Vriendin laten neuken stront neuken

vriendin laten neuken stront neuken

Vorig jaar zakte zij voor haar examen, ook dit jaar gaat het niet goed. De schoolleiding durft haar niet terug te zetten naar HAVO. Cynthia is moeder van 1 zoon als gevolg van een verkrachting door haar vader en 1 dochter verwekt met Jerrell.

Cécile is moeder van 1 dochter Cynthia en 1 zoon verwekt met Tim, het broertje van Manon. Manon is moeder van 1 dochter verwekt met Jerrell en 1 zoon verwekt met Tim. Cynthia wil nu zwanger raken van Tim. Voor Jerrell geen probleem. Hij loost zijn zaad in de kut van Cécile. Moeder en dochter doen maar wat graag hun benen en schaamlippen uit elkaar! Cécile gaat neuken met Jerrell, Cynthia laat haar kutje vullen door Tim en Manon laat zich door haar beide lovers naaien.

Zij slikt nu echter wél de pil. Spuit mijn kut vol! Oh, ik wil jouw baby! Ik wil een kind van jou! Niet alleen door het huis. De hele buurt kan meegenieten. Diverse mannen lopen boos naar het huis van Manon en haar vrienden.

Is dit een hoerenkast?! Al gauw hebben de mannen hun kleren uitgedaan en rollen zij condooms over hun piemeltjes. Hun vrouwen willen geen seks meer, en hier liggen drie hoeren. Sletten die hongerig zijn naar pikken. Teefjes die voor niets anders goed zijn dan een pik in hun kut. Een van de mannen wil de slaapkamer verlaten.

Schijt mijn bek maar vol! Cécile opent hongerig haar mondje. Cýnthia en Cécile laten zich suf neuken door de blanke en getinte mannen.

Manon is het lustmeisje van de donkere mannen. De mannen zijn nog maar net vertrokken of er staan al weer honderden donkere schooljochies voor de deur. Allemaal willen zij met Manon neuken. En die laat hen graag over haar heen gaan. De vader en moeder van Manon en Tim zijn inmiddels gescheiden. Moeder Melanie kon niet langer tegen het dominante gedrag van haar inmiddels ex-man. Ze moest denken aan de woorden van Manon, kort nadat zij bevallen was van haar zoontje.

Op een dag besloot zij hem een e-mail te sturen. Van het één kwam het ander. Inmiddels zijn moeder en zoon met elkaar getrouwd. De vader van Manon kreeg een goede troostprijs: Cécile werd zijn nieuwe vrouw.

Manon en Jerrell namen een vlucht naar Jamaica. Alle kinderen bleven bij Cynthia. Lang bleven zij daar overigens niet. Jeugdzorg haalde hen weg bij Cynthia.

Zij wist geen diploma te halen. Ze schreeuwde het uit van genot: Ik hield mijn lul een paar seconden diep in haar en gaf haar nog twee flinke stoten en weer kreunde ze: Ohhh, Oh mijn God! Het was voor mij de eerste keer, en het was veel lekkerder dan ik ooit had gedacht.

Dit was dus Neuken, met een hoofdletter N, en dan bedoel ik: Ze gilde flink en hard, op de manier waar elke man van droomt dat een meisje zal gillen als hij zijn lul in haar kut steekt. Ze schreeuwde en hapte naar adem en zei: Oh, God, je moet nu echt een rubbertje om doen!

Een rubbertje, fluisterde ze hees, want anders ga je me zwanger maken! Ik stopte en voelde mijn kloten al ronddraaien bij die gedachte. Ben je dan niet aan de pil? Nee, zei ze, terwijl ze naar adem hapte. Ik was al bijna klaargekomen, maar toen zonk het hart in mijn schoenen en ik durfde niet meer klaar te komen in haar. Alles wat ik op dat moment in mijn leven wilde, was om uit te vinden hoe het voelde om klaar te komen in de kut van een meisje.

Welk meisje, dat deed er niet toe. Ik kon niet geloven dat ik zoveel pech had. Wat moest ik doen? Had ze echt gezegd: Doe een rubbertje om? Waarom moest mij dit weer gebeuren? Ik voelde mijn dikke lul kloppen in haar warme kut en mijn kloten deden pijn van de spanning, maar ik had geen rubbertje bij me om aan te doen. Dus zei ik, terwijl ik me enorm inspande om mijn zaad binnen te houden: Wees maar niet bang, ik zal wel voorzichtig zijn!

