naar de wat dieper gelegen dunnere, maar ook veel hitte uitstralende binnenste lipjes. Ik tast verder, laat de wijsvinger tussen de vette lipjes glippen en kom onmiddellijk in botsing met haar hete opstandige klit, die heerlijk vol aanvoelt als ik hem betast. Dit valt bij Trudy in goede aarde, want ze zucht heel diep en kan een harde kreun maar nauwelijks onderdrukken.

Ja, ik word geil van deze moeder en heb moeite om mijn aandacht bij het onderzoek te houden, hoe interessant dat ook is voor mijn steeds tastende vingers. Sonja kijkt me aan en ik zie een aarzeling in haar ogen. Vervolgens knikt Sonja en laat zich door mij helpen om het strakke meisjesbroekje over haar heupen en kontje naar beneden te schuiven. Hulp is nodig omdat ze nog steeds, zoals ik dat al eerder wenste, ze nog steeds met wijd geopende benen op de onderzoekstafel zit.

Natuurlijk moet ze haar benen sluiten om het broekje uit te doen. Als ik na het verwijderen van het broekje weer voorzichtig haar benen spreidt heb ik even geen aandacht meer voor de moeder en geniet ik met volle teugen van het mooie dikke jonge meisjeskutje dat zich aan mijn oog presenteert.

Het is een prachtig dik kutje met hier en daar een lieflijk donker haartje, een geheel gesloten spleetje, waarvan de buitenste lippen mooi dik naar buiten puilen tussen haar magere dijen.

Ik kijk nogmaals indringend naar het spleetje en ontdek een spoortje glinsterend geil tussen de beide helften van haar mooie kutje. Voorzichtig neem ik de bolle helften tussen mijn vingers en kneed ze heel zachtjes, zodat de beide lipjes als een happend mondje open en dicht gaan. Voorzichtig streel ik met een vinger over het spleetje, verspreid hierdoor haar gil over het bolle kutje en maak tevens voorzichtig wat ruimte.

Op het moment dat ik zacht op en neer door het ontstane spleetje streel merk ik dat Sonja een zware zucht slaakt. Ik brom bevestigend en om mijn eigen geilheid te onderdrukken richt ik mijn eigen aandacht weer even op de openstaande kut van haar moeder en zie dat haar spleet geheel open staat en de binnenste schaamlippen kleddernat, helder rood en lang naar buiten hangen. Even laat ik mijn handen op die van beide meiden liggen en als ik beide handen onder de mijne voel bewegen trek ik mijn handen terug en kijk belangstellend naar het voorzichtige tasten van de beide handen.

Het is heel spannend om te zien dat de ene hand zich vaardig op en neer beweegt terwijl de andere eerst aarzelend, maar met steeds meer passie op ontdekkingstocht gaat.

Ondertussen ben ik zo geil geworden dat mijn pik bijna uit mijn broek barst en dus moet ik weer even moet pauzeren. Ik werp nog een laatste blik op de strelende vingers van moeder en dochter en loop terug naar mijn bureau. Ook teken ik aan dat die afscheiding erg vet aanvoelt. Ik kijk vanaf mijn bureau nog even naar de elkaar betastende meiden en constateer dat ze allebei enthousiast bij elkaar zitten te voelen.

Terug bij de onderzoekstafel ga ik weer achter moeder en dochter staan, die zichzelf verloren hebben in het strelen van elkaars intieme delen.

Voorzichtig neem ik achter hen op de tafel plaats en sla om elk een arm heen en neem opnieuw de heerlijke borsten met de grote tepels van de moeder en de kleinere ontluikende tepeltjes van de dochter in mijn handen. Ik voel al strelend dat ze qua hardheid niets voor elkaar onderdoen en met veel geil plezier speel ik met de tepels en tepelhoven.

Trudy leunt tegen me aan en daarbij zoekt haar vrije hand opnieuw naar mijn superstijve penis. Het volgende ogenblik zit zij dan ook in de gulp van mijn broek en speelt met heftige bewegingen met mijn paal. Als Trudy van de tafel glipt en haar slip afstroopt, kreunt Sonja zacht van frustratie. Snel leg ik mijn hand weer op haar bolle spleetje en beweeg mijn wijsvinger genietend zacht door het nog nattere en kleverigere sleufje.

