Onderdanige slaaf spuitende lullen

onderdanige slaaf spuitende lullen

Je hebt je opgemaakt en je blonde haar hangt los. Glimlachend kijk je me aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Naakt begin ik aan mijn taken de kettingen beperken mij in mijn vrijheid waardoor het langer duurt dan gebruikelijk.

In de kamer aangekomen zet ik het ontbijt op de eettafel. Tijdens het ontbijt zeg je niets en geniet van de vers geperste jus d'orange, croissants, ei en koffie. Je leest een stukje in de krant en al die tijd negeer je mij. Plotseling verschijnt er een nat stukje bruin brood voor mijn neus. Het restant van het bakje water moet ik uit het bakje likken. Hierna moet ik het ontbijt opruimen en de afwas doen.

Wanneer ik terug in de woonkamer kom lig je lekker onderuit op de bank een boek te lezen en zegt dat ik je voeten moet gaan masseren. Ik haal massageolie en een handdoek en begin zachtjes je voeten te masseren. Door het gemasseer wordt je rozig en ik word er steeds geiler van. Hoelang ik bezig ben met je voeten weet ik niet maar plotseling gaat de deurbel. Ik schrik op uit mijn geile gedachten en jij slaat je ogen open. Ik kijk je aan met een verschrikt gezicht, ik had niet op bezoek gerekend en zeker niet zoals ik er nu bijzit.

Langzaam sta ik op en loop vertwijfeld naar de deur, ik kijk nog een paar keer om. Maar je kijkt resoluut dus loop ik angstig door. Langzaam doe ik open terwijl ik me verstop achter de deur. Er staat een man die aanstalten maakt om binnen te komen.

Zenuwachtig laat ik de man binnen en sluit de deur achter hem. Lachend kijkt hij me aan en geeft me zijn jas, welke ik ophang aan de kapstok. De man is inmiddels al de woonkamer binnengelopen en loopt op mijn Meesteres af. Het lijkt dat Meesteres Wendy en die man elkaar kennen, Meesteres staat op en de man geeft Haar een kus op de wang maar Meesteres pakt zijn gezicht en kust hem op de mond. Langzaam zie ik hun lippen Laurensensmelten en hun tongen elkaar vinden. Laurens heb ik een tijdje geleden leren kennen en het klikt wel tussen ons.

Wees maar niet bang dat hij jou plaats in mijn leven inneemt, maar hij is wel een aanvulling. Zijn kleren laat hij op een hoopje op de grond vallen. Ik kijk naar zijn gebruinde lichaam, een lichaam wat er wel wezen mag, goed verzorgd.

Geen afhangende schouders, niet overmatig behaard, geschoren schaamdelen en een flinke lul met een goed gevulde zak. Meesteres en Laurens zijn inmiddels gaan zitten en beginnen een geanimeerd gesprek.

Tot mijn verbazing zie ik dat Meesteres ook al uitgekleed is en ook Haar jurk moet ik opruimen. Ik moet tussen de benen van Meesteres plaatsnemen en Haar grotje gaan likken. Ook na de daad krijg je er taken bij maar dat merk je straks wel. Na enige minuten gelikt en gelebberd te hebben trekt Meesteres mij uit Haar schoot om mijn gezicht in het kruis van Laurens te plaatsen.

De weken van onthouden orgasmen hebben mij zover, dat ik geen verweer maak tegen een lul in mijn mond. De nog steeds slappe lul van Laurens neem ik helemaal in mijn mond. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak. Ik wil nu weleens weten of je net zo goed met een lul overweg kan als met mijn kutje. Enne Laurens houd je hoofd in deze positie, dus als je zijn stijve lul niet meer in je mond kan houden moet hij maar je keel in.

Ik begin te zuigen en voel de warme pik langzaam in mijn mond groeien. Ademhalen gaat alleen nog maar door mijn neus, mijn mond raakt steeds voller. Plotseling krijg ik een slik neiging en op dat moment voel ik de bijna harde lul mijn keel in glijden.