Toen gaf ik haar een paar stevige stoten, maar al snel moest ik stoppen, omdat ik mezelf gewoon niet meer kon inhouden. Met haar kut voelde ze het ongecontroleerde kloppen van mijn lul en tot mijn verbazing leek ze dat best fijn te vinden. Ik voelde hoe haar kut in mijn lul kneep, terwijl ze jammerde dat ik haar niet zwanger mocht maken. Alleen al die gedachte om haar zwanger te maken, dat was haast meer dan ik kon verdragen. Ik kon gewoon niet geloven hoe dat mij opwond.

Ik kon ook niet geloven wat er gebeurde toen ze ineens hevig begon te schokken in reactie op het gevoel van die grote lading die ik op het punt stond te lozen.

Ze voelde dat ze op het punt stond een enorme beurt te krijgen, maar ze spreidde haar benen nog wijder. Ze spreidde ze helemaal en lag gewoon kreunend te wachten totdat ik in haar kut ging spuiten! Ik kon het nog net onder controle houden en ik bad dat ze niet zou bewegen en toen trok ik hem er heel voorzichtig uit, om haar te tonen dat ik echt alles onder controle had. Het duurde een paar seconden voordat haar verstand terug kwam, en toen zei ze: OH, we kunnen nu beter stoppen.

Maar ik dacht bij mezelf: Ik probeerde mij te beheersen, terwijl ik die gedachtes voor mijzelf hield, maar hoe langer ik wachtte, hoe meer zij ervan overtuigd raakte dat we niet verder mochten gaan. Maak je maar geen zorgen, zei ik vol zelfvertrouwen. Vervolgens duwde ik mijn lul weer naar binnen. Meteen voelde ik dat oncontroleerbare heerlijke gevoel terugkeren.

Ik neukte haar voor alles wat ik waard was, maar ik hield mijn lading binnen. Het ging allemaal heel goed voor haar, maar God, wat wilde ik zelf graag klaarkomen!

Ik duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar en hield mij stil, want ik stond op het punt om te gaan spuiten als een vulkaan. Ik wist dat ik hem er nu uit moest rukken en mijn zaad op haar buik spuiten, maar ik voelde dat het veel lekkerder zou zijn om hem erin te laten. Alleen al de gedachte dat mijn lul diep begraven was in haar onbeschermd kutje, zette mijn zaadpomp in beweging. Op de een of andere manier voelde zij dit en ze slaakte een ijselijke gil.

Ze gilde van angst. Haar schreeuw was zo intens en zo onverwachts dat mijn lul helemaal slap werd en mijn kloten verkrampten in wat aanvoelde als een enorme kloppende knoop. Ik was niet klaargekomen, maar ik wist dat de volgende keer veel moeilijker zou worden om mijn uitbarsting tegen te houden, omdat deze onverwachte vertraging nog veel meer spanning op mijn opgezwollen ballen had gezet. Maar mijn grootste angst was, dat ik spontaan zou klaarkomen zonder in haar te zijn. Ik vertelde haar opnieuw dat ze zich helemaal geen zorgen hoefde te maken en dat ik echt niet in haar ging klaarkomen.

Niet meer zo hard schreeuwen, dat was alles wat ik vroeg. Ze stemde ermee in en ik ging weer door. Ik pompte mijn lul in en uit haar en ik voelde die enorme spanning weer snel terug komen. Ik wilde het goed voelen, dan zou het tenminste het risico waard zijn. Ik was blij dat ik nog niet vanzelf was klaargekomen, zonder waarschuwing.

Ik wist niet wat er verder zou gaan gebeuren, maar ik neukte die geile kut voor alles wat ik waard was. Ik besloot om het risico dan maar te nemen, maar de volgende drie of vier keer dat ik net klaar was om te gaan spuiten, gilde ze weer als een razende gek.

Ze schreeuwde dat ik haar zwanger ging maken. Ze deed dit elke keer, zodat ik gewoon niet kon klaarkomen, zelfs nu ik het graag wilde. Uiteindelijk trok ik mijn lul dus maar eruit liet hem rusten op haar buik.