Bij een volgende beweging duw ik mijn vinger wat verder naar binnen, waardoor haar bolle buitenste lipjes wat uit elkaar wijken. Genietend vinger ik het kleine tienerkutje tot mijn tastende vinger tegen haar maagdenvliesje aan botst en Sonja een klein pijnkreuntje slaakt.

Ik trek mijn vinger terug en kijk genietend hoe de volle dikke lipjes zich sluiten als mijn vinger het gleufje verlaat. Sonja slaakt een klein teleurgesteld kreetje en ik breng de vinger opnieuw tussen haar lipjes en duw hem opnieuw zacht naar binnen. Met de vingers van mijn andere hand kneed ik het bolle vlees van haar buitenste schaamlippen, zodat ik daarmee kan voelen hoe mijn vinger naar binnen dringt.

Sonja kreunt opnieuw maar nu weer geil. Snel kijk ik in de richting van de gynaecologenstoel, waar Trudy ondertussen op is gekropen en haar benen in de gereedstaande beugels heeft gelegd. Ik blijf oogcontact met haar houden en verplaats me een klein beetje, waardoor Trudy precies kan zien hoe ik het kleine dikke spleetje van haar dochtertje sta te kneden.

Deze maakt hierbij wat ongecontroleerde kronkelbewegingen van geiligheid. Doordat mijn jas er voorhangt heeft Sonja gelukkig niet in de gaten dat mijn pik snoeihard overeind tegen mijn buik staat. Trudy houdt oogcontact met mij en begint zelf haar dik opgezwollen spleet te strelen. Al snel heeft ze drie vingers in haar sleuf zitten en vingert zichzelf met heftige diepe bewegingen. Hierbij kreunt ze onophoudelijk. Ik kijk genietend hoe moeder Trudy zich heerlijk op zit te geilen en vinger zelf ondertussen het dikke spleetje van haar dochter Sonja.

Sonja kreunt steeds nadrukkelijker, terwijl zo ook heftig met haar onderlijfje zit te draaien. Ik richt mijn aandacht weer op Sonja en richt mijn geile handelingen helemaal gericht op het clitoraal klaarkomen van het jonge meisje. Ik vinger het kleine dikke kutje nu voorzichtig met twee vingers en mijn duim waardoor Sonja nog heftiger kronkelt op de bank.

Plotseling klappen haar dijen tegen elkaar met mijn handen daartussen gevangen en slaakt het meisje een harde kreet en voel ik hoe haar buikje tegen mijn hand aan kronkelt.

Sonja laat toe dat ik mijn handen uit haar kruis wegneemt en zakt half achterover. Sonja gaat diep zuchtend liggen en sluit haar ogen. Ik loop met strakke benen, vanwege mijn enorm stijve lul, naar de gynaecologenstoel en richt mijn aandacht op de zich nog steeds woest vingerende moeder.

Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt. Ik stap tussen de wijd gespreide benen van Trudy en sla met mijn harde dikke penis op de rug van haar vingerende hand. Ik betast opnieuw haar beide borsten en speel met de keiharde tepels, die zo mogelijk nog dikker en langer worden. Wat is deze vrouw heerlijk flitst het door me heen, heerlijk geil, heerlijk kleddernat en ooo zooo gesmeerd door haar vette kutvocht.

Heel langzaam en genietend trek ik mijn lul terug en zorg ervoor dat de top nog net tussen haar heerlijke hete kutlippen blijft kleven. Snel ram ik hem weer helemaal naar binnen, wat een nieuwe kreet bij Trudy oplevert.

Weer langzaam en zacht eruit, deze keer wacht ik met het topje van mijn lul tussen haar uitgerekte kutlippen. Ik duw op deze smeekbede mijn pik heel langzaam en genietend opnieuw in haar hete natte tunnel en knijp zacht maar nadrukkelijk in haar dikke lange verrukkelijke tepels. Weer kreunt ze als reactie als ik mijn pik snel helemaal uit haar kutje trek. Nog voor ze heeft kunnen protesteren duw ik hem met dezelfde woeste kracht weer naar binnen en wacht weer op haar reactie.

Ik voel hoe mijn ballen zich samentrekken en als ik niet oppas kom ik te vroeg klaar. Om mezelf wat af te leiden speel ik wat intensiever met de prachtige borsten van Trudy, wat een kreunende reactie bij haar opwekt.