Ik krijg het benauwd en wil mijn hoofd terugtrekken maar Laurens houd dit tegen en drukt mijn hoofd nog strakker tegen zijn buik. Een licht gekreun van Laurens bereikt mijn oor en ook Meesteres valt het gekreun van Laurens op. Wil je zo klaarkomen? Wil je in het slavenstrotje spuiten? Voordat ik op welke wijze dan ook kan reageren voel ik Laurens schokken, zijn lul word dikker en zijn kruis beukt tegen mijn gezicht.

Een harde kreet van Laurens en ik voel zijn warme sperma mijn keel in lopen. Gelijk trekt hij mijn hoofd naar achteren en zijn lul glijd mijn keel en mond uit.

Ik snak naar adem. Laurens heeft zijn lul vastgepakt en trekt nog een aantal keer aan zijn harde paal. Nog enkele stralen sperma spuiten zijn lul uit en belanden op mijn gezicht. Meesteres zit genietend in Haar handen te klappen. Jij lekkere geile pikkezuiger, lief spermaslikkertje van mij. En Laurens was het lekker schatje?

De sperma op je gezicht laat je lekker zitten. In de slaapkamer doe ik de dimverlichting aan en steek een staafje wierook op. Het bed maak ik op zoals dat in een duur hotel ook gebeurt. Tot slot zet ik de cd speler aan en druk op de knop repeat en play.

Zachtjes klinkt er muziek uit de speakers onder het bed. Veel tijd krijg ik niet. De deur zwaait open en Meesteres komt Laurensen met Laurens de slaapkamer in. De dekenkist, waarin alle bdsm attributen liggen, open je. Je pakt de hoofdkap met onder andere een ring op mijn kruin en plaatst deze op mijn hoofd en laat mijn ogen nog vrij.

Twee tepelklemmen met ringen bevestig je op mijn tepels. Mijn enkels spreid je en Laurens maakt tussen mijn enkels de spreidstang vast. Bij het opstaan slaat hij bewust met de achterkant van zijn hand tegen mijn ballen, ik kreun van de pijn, maar houd mijzelf staande. Om mijn zak bind Meesteres nu een parachute met spijkertjes aan de binnenzijde en aan het oogje onderaan de parachute wordt een touw bevestigd, welke via een katrol aan de spreidstang en een katrol aan de muur en het plafond naar de ring van de hoofdkap gaat en daaraan bevestigd wordt.

Dit houdt dus in dat wanneer ik mijn hoofd laat zakken ik automatisch de spijkers van de parachute strakker in mijn zak trek. Een zeer eenvoudig maar doeltreffend trucje van Meesteres om Haar slaaf onbeweeglijk te laten staan. Ik heb nu een riant uitzicht op het bed maar is dat wel wat ik wil. Het is duidelijk dat er naar mijn mening niet gevraagd word en ik er alleen ben voor het plezier van Meesteres. Meesteres geeft mij nog een kus op mijn mond en doet hierna de rits voor mijn mond dicht.

Zij voelt nog even of de klemmen goed strak zitten zodat de gewichten de tepelklemmen niet van mijn tepels trekken en knijpt nog even in de parachute zodat de ik gelijk weer weet dat de spijkertjes erg scherp zijn. Hierna vlijt zij zich op bed en zie ik een tafereel wat ik nog nooit meegemaakt heb. Laurens kijkt mij een keer lachend aan. Zijn mond gaat naar haar oor en knabbelt aan haar oorlelletje.

Ik weet dat dat een erogene zone is van Meesteres. Langzaam laat hij een been tussen haar benen glijden. Meesteres pakt zijn hoofd en zoekt met haar mond de zijne. Innig zoenend bewegen de twee lichamen steeds ritmischer en steeds strakker tegen elkaar aan. Meesteres duwt Laurens op zijn rug en begint hem te likken van zijn nek naar zijn tepels en steeds verder naar beneden totdat zij bij zijn lul aankomt.

Het gevolg laat zich raden en ik leunde dan ook voorover om de druk op mijn tepels, eikel en zak wat te verminderen, maar dat was kennelijk niet zo'n goed idee. Om dat tegen te gaan knoopte Wilma een extra touw rond mijn toch al strak afgebonden zak en trok dat door mijn bilspleet, langs de vibrator, naar mijn nek. Daar draaide ze het touw om mijn hals en weer naar beneden tussen mijn billen naar de stam van mijn pik om daar weer vastgezet te worden.