Oh God, heb in mij gespoten? Ik vertelde haar dat ik zo niet kon klaarkomen zolang zij niet stopte met dat gillen. We bleven zo een paar minuten liggen, terwijl onze gloeiende lichamen afkoelden. Ik dacht bij mezelf dat ik hoogstwaarschijnlijk al een paar druppels zaad in haar had gelekt en de gedachte dat ik haar misschien al zwanger had gemaakt met zoiets stoms, maakte me kwaad.

Ze gaapte alsof ze zin had in een dutje en ik dacht dat dus hoog tijd werd om weer aan de slag te gaan. De korte pauze was weldadig geweest voor mijn ballen want ik had het gevoel dat ze aardig blauw begonnen te worden. Ik vertelde haar dat als ze weer ging schreeuwen, dan zou ik haar meteen helemaal volspuiten, totdat ik had geen druppel meer over had. Haar mond viel open van verbazing alsof ze kon niet geloven wat ik zei en toen ik stak ik mijn lul er opnieuw in.

Ik neukte haar nu heel stevig en keek haar recht in de ogen zodat ze geen kik zou durven te geven. Ik voelde de spanning in mijn kloten weer snel opkomen en zij voelde het ook. Tot mijn verbazing opende ze nu haar mond alsof het ongelooflijk lekker was, en ze begon haar benen wijd te spreiden alsof ze hoopte dat ik recht in die geile kut van haar zou spuiten.

Ik voelde hoe ze ineens helemaal begon te trillen en haar bekken schommelde onder mij en haar kutje zoog en molk aan mijn lul. Ik ramde mijzelf diep in haar als zij sloeg haar benen helemaal om mij heen. Een paar druppels maar, zei ik in mezelf, dat zal het ze toch nooit merken. Ik voelde het puntje van mijn lul tegen haar vruchtbare baarmoeder stoten en meteen begon het brandend hete zaad uit mijn opgezwollen ballen omhoog te borrelen. Dat is de plek, dacht ik, dat is precies de plek waar ze het nodig heeft!

Ik duwde mijn lul in haar met alle kracht die ik in mij had. Ik duwde zo hard dat ik haar een meervoudig orgasme bezorgde. Ze schreeuwde niet meer, omdat ze het gewoon niet kon. Ze werd helemaal slap, haar mond hing wagenwijd open terwijl ze naar adem snakte.

Ze kwam klaar als een vuurpijl en ik stond op het punt om haar nog veel harder te laten klaarkomen. Ik voelde hoe mijn lul ineens begon op te zwellen door mijn sperma en meteen klemde ze haar armen en benen om mij heen en begon mij te knijpen voor alles wat ze waard was. Ze jankte en jammerde en omklemde mijn lichaam, terwijl haar baarmoeder het zaad uit mijn lul omhoog zoog, al voordat het naar buiten kwam. Ik deed moeite om nog dieper in haar te komen, en ik voelde iets warms en plakkerigs in haar stromen.

Ik ging door met neuken en bij elke stoot voelde ik een beetje meer van die plakkerigheid. Ik hoopte maar dat het geen zaad was, maar het voelde wel een beetje zo. Toen besloot ik dat het hoog tijd werd om terug te trekken. Maar toen mijn lul half uit haar kut was, kon ik niet besluiten om hem verder eruit uit te trekken, na de schade ik toch al had gedaan. Dus duwde ik hem terug naar binnen en meteen voelde ik dat ik nu echt klaarkwam.

Hoe verder ik naar binnen ging, des te harder ging ik spuiten en toen ik de bodem van haar hete kut bereikte, ging er een schok door mijn lul, als een bliksemschicht. Zij schokte en schudde onder mij en omklemde mij voor alles wat ze waard was, terwijl een brandend gevoel spiraalvormig door mijn lul wervelde, tot aan mijn ballen die strak tegen haar kutje gedrukt zaten.

Een seconde later schoot er een intens gevoel door mijn ruggengraat en zij schokte nog veel harder. Ongetwijfeld wist ze op dat moment al, dat ik haar had volgespoten, maar toch trok ik hem eruit. Maar tot mijn verbazing stopte het spuiten meteen toen ik hem eruit trok. Ik wreef mijn lul over haar buik, maar dat hielp niets, ik had gewoon het gevoel van haar geile kut nodig, om mijn zaad te laten stromen.

Ik voelde dat ik nog best wel zaad in mijn ballen had, maar zonder het gevoel van haar geile kut kon ik het gewoon niet afmaken. Dus stak ik de punt van mijn pik weer in haar spleetje en begon een beetje te schuiven. Dit werkte meteen, en ik kon niet geloven hoeveel zaad ik in haar spleet spoot.