Tergend langzaam begin ik haar te neuken ervoor zorgend dat mijn pik haar stomende geile kutje niet verlaat. Ook zorg ik ervoor dat ik pas stop als ik mijn pik helemaal in haar tunnel begraven heb.

Trudy kreunt nu aan een stuk door om uiting te geven aan haar geile lust. Ik heb nu goed stevig houvast en kan mijn onderlijf wat draaien en ik merk dat daardoor mijn harde dikke lul wat beter met haar klit in contact kom, waardoor ze nog harder en feller begint te kreunen.

Ze slaat haar handen rond haar volle borsten en kneed deze opgewonden. Op de indringende bewegingen van mijn lul trekt ze spontaan haar grote gevoelige tepels helemaal omhoog en kreunt daar geil bij.

En toen begreep ze dat de zwarte knop niks stopte, het tegendeel! De puntjes rond om de paal in haar kontje priemden in de kont opening en ook van binnen. Ik vertel haar dat het een uitgebreide video is, die 4 uur duurt en waarin de ontluikende seksualiteit bij kinderen in al zijn facetten belicht wordt. Het is gemakkelijk om mijn vingers op het opbollende dikke vochtige kutje te leggen. Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt.

In de gelegenheden waar ze vaak komt, vaak samen met mij, is dat natuurlijk niet toegestaan, maar laatst is ze er toch één keer in geslaagd om de regels te doorbreken en te omzeilen en dat vond Marianne zo schunnig geil dat ze er bij mij op aandrong en me liet beloven om daar maar eens over te vertellen.

Met dit verhaal los ik die belofte in. Het was in augustus en het was warm drukkend weer. Deze keer had Marianne een doorkijkbloes aan zonder beha uiteraard, die draagt ze werkelijk nooit! Omdat er onweer dreigde besloot ze met mijn vrienden met wie ze was helaas was ik er toen niet bij iets te drinken in een gezellige disco. De jongens werden al snel steeds geiler van haar provocerende exhibitionistisch gedrag, want al snel was ze wild aan het dansen en kon iedereen haar billen en zelfs haar kut zien.

Op een gegeven moment stonden ze in een hoekje bij elkaar en lichtte een van de jongens haar rokje omhoog. Ze wilden die compleet kale pruim graag wat beter zien en dat genoegen wilde Marianne hen niet onthouden ze werd er zelf ook lekker hitsig van , ze hield daarom haar rokje zelfs een tijd vast boven haar buik.

Steeds meer nieuwsgierigen kwamen kijken en het werd een heel opstootje. Toen verscheen plotseling de eigenaar van de tent, die door iemand kennelijk was gewaarschuwd. Marianne moest met hem mee naar zijn kantoortje, en werd min of meer bestraffend toegesproken. Daar krijg ik problemen mee. Blote borsten kan nog net, zo met je doorkijkbloes zonder beha, maar verder mag en kan ik niet toestaan, hoe jammer ik dat ook vindt', voegde hij er met een grijns aan toe.

Hij zat duidelijk ook op de exhibitionistische Marianne te geilen. Die was daarom niet echt onder de indruk van wat ze net gehoord had. Ze ging zelfs zo tegenover hem zitten met haar benen zo over elkaar geslagen dat ze van onderen praktisch bloot was. Zijn daar voorschriften voor? Dat zo'n rokje van tijd tot tijd eens wat omhoog schuift, nou ja, dat kan…' Marianne keek naar buiten waar het inmiddels hoosde van de regen. Hoe wil je dat voorkomen? Je hebt dan wel kleren aan in ieder geval.

Nergens staat dat het verboden is om zonder slipje binnen te komen. Er zijn wel meer meiden die dat doen…' 'Dan weet ik genoeg', zei Marianne. Marianne nam twee vrienden mee en vertelde wat ze van plan was. Mijn twee vrienden geloofden hun oren niet, maar waren direct razend enthousiast en liepen met haar mee naar de achterkant van de disco, waar een nooduitgang is. Met zijn drieën bleven ze buiten even onder het afdakje staan. Het was niet koud en haar kleren raakten snel helemaal doorweekt.

Met haar lange haren in slierten langs het hoofd en de doorkijkbloes en minirokje compleet doorweekt kwam ze weer terug. Alles plakte aan het lijf, en zo wilde ze het ook. Overal werd er wild gefloten en geapplaudisseerd door de heren maar ook de meiden keken hun ogen uit. Alsof het was afgesproken, week iedereen van de dansvloer. Er werd een grote kring gevormd en terwijl iedereen bleef klappen begon Marianne wild te bewegen op de housemuziek die de d. Daar werd ze werkelijk boter geil van!.