Ze trok het echter wel lekker aan zodat het strak in mijn nek sneed. De spanning stond er compleet op. Zelfs knikken met mijn hoofd leverde al extra spanning op mijn ballen op en dus deed ik dat zeer voorzichtig. Foto's werden weer filmpjes en in het volgende filmpje werd de slaaf gekooid. In een te kleine kooi zat hij en van buitenaf werd zijn pik aan de tralies vastgezet, zijn kont gevuld en moest hij zijn meesters pijpen. Ik knikte voorzichtig 'ja'. En voorzichtig dus omdat mijn ballen er anders onder zouden lijden, niet omdat ik het niet zag zitten.

Ook de aloude schandpaal kwam tevoorschijn. Van de schandpaal was niet zo'n grote stap naar een wat uitgebreidere film over een kerker. De slaaf in kwestie werd daar gemarteld door; hem op de pijnbank te leggen, veel gewichten aan zijn zak te hangen, zijn pik uit te rekken met touw zoiets als waar ik nu ook al last van had trouwens.

Zijn reet vol te proppen en ook zijn tepels werden onder handen genomen. Ik knikte steeds weer 'ja' terwijl mijn ballen alleen al door de gedachte aan al deze behandelingen begonnen te borrelen. Onvoorstelbaar strak stond alles en pijn en lust streden beide om voorrang, maar de filmpjes gingen door. In een volgend filmpje werd de slaaf in een klaslokaal gesommeerd om zich uit te kleden. Uitgebreid werden de intiemste lichaamsdelen aan de klas getoond en mochten ze er van dichtbij kennis van nemen.

Van binnen en van buiten. Met thermometers, stethoscopen, doktersjassen en een bed waarop de slaaf moest liggen. Hij was een medisch proefpersoon en gebruiksvoorwerp. Nog meer lessen volgde. De klas mocht zich op de slaaf uitleven tijdens de pijples. Voor zowel de jongens als de meisjes. Eerst was hij uitgedost als hond. Maskertje op, staart in zijn reet en moest hij plassen in de bosjes als een echte hond met riem om de nek. Als mijn zak niet zo was ingesnoerd was dat ongetwijfeld gebeurt.

Het was weer heel even genoeg vonden de drie. Ze wilden even roken en dat deden ze kennelijk niet binnen. Mijn zak werd dus ontkoppeld, alle touwtjes werden losgemaakt en mijn leuter stuiterde zijn vrijheid tegemoet. Ik mocht ook opstaan van de dildochair en het paarse mormel gleed uit mijn kont. Ook mijn armen werden losgemaakt en ik moest meteen op handen en knieën gaan zitten. Daar brachten ze een buttplug in die wel dikker, maar een stuk korter was dan de dildo van daarnet en er zat kennelijk een staart aan zoals ik op de film had gezien.

Ze waren duidelijk voorbereid op vandaag, immers ze hadden nog nooit een slaaf gehad, maar attributen hadden ze voldoende.

Zo diende ik mee naar buiten te kruipen en aan de achterzijde van de villa lag een riant terras waar we naar de tafel liepen en ze gedrieën gingen zitten. Wilma rookte niet, maar de beide anderen wel zag ik.

Omdat een echte hond graag aan het kruis van iemand snuffelt werd mij door Theo opgedragen dat bij Annemiek te doen. Zij bedacht dat ze dan eerst even anders wilde gaan zitten en zakte onderuit, legde haar benen op het overigens geheel glazen tafelblad en bood mij dus zo haar geile kut aan. Ik deed braaf wat een gemiddelde hond zou doen en dat was onder tafel kruipen en aan haar lekkere kut snuiven en snuffelen.

Niet genoeg kreeg ik te horen. Deze hond gebruikte ook graag zijn tong en even later zat ik dus Annemiek weer te beffen. Met lange halen ging ik eerst over haar kut om vervolgens steeds meer de diepte in te gaan en uiteindelijk mijn tong te begraven in haar soppende spleet.

Driftig likkend maakte ik Annemiek geiler en geiler en na enige tijd hield ze het niet langer en stroomde de kutsappen over mijn gezicht. Haar orgasme was redelijk beheerst dit keer, maar niet minder intens. Waar ik ook eerst als een echte hond aan begon te likken.