Klodders en klodders warm zaad, en ik was steeds niet klaar. Zij voelde het ook en slaakte een innig tevreden zucht, precies het soort zucht dat je zou verwachten van een meisje dat geneukt wordt, zoals een meisje geneukt hoort te worden. Ze gilde niet meer, maar ze kreunde heel lief terwijl ik nog steeds doorging om zaad in haar spleet te spuiten, recht onder haar klitje.

Het gevoel was intenser voor haar dan ze kon verdragen. Hoewel ze niet wilde dat ik in haar zou klaarkomen, duwde ze toch haar bekken omhoog en mijn stijve paal gleed weer diep naar binnen, en het duurde geen twee seconden of ze voelde de volgende warme klodder alweer tegen haar baarmoeder spuiten.

Tot mijn verbazing slaakte ze een diepe zucht van innige tevredenheid. Het brandende gevoel van mijn zaad dat vanuit mijn ballen diep in haar vruchtbare schoot stroomde, dat was precies wat wij beiden nodig hadden gehad. Mijn ballen hadden nog nooit zo lekker gevoeld en ook zij leek heel tevreden te zijn. Ik trok mijn lul naar buiten en zij hapte naar adem alsof ze kon niet geloven wat ik met haar had gedaan.

Eindelijk stopte haar orgasme en begon ze weer tot haar besef te komen. Ze werd zich langzaam bewust van schade die was aangericht. Terwijl de laatste rilling van genot nog door haar goddelijke lichaam golfde, deed ik een laatste poging om mijn zaad op haar buik te spuiten. Zij keek vol ongeloof toe, terwijl ik op de een of andere manier nog een paar armzalige zaaddruppels uit mijn lul wist te persen.

Het was duidelijk dat ik een onmogelijke leugen probeerde vol te houden. Ze keek me aan alsof ze niet geloofde dat ik zelfs maar de moeite had genomen om te proberen om op tijd terug te trekken. Je kwam gewwon klaar binnen in mij! Maar ik hield vol dat ik alleen maar op haar buik was klaar gekomen. Toen keken we naar beneden en wat wij daar zagen waren klodders en klodders dikke witte smurrie die haar kut dropen.

Ik keek er vol ongeloof naar en zag een gestage stroom uit haar kut druipen, door de spleet van haar kont, vanwaar het op de grond droop en een klein plasje vormde. Zij pakte een tissue en begon fanatiek het zaad uit haar kut te vegen. Hoe meer ze wegveegde, hoe meer er uit kwam. Ik gaf haar een nieuwe en keek toe ze haar kutgaatje liet knijpen, terwijl ze probeerde al mijn zaad eruit te persen. Ik wist dat ze kon proberen alles op te ruimen, maar dat geile kutje van haar zou nooit alles eruit laten lopen.

Ze gooide de tweede tissue weg en zei: Je neukte mij en je spoot het gewoon in mij! Nee, zei ik schaapachtig, ik spoot het op je buik! Toen ging ze staan, ze legde haar hand op haar onderbuik. Ik wist niet wat er gebeurde, maar ik vreesde het ergste. Ze pakte een van haar borsten en kneep erin. Ze wachtte even en knikte toen met haar hoofd. O ja, zei ze, ik voel het van binnen, jouw zaad heeft mij bevrucht. Je hebt mij zwanger geneukt! Het was maar een heel gewoon meisje, maar ze kon voelen dat ik haar zwanger had geneukt!

Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar ik wist dat ik ervoor zou moeten boeten. Nadat we waren aangekleed spreidde ze haar benen. Oh nee, zei ze, net wat ik dacht, je zaad lekt door mijn spijkerbroek heen! Ik zag het ook, maar ik kon het gewoon niet geloven. Laten we maar hopen dat niemand ons ziet als je me naar huis brengt. Oh God, wat was ik bang! Toen ik haar thuis afzette, vertelde ze dat ze mij wel zou laten weten of en wanneer ze haar menstruatie kreeg.

Gelukkig zag niemand dat ik haar thuisbracht. Wat zou er gebeurd zijn als wij waren gezien, zij met een grote zaadvlek tussen haar benen en met van die keiharde tepels die naar voren staken? Maar het geluk was nu weer eens aan mijn kant. Een paar maanden gingen voorbij, en ik was blij dat ik niets van haar hoorde, maar op een dag ging mijn telefoon af en ze zei dat we moesten praten.