Tegen opwaaiende rokjes kon de eigenaar weinig doen, had hij gezegd, maar ja, Marianne was kletsnat en toen het rokje omhoog kroop ging het niet meer als vanzelf weer naar beneden!

Ik maak een paar aantekeningen op het formulier van Trudy, met als doel het verwoorden van haar geile reactie op mijn strelingen. Ook pak ik een kleine, maar zeer effectieve vibrator uit de lade en loop ermee terug naar de onderzoeksbank. Ik leg de vibrator naast Sonja neer en ga weer tussen hen in staan en leg mijn handen tussen hun nog steeds wijd geopende dijen op de zachte onderbuikjes.

Het valt me nu pas op dat het slipje van Trudy veel de wijd is en nauwelijks haar kutje bedekte omdat ze kennelijk geil met haar kontje heeft zitten draaien. Het is gemakkelijk om mijn vingers op het opbollende dikke vochtige kutje te leggen. Hierbij voel ik dat haar slipje al behoorlijk nat is in het kruis. De vingers van mijn andere hand registreren een soortelijke situatie bij Sonja, zij het dat ik hier alleen een vochtig kruisje tegen kom.

Ik heb de indruk dat het jonge meisje zich een beetje schaamt voor het feit dat ze reageert op mijn behandeling en tussen haar benen vochtig is geworden. Oh wat een heerlijk onervaren meisjeskutje gaat het door me heen en mijn pik is alweer snoeihard. Zachtjes betast ik de omvang van het kleine bolle meisjessneetje door haar broekje heen terwijl ik eigenlijk op een antwoord sta te wachten.

Onder het betasten van beide kutjes vraag ik nog eens aan Sonja of het geen pijn doet. In plaats van een antwoord schudt het meisje zwaar ademend haar hoofd en slaakte een paar diepe zuchten. Hierdoor aangemoedigd betast ik uitgebreid haar nog steeds in het broekje verpakte kutbobbeltje en geniet van het gevoel van haar nog aanwezige babyvet onder mijn tastende vingers.

Mijn andere hand glipt intussen met het grootste gemak het kruisje van het veel te wijde slipje van Trudy binnen en ik schuif het verder opzij, zodat ik haar kutheuveltje, dat met een stevige bos donkerblond haar bedekt is, kan betasten. Na dit intermezzo glijden mijn vingers verkennend langs de opzwellende buitenste schaamlippen van Trudy, die door haar rijkelijke afscheiding heerlijk vet aanvoelen.

Na er een paar keer genietend langs gestreeld te hebben geef ik mezelf toestemming om op zoek te gaan naar de wat dieper gelegen dunnere, maar ook veel hitte uitstralende binnenste lipjes. Ik tast verder, laat de wijsvinger tussen de vette lipjes glippen en kom onmiddellijk in botsing met haar hete opstandige klit, die heerlijk vol aanvoelt als ik hem betast.

Dit valt bij Trudy in goede aarde, want ze zucht heel diep en kan een harde kreun maar nauwelijks onderdrukken. Ja, ik word geil van deze moeder en heb moeite om mijn aandacht bij het onderzoek te houden, hoe interessant dat ook is voor mijn steeds tastende vingers.

Sonja kijkt me aan en ik zie een aarzeling in haar ogen. Vervolgens knikt Sonja en laat zich door mij helpen om het strakke meisjesbroekje over haar heupen en kontje naar beneden te schuiven.

Hulp is nodig omdat ze nog steeds, zoals ik dat al eerder wenste, ze nog steeds met wijd geopende benen op de onderzoekstafel zit. Natuurlijk moet ze haar benen sluiten om het broekje uit te doen. Als ik na het verwijderen van het broekje weer voorzichtig haar benen spreidt heb ik even geen aandacht meer voor de moeder en geniet ik met volle teugen van het mooie dikke jonge meisjeskutje dat zich aan mijn oog presenteert.

Het is een prachtig dik kutje met hier en daar een lieflijk donker haartje, een geheel gesloten spleetje, waarvan de buitenste lippen mooi dik naar buiten puilen tussen haar magere dijen. Ik kijk nogmaals indringend naar het spleetje en ontdek een spoortje glinsterend geil tussen de beide helften van haar mooie kutje.

