Kut vol plassen trekken aan je lul

Aprilia Love met broek op de enkels genomen. Genomen door de yoga instructeur. Pizza Party In De Slaapzaal. Double Fucked In Yoga Class. Vier vriendinnen plagen en rukken de buurjongen. Power Fuck na ochtend yoga. Glamour model verliest weddenschap en moet aan de slag. Schuchtere huisvrouw krijgt een spoedcursus van plaatselijke hangjeugd.

Vriendinnen betrappen een masturberende puber op heterdaad. Sofia Valentina geeft sex les. Pijpen en coupe cumshot in Jordy's kapperszaak. Luitenant Rebecca maakt van jongens echte mannen. Eerlijk delen bij Tjechische harem. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Klik hier voor meer webcams!! We namen een hotel, en uiteraard een kamer met tweepersoonsbed. Eerst gingen we ’s-avonds in het restaurant beneden eten, rijkelijk besprenkeld met wijn.

De spanning van de avond ervoor, bouwde zich opnieuw op. Aan tafel zaten we elkaar al wat op te geilen; met woorden, blikken en voeten. Toen met de lift naar boven, waarbij ik, achter haar staand, het niet kon laten mijn hand onder haar jurkje te steken, tussen haar benen, die zij meteen wat spreidde, naar haar kruisje.

Boven aangekomen, plofte zij op bed, terwijl ik, me uitkledend, zei alvast mijn tanden te gaan poetsen. Ik stond naakt voor de spiegel, terwijl ik poetste, en zag in de spiegel hoe zij, ook naakt inmiddels, achter mij langs kwam en ging zitten op de wc, direct naast de wastafel; ik keek dus, tandenborstel in de mond, schuin naar links, waar zij zat, naakt, die zalige tieten met opgerichte tepels en haar benen wat gespreid. Ik wist niet dat ik hiervan zo geil kon worden en mijn opwinding werd dan ook meteen zichtbaar, want mijn pik schoot omhoog en bleef zacht schokkend, zo staan.

Haar plasstraal stopte abrupt; "Ha, mijn perverse broertje wordt geil als ‘ie zijn zus ziet plassen! Zittend keek ze mij aan, terwijl ze mij rustig begon af te trekken, met lange halen. Haar andere hand bracht ze naar haar kut, wreef daar overheen en bracht haar hand weer te voorschijn, nat nu van haar plas. Terwijl ze rustig aan mijn pik bleef trekken, en ik mijn balzak al voelde verstrakken van opwinding, bracht ze haar hand richting mijn gezicht: Terwijl zij door ging mij af te trekken, spreidde ze haar benen nog verder en zei "Kijk maar goed, dan plas ik nog verder, want ik heb nog genoeg!

En ik zag hoe weer een straal plas uit haar kut kwam. Ik stak mijn hand tussen haar benen, haar plas stopte meteen -'De rest bewaar ik voor later! Ik begon nu heftiger te hijgen, terwijl mijn zus haar bewegingen versnelde; de eikel van mijn pik nu fors rood en al vochtig van het voorvocht. Ik bracht mijn hand, nog nat van haar plas, naar mijn gezicht, snoof en, terwijl ik haar broeierig aankeek, likte ik mijn vingers af.

Een wat bitter-zoute, maar zeker niet onaangename smaak, proefde ik in mijn mond; mijn zus’ plas! Het wond haar kennelijk ook op, want de plas die zij zo nodig doen moest, en nog maar zeer gedeeltelijk gedaan had, bleef nu weg.

Ik voelde hoe mijn onderbuik samentrok, mijn zaad zijn weg naar buiten zocht, en vervolgens met forse stralen uit mijn pik kwam, telkens weer met kracht een forse scheut. Mijn zus bleef pompende bewegingen maken, terwijl ik mijn ballen leegspoot, gedeeltelijk in haar mond, die ze openhield, maar grotendeels over haar lange haar, haar borsten, buik en zo liep het naar beneden.

De laatste beetjes gutsten er nu rustig uit en zij nam mijn nu wel slinkende lul in haar mond om er heerlijk op te sabbelen, terwijl haar hand mijn balzak zachtjes bevoelde. Zij liet mijn pik uit haar mond glippen, gaf nog even een kusje op de eikel, en stond op om mij naar de ruime douche te trekken. Ik keek genietend naar die heerlijke billen voor me en volgde maar wat graag.

Daar ging zij staan, spreidde haar benen en zei, met een lach: Ik knielde, greep haar billen en bracht mijn gezicht voor haar heerlijke, grotendeels kale, kutje.