Ik voelde meteen dat er iets niet goed was, en ik sprak af om haar op te halen bij haar huis, wat later die avond. Toen ik haar zag, was ik blij dat ze geen dikke buik had, maar het was ook nog pas twee maanden. Ze vertelde me dat ze het toen met mij had gedaan, maar ook met haar vriend. Ze had mij niet verteld dat ze een vriend had. Ze zei dat ze mij veel leuker vond dan haar vriend. En ze zei, dat ik in haar had gespoten toen ze net heel vruchtbaar was.

...

Vriendin laten neuken stront neuken

KLEIN NEUKERTJE SEX NIEDERLANDE

Oh, ik wil jouw baby! Ik wil een kind van jou! Niet alleen door het huis. De hele buurt kan meegenieten. Diverse mannen lopen boos naar het huis van Manon en haar vrienden. Is dit een hoerenkast?! Al gauw hebben de mannen hun kleren uitgedaan en rollen zij condooms over hun piemeltjes. Hun vrouwen willen geen seks meer, en hier liggen drie hoeren. Sletten die hongerig zijn naar pikken.

Teefjes die voor niets anders goed zijn dan een pik in hun kut. Een van de mannen wil de slaapkamer verlaten.

Schijt mijn bek maar vol! Cécile opent hongerig haar mondje. Cýnthia en Cécile laten zich suf neuken door de blanke en getinte mannen. Manon is het lustmeisje van de donkere mannen. De mannen zijn nog maar net vertrokken of er staan al weer honderden donkere schooljochies voor de deur. Allemaal willen zij met Manon neuken. En die laat hen graag over haar heen gaan.

De vader en moeder van Manon en Tim zijn inmiddels gescheiden. Moeder Melanie kon niet langer tegen het dominante gedrag van haar inmiddels ex-man. Ze moest denken aan de woorden van Manon, kort nadat zij bevallen was van haar zoontje. Op een dag besloot zij hem een e-mail te sturen. Van het één kwam het ander. Inmiddels zijn moeder en zoon met elkaar getrouwd. De vader van Manon kreeg een goede troostprijs: Cécile werd zijn nieuwe vrouw. Manon en Jerrell namen een vlucht naar Jamaica.

Alle kinderen bleven bij Cynthia. Lang bleven zij daar overigens niet. Jeugdzorg haalde hen weg bij Cynthia. Zij wist geen diploma te halen. Liep de hele dag naakt rond. Haar lichaam helemaal bedekt met ontlasting en pis. Ze was verslaafd geraakt aan de heroïne. Kinderen, huis, vriendjes en vriendin. Ze was het allemaal kwijt. Toch was zij gelukkiger dan ooit.

In het park liet zij zich door alles en iedereen gebruiken. Mensen deden hun behoefte in haar mond, dieren neukten haar kut en kont. Hoewel ze uren in de wind stonk liep zij met een grote lach op haar gezicht door de buurt.

E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Ze deed wel vaker klysmaspelletjes, ook wel met mij er bij. Heerlijk vond ze het altijd om met stront te kliederen. Ze pakte het grote stuk plastic onder het bed vandaan en legde die er boven op. Ze pakte ook een kussen en plaatste deze in het midden.

Ze ging terug naar de douche en bracht een flinke hoeveelheid water in haar darm met behulp van de klisteerspuit. Het maakte haar nog geiler en heet zuchtend streek ze tussen haar opgezette schaamlippen door. Haar clitoris was al helemaal dik en prijkte bovenaan tussen haar schaamlippen als een parel naar voren. Ze voelde het water borrelen in haar buik en de manier waarop dit gebeurde, beloofde veel goeds.

Ze vernam dat het de druk binnenin haar sterk verhoogde en het zou zeker niet lang meer duren of ze moest haar kringspier, die ze nu hard dicht kneep, ontspannen en de inhoud naar buiten laten komen.

Met de benen stijf tegen elkaar aan geklemd liep ze op een haast invalide manier terug naar het bed en liet zich voorover ploffen. Het kussen lag onder haar heupen en ze vouwde die dubbel, zodat haar kont nog rechterop de lucht in stak. En daar kwam het. Met een harde scheet knalde haar kont open en een enorme waterstraal spoot uit haar aars.