Voorzichtig neem ik de bolle helften tussen mijn vingers en kneed ze heel zachtjes, zodat de beide lipjes als een happend mondje open en dicht gaan. Voorzichtig streel ik met een vinger over het spleetje, verspreid hierdoor haar gil over het bolle kutje en maak tevens voorzichtig wat ruimte. Op het moment dat ik zacht op en neer door het ontstane spleetje streel merk ik dat Sonja een zware zucht slaakt.

Ik brom bevestigend en om mijn eigen geilheid te onderdrukken richt ik mijn eigen aandacht weer even op de openstaande kut van haar moeder en zie dat haar spleet geheel open staat en de binnenste schaamlippen kleddernat, helder rood en lang naar buiten hangen. Even laat ik mijn handen op die van beide meiden liggen en als ik beide handen onder de mijne voel bewegen trek ik mijn handen terug en kijk belangstellend naar het voorzichtige tasten van de beide handen.

Het is heel spannend om te zien dat de ene hand zich vaardig op en neer beweegt terwijl de andere eerst aarzelend, maar met steeds meer passie op ontdekkingstocht gaat. Ondertussen ben ik zo geil geworden dat mijn pik bijna uit mijn broek barst en dus moet ik weer even moet pauzeren. Ik werp nog een laatste blik op de strelende vingers van moeder en dochter en loop terug naar mijn bureau. Ook teken ik aan dat die afscheiding erg vet aanvoelt. Ik kijk vanaf mijn bureau nog even naar de elkaar betastende meiden en constateer dat ze allebei enthousiast bij elkaar zitten te voelen.

Terug bij de onderzoekstafel ga ik weer achter moeder en dochter staan, die zichzelf verloren hebben in het strelen van elkaars intieme delen. Voorzichtig neem ik achter hen op de tafel plaats en sla om elk een arm heen en neem opnieuw de heerlijke borsten met de grote tepels van de moeder en de kleinere ontluikende tepeltjes van de dochter in mijn handen.

Ik voel al strelend dat ze qua hardheid niets voor elkaar onderdoen en met veel geil plezier speel ik met de tepels en tepelhoven. Trudy leunt tegen me aan en daarbij zoekt haar vrije hand opnieuw naar mijn superstijve penis. Het volgende ogenblik zit zij dan ook in de gulp van mijn broek en speelt met heftige bewegingen met mijn paal. Als Trudy van de tafel glipt en haar slip afstroopt, kreunt Sonja zacht van frustratie.

Snel leg ik mijn hand weer op haar bolle spleetje en beweeg mijn wijsvinger genietend zacht door het nog nattere en kleverigere sleufje. Bij een volgende beweging duw ik mijn vinger wat verder naar binnen, waardoor haar bolle buitenste lipjes wat uit elkaar wijken. Genietend vinger ik het kleine tienerkutje tot mijn tastende vinger tegen haar maagdenvliesje aan botst en Sonja een klein pijnkreuntje slaakt.

Ik trek mijn vinger terug en kijk genietend hoe de volle dikke lipjes zich sluiten als mijn vinger het gleufje verlaat. Sonja slaakt een klein teleurgesteld kreetje en ik breng de vinger opnieuw tussen haar lipjes en duw hem opnieuw zacht naar binnen. Met de vingers van mijn andere hand kneed ik het bolle vlees van haar buitenste schaamlippen, zodat ik daarmee kan voelen hoe mijn vinger naar binnen dringt.

Sonja kreunt opnieuw maar nu weer geil. Snel kijk ik in de richting van de gynaecologenstoel, waar Trudy ondertussen op is gekropen en haar benen in de gereedstaande beugels heeft gelegd.

Ik blijf oogcontact met haar houden en verplaats me een klein beetje, waardoor Trudy precies kan zien hoe ik het kleine dikke spleetje van haar dochtertje sta te kneden. Deze maakt hierbij wat ongecontroleerde kronkelbewegingen van geiligheid. Doordat mijn jas er voorhangt heeft Sonja gelukkig niet in de gaten dat mijn pik snoeihard overeind tegen mijn buik staat.

Trudy houdt oogcontact met mij en begint zelf haar dik opgezwollen spleet te strelen. Al snel heeft ze drie vingers in haar sleuf zitten en vingert zichzelf met heftige diepe bewegingen.