Een hond zou immers zo'n lul niet meteen in zijn bek nemen nietwaar, maar daar wilde Theo toch dat ik de voordelen zou benutten die een menselijk huisdier ten opzichte van zijn echte variant had en dus zoog ik weldra zijn slurf naar binnen en begon naast het likken ook te zuigen, te pompen, te bijten en alles wat gekreun en gesteund bij het baasje opleverde. Hij leert wel erg snel hè? Ik slikte alles in en dit keer ging dat al weer een stuk makkelijker. Nu kroop ik naar Wilma, maar nee. Die had jammer genoeg andere plannen.

Onmiddellijk ging ik op mijn rug liggen, mijn tong uit de bek, poten opgetrokken, maar wel lekker wijd, en daar kon ze bij mijn lekkere geile hondenpik. Eerst begon ze me nog wat te kietelen, maar al gauw greep ze ook echt mijn zaadspuiter en begon er verrukkelijk aan te sjorren. Ze aaide mijn ballen. Trok pesterig aan mijn staart, maar ik werd er weer aan herinnerd dat ik er niet voor mijn eigen plezier was.

Laat me je echt even uitlaten. Je moet intussen vast wel plassen. Gelukkig was het een warme zomeravond. Wilma nam me aan de lijn mee het gras op en leidde me naar de bosrand.

Daar moest ik gaan plassen zoals een mannetjeshond dat doet. Poot optillen bij de boom en de gaan. Niet te snel want Theo moest het op de gevoelige plaat vastleggen. Nu was dat geen enkel probleem want ik moest genoeg pissen voor een hele dag.

Omdat mijn lul nog halfhard was stond hij ook in een spuitstand zoals dat bij een echte hond zou zijn geweest en dus was het plaatje compleet.

Ik tilde mijn poot dus op bij de boom en Eerst een klein straaltje en toen steeds harder en meer. Weldra stond ik als een echte hond te pissen tegen de boom en Theo maakte de plaatjes. Het was natuurlijk zeer, zeer vernederend. Ik stond als een hond tegen een boom te pissen. Staart in mijn reet, een man met een fototoestel die me in deze pose steeds fotografeerde en niet naliet ook mijn intiemste plekjes in close-up vast te leggen. Twee vrouwen die goedkeurend staan toe te kijken en zich enthousiast uitlieten over hun slaaf en over zijn prachtige lekkere lul, maar ik had het voor geen goud willen missen.

Aan de lijn ging ik weer mee naar binnen. Mijn pik nog druppelde nog na van mijn plasbeurt, maar voordat ik naar binnen mocht greep Annemiek nog een doek en droogde hardhandig mijn hondenlul af. Nu pas mocht ik de ruimte weer in, waarna de staart uit mijn aars werd gerukt. Terug voor het scherm moest ik dit keer gaan staan, werd de bamboestok tussen mijn enkels vastgezet en moest ik even bukken.

Theo kon daardoor een opblaasbare buttplug in mijn kont rammen. Toen ik weer rechtop stond hing er dan ook een slangetje uit mijn reet. Vervolgens werden mijn polsen met touw vastgezet en mijn armen wijd uit elkaar aan de ringen in het plafond vastgemaakt. Dezelfde ringen waar daarstraks mijn enkels nog aan zaten en dus stond ik wijdbeens, met nu echt een slappe lul, vastgebonden voor het scherm. Wilma pakte het slangetje tussen mijn benen en pompte de buttplug een beetje op.

Ik raakte aardig gevuld. Nu werd er alweer een touwtje rond mijn ballen vastgemaakt met onderaan het touwtje een emmer. Annemiek kwam met handenvol tennisballen aanlopen.

Als je ja knikt gaat er maar 1 tennisbal in de emmer, bij twijfel 2 en als je nee schud 3. Mijn balzak, al uitgerekt door alleen de emmer, kreeg het dus zwaar zo dadelijk. Ze stak hem zelfs gedeeltelijk, voor mijn ogen zodat mijn lul al weer begon te steigeren, in haar poes. Zo moet het maar weer. Eerst kreeg ik een beeld voorgeschoteld van poepsex. Iedereen in beeld zat helemaal onder en ik schudde heftig 'nee'. Hoppa drie tennisballen in de emmer.