Ze raakte haar voeten er zelfs mee en het was maar goed, dat het plastic zo groot was. Toen schoot er een keutel uit haar reet en belandde op de achterkantvan haar dijen. Ze greep er in en smeerde het over haar benen uit.

Opnieuw spoot er water uit haar kont, maar nu vermengd met wat dunnere poep en de achterkant van haar benen waren vanaf haar voeten tot aan haar billen bruin gekleurd. Ze greep zichzelf in het kruis en streek hard over haar klit. Ze moest opnieuw persen en weer bescheet ze haar eigen benen. Het was één grote smeerbende en Gerda genoot. Haar darmen kwamen wat tot rust en het meeste water was ze wel kwijt. Zo diep mogelijk propte ze hem naar binnen en bewoog hem snel in en uit. Van de andere hand stopte ze twee vingers in haar gleuf en met haar duim bewerkte ze haar kittelaar.

Het duurde maar even of ze kreeg een hoogtepunt en het kussen werd nat door het vocht uit haar kut. Ze schokte heel erg en lag kronkelend te genieten van haar orgasme. Toen die langzaam weg ebde, haalde ze de vingers uit haar gaatjes en likte eerst degenen af, die in haar kut hadden gezeten. Ze waren rood en Gerda trok de conclusie, dat ze inmiddels ongesteld was geworden. Niet dat dit een belemmering opleverde om ze niet af te likken.

Gerda likte en verzwolg gewoon alles en smakkend likte ze haar vingers schoon. Kreunend genoot ze van de perverse smaak en ze begon te piesen. Ze stak haar benen hoog de lucht in en de warme, gelige urinestraal spoot als een fontein recht omhoog. Het bed leek wel een zwembad en ze bewoog haar voeten wat verder naar haar hoofd toe, zodat ze haastdubbel gevouwen raakte. Ik kom uit een dorp waar al snel geluld wordt. Maar er wordt al genoeg over me geluld dus als dit uitkomt dan kan dat er heus nog wel bij.

Ik wil je alles over mezelf vertellen maar mail me dan even je vragen dan kan ik gerichter kennis met je maken. Ik kan je wel alvast verklappen dat ik eignlijk de Amerikaanse nationaliteit heb en naar Nederland ben gekomen voor de liefde. Ik woon nog steeds samen met mijn liefde.

Echter de liefde is wel een beetje bekoelt inmiddels. Ik ben nu druk op zoek naar een andere woning maar dat is nog niet eenvoudig. Voor nu hoop ik leuke mannen te ontmoeten voor spannende afspraakjes. Bezoekjes aan parenclubs of buitensex vind je leuk en je weet hoe je een vrouw kunt blijven boeien in bed.

Heel belangrijk is voor mij hygiëne en dat je langer bent dan ik. Verder heb ik niet zo veel eisen. Als je maar lekker bent en goed in bed. Vervolgens stond ze op en streek langs de achterkant van haar benen.

Zo schraapte ze de stront er af en begon zich er mee in te smeren. Vooral haar borsten en buik moesten het ontgelden en ze werd geiler bij elke aanraking. Ze naderde weer bij haar hoogtepunt en ze pakte meer drek van het plastic, waar een overvloedige hoeveelheid op lag.

Haar andere hand stak ze onder haar borsten door. Die waren vrij dik en nu kon ze ze aflikken. Ze kreeg zo nog veel meer stront binnen en het maakte haar zienderogen geiler. Haar vingeren werd heftiger en ze bewoog haar onderlijf wild heen en weer om maar vooral haar klit hard tegen de handpalm aan gedrukt te krijgen.

Sidderend en geile kreten slakend zakte ze op het bed. Ze trilde helemaal en met een lange zucht ontspande haar lichaam zich. Ze was bevredigd en lag uitgeput na te genieten. Na een tijdje kwam ze weer bij haar positieven en stond op.

Ze kroop onder de douche en reinigde zichzelf. Daarna ruimde ze de troep in de slaapkamer op en vertrok naar beneden. Ze hield zich de rest van de dag bezig met de dagelijkse dingen, maar tegen een uur of vier begon haar kut weer te gloeien.