Hierbij kreunt ze onophoudelijk. Ik kijk genietend hoe moeder Trudy zich heerlijk op zit te geilen en vinger zelf ondertussen het dikke spleetje van haar dochter Sonja. Sonja kreunt steeds nadrukkelijker, terwijl zo ook heftig met haar onderlijfje zit te draaien. Ik richt mijn aandacht weer op Sonja en richt mijn geile handelingen helemaal gericht op het clitoraal klaarkomen van het jonge meisje. Ik vinger het kleine dikke kutje nu voorzichtig met twee vingers en mijn duim waardoor Sonja nog heftiger kronkelt op de bank.

Plotseling klappen haar dijen tegen elkaar met mijn handen daartussen gevangen en slaakt het meisje een harde kreet en voel ik hoe haar buikje tegen mijn hand aan kronkelt.

Sonja laat toe dat ik mijn handen uit haar kruis wegneemt en zakt half achterover. Sonja gaat diep zuchtend liggen en sluit haar ogen. Ik loop met strakke benen, vanwege mijn enorm stijve lul, naar de gynaecologenstoel en richt mijn aandacht op de zich nog steeds woest vingerende moeder. Zacht pak ik een van haar borsten en speel met de dikke lange tepel terwijl mijn andere hand mijn doktersjasje losknoopt en vervolgens mijn broek, die direct op mijn enkels zakt.

Ik stap tussen de wijd gespreide benen van Trudy en sla met mijn harde dikke penis op de rug van haar vingerende hand. Ik betast opnieuw haar beide borsten en speel met de keiharde tepels, die zo mogelijk nog dikker en langer worden. Wat is deze vrouw heerlijk flitst het door me heen, heerlijk geil, heerlijk kleddernat en ooo zooo gesmeerd door haar vette kutvocht. Heel langzaam en genietend trek ik mijn lul terug en zorg ervoor dat de top nog net tussen haar heerlijke hete kutlippen blijft kleven.

Snel ram ik hem weer helemaal naar binnen, wat een nieuwe kreet bij Trudy oplevert. Weer langzaam en zacht eruit, deze keer wacht ik met het topje van mijn lul tussen haar uitgerekte kutlippen.

Ik duw op deze smeekbede mijn pik heel langzaam en genietend opnieuw in haar hete natte tunnel en knijp zacht maar nadrukkelijk in haar dikke lange verrukkelijke tepels. Weer kreunt ze als reactie als ik mijn pik snel helemaal uit haar kutje trek. Nog voor ze heeft kunnen protesteren duw ik hem met dezelfde woeste kracht weer naar binnen en wacht weer op haar reactie.

Ik voel hoe mijn ballen zich samentrekken en als ik niet oppas kom ik te vroeg klaar. Om mezelf wat af te leiden speel ik wat intensiever met de prachtige borsten van Trudy, wat een kreunende reactie bij haar opwekt. Tergend langzaam begin ik haar te neuken ervoor zorgend dat mijn pik haar stomende geile kutje niet verlaat.

Ook zorg ik ervoor dat ik pas stop als ik mijn pik helemaal in haar tunnel begraven heb. Trudy kreunt nu aan een stuk door om uiting te geven aan haar geile lust. Ik heb nu goed stevig houvast en kan mijn onderlijf wat draaien en ik merk dat daardoor mijn harde dikke lul wat beter met haar klit in contact kom, waardoor ze nog harder en feller begint te kreunen. Ze slaat haar handen rond haar volle borsten en kneed deze opgewonden. Op de indringende bewegingen van mijn lul trekt ze spontaan haar grote gevoelige tepels helemaal omhoog en kreunt daar geil bij.

Ook doet ze gebrekkige pogingen om mijn neukbewegingen tegemoet te komen. In een flits realiseer ik me dat ze doordat haar benen in de beugels van de stoel liggen wel erg beperkt is om mij tegemoet te komen. Waarschijnlijk komt Trudy op dat moment tot dezelfde conclusie en merk ik dat ze toch probeert om me tegemoet te komen. Omdat ik mijn eigen orgasme onbedwingbaar voel naderen grijpt mijn rechterhand tussen onze buiken en tast naar de plek waar ik haar opgezwollen klit verwacht.

Die is snel gevonden en ik begin met die opstandige hete gladde klit te spelen, waardoor Trudy zich niet meer kan houden en gillend klaar komt.