Toen kwam er een foto voorbij met dierensex en weer schudde ik 'nee' Daar moest ik niets van hebben. Daar houden wij ook totaal niet van, maar je emmer raakt ten minste gevuld. In de volgende foto werd de slaaf simpel als kapstok gebruikt. Zijn pik stond stijf en daar werden de jassen overheen gegooid. In het volgende beeld lag de slaaf op zijn rug, met zijn voeten naast zijn hoofd en dus zijn kont omhoog en werd hij als bloemenvaas gebruikt.

Toen gingen we over op film en zag ik een slaaf met een boodschappentas aan zijn lul gehangen Ik knikte weer 'ja' en dus weer een bal. Mijn zak rekte aardig op, maar ik had me voorgenomen een goede slaaf te zijn en gaf nog geen krimp. Annemiek kwam voor me staan. Mijn pik wees, intussen weer hard geworden, recht vooruit door het gewicht aan mijn ballen en speels begon Annemiek er tegen te slaan.

Eerst zachtjes en toen steeds harder en sneller. Door het gewiebel begon ook de emmer te schudden en dat was niet bepaald prettig. Ik gaf echter nog steeds geen krimp. Ik zou me niet laten kennen had ik me voorgenomen. Het was tijd voor de uniformen en in beeld liep het meest voor de hand liggende uniform voorbij.

De slaaf had wel een schortje voor en de juiste outfit aan, maar zijn speer was duidelijk zichtbaar en hij was druk bezig het huis schoon te houden. Ook was er een slaaf verkleed als verpleegster, als schoolmeid, politieagent, militair, en nog enkele andere en op allen knikte ik 'ja'. Die verkleedpartijtjes waren geen belemmering. De volgende beelden werden weer wat heftiger.

Een vacuümpomp kwam tevoorschijn en werd overal waar plaats was op geplaatst, maar uiteraard voor op de tepels; 'ja', de billen; 'ja', het kontgat zelfs, dat enthousiast naar buiten stulpte; 'ja' maar ook de ballen; 'ja' en natuurlijk de lul; 'ja' Dit had ik niet eerder zelf bedacht.

Op het volgende beeld werd de slaaf geheel ingepakt in plastic.

.. Nederlandse porno | Onderdanige slavin krijgt straf van meester Bob en komt Dan zet hij haar op zijn neukmachine en laat haar tegelijk zijn lul hard pijpen en . Seks Tube & XXX onderdanig video's, alleen nieuw en gratis onderdanig porno 2 jaar geleden Ah-Me Reus strapon dildo geneukt onderdanig slaaf . 2 jaar geleden Ah-Me Extreem anaal en poesje vuistneuken; spuitende, brits, .. 18 Jaar Oud · 19 Jaar Oud · 25+ Cm Lul · 3d · 3io · 69 · 9 Maanden Zwanger. Hun onderdanige slaven & slavinnen worden keihard getrained om hun Meerdere te dienen. smdisciplines. Helse pijn als er een enorme vuist in zijn kont gaat en z`n lul wordt afgebonden. Spuitende pikken! Els was een rustige vrouw van zevenendertig, een gelukkig getrouwde moeder met een onderdanige man. Omdat ze onmogelijk de kinderen, twee en vijf jaar, alleen in bad kon laten Het zal een halfjaar geleden zijn dat we lekker lagen te vrijen en Annelies Om mijn zak bind Meesteres nu een parachute met spijkertjes aan de binnenzijde en aan het oogje onderaan de parachute wordt een touw bevestigd, welke via een katrol aan de spreidstang en een katrol aan de muur en het plafond naar de ring van de hoofdkap gaat en daaraan bevestigd wordt. Nog enkele stralen sperma spuiten zijn lul uit en belanden op mijn gezicht, onderdanige slaaf spuitende lullen. Inwendig genoot het zinnelijke meisje van de vernederingen die ze haar vrienden liet ondergaan. Ik stond als een hond tegen een boom te pissen. Je hebt een fijne, dikke, vette lul, Leo, fluisterde ze!!

Meisje vingert zichzelf klaar erotische massage friesland

TIETEN KUT VROUW KOMT KLAAR FILM

SHEMALE DATING GRATIS ESCORTS LIMBURG