Nu duurde het nog maar een uurtje tot ik thuis kwam en ze keek gespannen om de vijf minuten op de klok. Toen ik arriveerde kreeg ik meteen een dikke, geile tongzoen en ik wist wel hoe laat het dan was. Ze zat wijdbeens over me heen en drukte haar venusheuvel stevig tegen mijn harde knuppel aan. Ze begon heen en weer te schuiven en reed met haar kut over de bobbel in mijn broek. We gingen maar naar boven, want het draaide toch op neuken uit en binnen een mum van tijd waren we piemelnaakt.

Mijn pik stond fier overeind en Gerda was hem driftig aan het pijpen. Ik maakte dat we zo kwamen te liggen, dat ik haar kut kon bereiken met mijn mond en zag het touwtje van de tampon uit haar kut bungelen. Ik trok de doorbloede tampon er uit en duwde mijn tong naar binnen. Na drie likken proefde ik alleen nog maar bloed al en zei tegen mijn kreunende vriendin:

: Vriendin laten neuken stront neuken

THUISONTVANGST LIMBURG NEUKEN IN NOORD BRABANT Kim holland bondage gratis sex heerhugowaard
Borsten en sex gangbang contact Deutsche Pornos Gratis Fleur is mijn beste vriendin en zij zit op ballet net als ik. Inmiddels zijn moeder en zoon met elkaar getrouwd. Ik heb mijn vader al best vaak betrapt als hij zich weer eens zit af te trekken en ik heb hem zelf ook vaak genoeg afgetrokken. Daarna kwam ze op me liggen en begon tongzoenend met me te vrijen.
Sexy en geil sex massage almere Het was allemaal zo verschrikkelijk wat ze met mij deden. Liep de hele dag naakt rond. Orale seks en sperma op haar gezicht 1m: Huilend lag ik op de bank toen er nog een smsje van Eric binnen kwam dat als ik er 1 woord tegen iemand over zou zeggen dat hij alle fotos naar al zijn vrienden zou sturen!! Ze likte alle ongesteldheidsbloed van mijn gezicht af en schoof haar kut op mijn nog halfstijf staande pik.

Gehoorzaam knielde Cécile neer. Ze verheugde zich er op om hem te mogen pijpen. Maar ze werd verrast. Hij piste over haar gezicht. Eerst spoot een dikke straal in haar mond maar weldra liep de urine ook in haar ogen.

Cécile is de moeder van Cynthia. Voor wie de serie niet kent. In het verhaal komen de volgende personages voor: Manon, 18 jaar, cm, 41 kg, cup D, lang blond haar, ballerina; Tim, 15 jaar, hij is het broertje van Manon maar ook een van haar lovers! Terwijl Cécile zich laat onderplassen komt zij kreunend klaar.

Mooi, dan ga ik jou zo neuken! Spuit jouw sperma in mijn kutje. Ik wil ook een kind van jou! Meteen beukt hij met zijn grote pik op Cécile in. Veel beter dan het pinkje van mijn ex! Een goed begin van de dag! Al gauw komen beiden klaar. Cécile neemt een douche, geniet van een ontbijt en gaat naar haar werk. Manon gaat naar college. Cynthia, Jerrell en Tim gaan naar school. Hoewel Cynthia een jaar ouder is dan Manon zit zij nog op de middelbare school, terwijl Manon eerste jaars studente is.

Cynthia is door haar vader naar het Atheneum gestuurd. Zij bleef zitten in de 3e klas. Tot woede van haar vader. Hoe konden ze zijn trots dat was zij toen nog nu laten zitten? Vorig jaar zakte zij voor haar examen, ook dit jaar gaat het niet goed. De schoolleiding durft haar niet terug te zetten naar HAVO.

Cynthia is moeder van 1 zoon als gevolg van een verkrachting door haar vader en 1 dochter verwekt met Jerrell. Cécile is moeder van 1 dochter Cynthia en 1 zoon verwekt met Tim, het broertje van Manon.

Manon is moeder van 1 dochter verwekt met Jerrell en 1 zoon verwekt met Tim. Cynthia wil nu zwanger raken van Tim. Voor Jerrell geen probleem. Hij loost zijn zaad in de kut van Cécile. Moeder en dochter doen maar wat graag hun benen en schaamlippen uit elkaar! Cécile gaat neuken met Jerrell, Cynthia laat haar kutje vullen door Tim en Manon laat zich door haar beide lovers naaien. Zij slikt nu echter wél de pil.

Spuit mijn kut vol! Oh, ik wil jouw baby! Ik wil een kind van jou! Niet alleen door het huis. De hele buurt kan meegenieten. Diverse mannen lopen boos naar het huis van Manon en haar vrienden.