Ik vertraag mijn tempo om haar even te laten genieten van haar orgasme, voordat ik het tempo weer opvoer met het oogmerk om zelf goed klaar te komen. Net op het moment dat ik weer tempo wil maken verschijnt Sonja naakt naast haar moeder en vraagt met grote angstogen naar de handen die juist haar tepels ver uitrekken of ik haar pijn gedaan heb.

Ik hervat mijn trage nukbewegingen en richt mijn blik op het naakte meisje. Ik trek mijn pik uit haar moeders protesterende kut en toon haar mijn lange dikke snoeiharde pik. Natuurlijk gehoorzaamt de jonge tiener en is mijn orgasme bijna niet te vermijden, maar ik wil dat Trudy nog minstens een keer klaarkomt voordat ik mijn ruime voorraad geil in haar mooie dikke kut spuit.

Gelukkig zorgt het onervaren handje van Sonja ervoor dat ook Trudy extra gestimuleerd wordt en na een tiental stoten van mijn kant komt ze opnieuw luid kreunend klaar. Ondertussen blijft ze haar volle borsten lekker kneden en toont dat openlijk aan haar kleine meisje. Ik ram mijn lul met hernieuwde kracht en energie in de knijpende neuktunnel van Trudy. Gelukkig houdt Sonja haar handje fanatiek rond de basis van mijn pik geklemd en dat verhoogt natuurlijk mijn opborrelende lust.

Ik voel mijn orgasme onstuitbaar naderbij komen en ook voel ik hoe de eerste hete straal sperma met veel kracht de smachtende kut van Trudy binnendringt.

Plotseling bedenk ik me en ruk snel mijn klaarkomende lul uit de kut van de protesterende Trudy. Ook Sonja kijkt vreemd naar haar hand, waar op dat moment een stevige kwak op land en vervolgens op het spannende buikje van haar moeder belandt.

Al die tijd kreunt Trudy gefrustreerd omdat ik haar buikje niet vul met mijn hete sperma. Sonja kijkt naar het sperma op haar hand en wrijft het steels over haar handje uit. Ik leg mijn hand op de blote schouder van Sonja. Trudy is voldoende bij haar positieven gekomen om het sperma van haar buik ook over haar volle borsten te smeren en ze kijkt daarbij met een glimlach naar haar dochtertje. Trudy blijft me met een glimlach op de lippen aankijken en trekt hierbij haar kleine meid tegen zich aan en glijden de borsten van moeder en dochter over elkaar bedekt met mijn sperma.

Sonja kijkt verbaasd naar haar moeder, die nog steeds met haar benen wijd in de beugels van de gynaecologenstoel ligt. Ik help Trudy uit de stoel en geef haar een eerste, vrij onschuldige, zoen op haar mond. Even later komen moeder en dochter gekleed de spreekkamer binnen en nemen plaats aan mijn bureau.

Ik heb in tussentijd mezelf wat gefatsoeneerd en een instructievideo met handleiding klaargelegd. Ik vertel haar dat het een uitgebreide video is, die 4 uur duurt en waarin de ontluikende seksualiteit bij kinderen in al zijn facetten belicht wordt.

Ik vertel dat er aan de binnenzijde van de doos een lijst geplakt zit waarop staat wat er zo ongeveer behandeld wordt en waar ze het kan vinden en dat het aanbeveling verdient dat zowel Trudy als Sonja die goed bestuderen. Ook overhandig ik Trudy een floppy, nadat ik geverifieerd heb of ze over een computer beschikt en vertel haar dat er op de floppy een programmaatje staat dat Sonja elke avond voor het slapen gaan in moet vullen.

Ik leg uit dat het te maken heeft met haar temperatuur en nog enkele andere zaken. Naast de video geef ik Sonja de kleine vibrator mee, die ik eerder die avond al op de onderzoektafel had gelegd in de stille hoop dat het meisje daar dan belangstelling voor zou krijgen.

Dit was helaas niet gebeurt en dus was ik van mening dat ik haar toch maar mee moest laten nemen omdat er in detail in de video stil gestaan wordt bij het gebruik van hulpmiddelen bij masturbatie.

Uitgerekte kut in haar slipje

SHEMALE THUISONTVANGST NATEKUTJES

KALE MEIDEN LINGAM MASSAGE BREDA