Ik keek en genoot, van die fors uitstaande lippen, de uitstekende klit daartussen, en van de geur, die onbeschrijfelijke typisch vrouwelijke geur van heerlijke kutsappen, nu nog vermengd met een waasje plaslucht. En plas-smaak, zoals ik merkte, toen ik mijn tong naar voren bracht. Ik likte haar schaamlippen, en tikkelde met mijn tongpunt over haar klitje.

Ik ging op de grond liggen en trok haar over me heen, zittend op haar knieën, met haar onderlichaam boven mijn gezicht. Ik begon haar weer te likken, knabbelde wat aan haar schaamlippen en zoog zachtjes op haar klit, terwijl ik langs haar lichaam omhoog keek.

Ik zag haar heerlijke borsten, met fors gezwollen tepels en keek haar aan; zij keek, met neerhangend haar, mij in de ogen, met een merkwaardige blik waarin pure geilheid, lust en een begin van trance verenigd waren. Ik likte en zoog, en genoot van de smaak van haar sappen die steeds meer gingen vloeien, terwijl ik merkte hoe haar kut zich voor mij openplooide.

Met mijn handen masseerde ik haar heerlijke billen en ik voelde hoe ze licht schokte toen mijn vingerpunt rond haar kontgaatje cirkeltjes trok.

Met enige moeite kon ik mijn vinger tussen haar dijen door in haar kutje steken, draaide wat rond, terwijl ik merkte hoe haar adem versnelde. Toen, ondertussen heerlijk verder likkend rond haar nu fel opgerichte klit, ging mijn vinger terug naar haar anus. Ze slaakte een kreetje toen ik mijn vingertop midden op haar aarsgaatje plaatste en voorzichtig druk begon uit te oefenen. Ze hijgde nu licht en ik voelde hoe haar kringspier langzaam begon te wijken voor mijn vinger, goed gesmeerd met haar eigen kutsappen.

Mijn vingertop drong door de strakke ring en ik zag haar blik glaziger worden, haar oogleden wat zakken, terwijl zij nu met haar handen haar borsten kneedde. Geleidelijk perste ik mijn vinger verder in haar kontje en hoorde haar fluisteren "Jaaa, in mijn reetje, in de hete reet van je zus.. Ik drukte door tot mijn wijsvinger helemaal in haar kont zat en voelde het zachte warme weefsel; mijn vinger maakte heen en weer gaande bewegingen, terwijl ik voelde hoe zij haar kont dieper op mijn vinger probeerde te persen.

Ik versnelde mijn likkende bewegingen over haar klitje en bleef haar aankijken. Ik onderbrak even mijn likken en zei "Plas dan, laat je plas maar stromen, pis maar over me heen, pis maar in mijn mond en ik zal je warme plas zelfs drinken! Ik pis je onder! Haar ogen gingen even dicht, ik zag allemaal rode vlekken in haar hals, ze beet op haar lip en begon luid te kreunen terwijl ik moeite had om haar klit te blijven likken door haar schuddende onderlijf.

Het schudden nam wat af, ze opende haar ogen weer en keek me geil aan: Ze ging wat met haar lichaam omhoog en ik zag nu hoe haar gele plas uit haar kutje kwam, recht in mijn gezicht. Ik opende mijn mond en kreeg de volle straal in mijn mond, slikte en proefde de heerlijke bitter-zoute smaak van de plas van mijn zus.

Ik kon niet alles doorslikken en voelde haar plas over mijn gezicht lopen. Ik keek haar aan en zij keek terug en zei: De straal begon nu af te nemen en ik voelde aan mijn vinger in haar reetje dat ze nu nog wat perste om de laatste straaltje eruit te krijgen.

Ik omsloot nu haar kut en ving het laatste beetje in mijn mond op, slikte nog niet door, maar bracht mijn hoofd wat onder haar lijf vandaan en keek haar aan.

Ik opende mijn mond en liet haar zien dat ik nog een volle slok van haar plas in mijn mond had.

. Wat een lekkere weerstand geeft met het likken vind ik dan. Meerdere orgasmes voor ondeugende Japanse. Ik vertelde hoe ik dan mezelf aftrok, terwijl ik mijn neus in het kruis van het slipje drukte, genietend van de geur, en daarop zoog als er duidelijke sporen in zaten. Hierbij bleef ze wel lekker rijden, en ik voelde het komen. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Friesland sex lekker potje neuken

Copyright - © This site is owned and operated by: Helaas, vanuit een raar soort trouw wil ze daar niet geneukt worden, bedacht ik, terwijl ik toch graag had willen voelen hoe mijn pik diep in de kut van mijn zus ging en ik daar mijn sperma kon lozen. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Aziatisch zaad druppelt uit de bilnaad. En doet u het dan ook met u zelf?

IK ZOEK SEX NEUKEN IN LEMMER