Is dit een hoerenkast?! Anale seks is bij mij en mijn bedpartners een vast onderdeel van het spel niet altijd natuurlijk. Niet altijd neuken, maar vaak wel vingeren tijdens het beffen. Ik moet de eerste vrouw nog tegenkomen die het niet prettig vind. Hallo, Fijn om jullie reacties te lezen dat het eigenlijk gewoon normaal is en dat het er "gewoon" bijhoort. Had vandaag toch wel af en toe een flashback en schaamde me ergens toch ook wel. En viva-man waarschijnlijk heb je gelijk dat t aangeleerd is dat we poep vies moeten vinden.

Is t ergens natuurlijk ook wel. Maar als iets fijn is en je daarna gewoon lekker gaat douchen, is er niets aan de hand. Dat t bij sommige langer duurt voordat het lukt, kan ik me voorstellen. Blijkbaar was ik goed ontspannen en vertrouw ik SV gewoon misschien dat dat bij degene waar t niet gelijk lukt ook meespeelt?

Seks is idd gewoon te lekker om dingen te laten omdat je je ergens voor schaamt en door te experimenteren weet je wat je wel en niet lekker vind: Maar zelf nooit gebruikt of interesse in gehad. Maar ieder zijn ding. TO, niet druk om maken. Hij steekt hem er in, dus hij weet ook welk risico hij loopt En voor mensen met "daar is het niet voor bedoeld" opmerkingen, wie bepaalt wat waarvoor bedoeld is? En als we naar de biologie kijken: Seksualiteit draait om meer dan voortplanting.

In mijn ervaring komt er bij anale seks trouwens weinig tot geen poep aan te pas. Zeker als je niet al te lang geleden hebt gepoept. En mits je schoon bent, maar enige lichaamshygiëne lijkt me bij seks sowieso een vanzelfsprekende zaak. Maar ja, soms zit er toch een restje aan. Nou dan spoel je dat eraf, big deal.

Als een vrouw ongesteld is of net geweest zit er ook wel eens wat bloed aan. En als je iemand anaal neemt dan weet je dat er wellicht poep mee naar buiten komt. Als je dat risico voor lief neemt, dan moet je het vooral doen. Maar kom nou niet met onzin als 'het is aangeleerd dat poep vies is'.

Straks ga je ons ook nog vertellen dat je je handen niet wast na de stoelgang. Ik snap werkelijk niet hoe homo's het met z'n allen in een darkroom kunnen doen. Het idee dat om je heen anussen uitgeleefd worden met alle faecale gevolgen van dien. Ik Prima als je dat in je eigen schone bed doet maar in het openbaar met een vreemde?

Ik heb t al eerder gezegd, wat is er, als vrouw, in godsnaam leuk aan anale seks? Mn vriendje mag op zn verjaardag ofzo wel een xtje, omdat hij t zo geil vindt.

Maar ik beleef er, behalve dan om hem zo geil te zien, vrij weinig plezier aan. Het is strak, ik maak me idd zorgen of ik wel schoon ben en er wordt lichamelijk gezien niks op een lekkere manier gestimuleerd. Wat vinden vrouwen er dan geil aan? Wat vrouwen er geil aan vinden? Mijn ervaring is dat het merendeel van de vrouwen er echt van kunnen genieten.

Mijn vrouw vindt anaal vingeren echt lekker en komt ook veel sneller en heftiger klaar. Anaal neuken doet dan wel pijn, maar komt door een onvoldoende ontspanning kunnen we ook voelen , dit doen we zelden.

Mijn vriendin kan wel weer echt genieten van anaal neuken en anaal is met haar een regelmatige activiteit. Zo is iedereen anders, maar veel vrouwen vinden het echt erg lekker.

Moet ik er wel bij zeggen dat we geen enkel probleem maken van restjes poep ofzo. Dat zal veel schelen denk ik. Soms baal ik dat ik zo visueel ben ingesteld. Nou, ik vind t apart, een vrouw die anaal kan klaar komen. Ben al blij dat ik t eindelijk door normale penetratie kan.

Daar krijg je toch geen orgasme van? Maar goed, whatever floats you're boat, I guess. He was voor mij dus de eerste keer en ik zal t denk ik niet zo snel nog een keer doen maar opzich was t wel lekker en t was zeker wel een ander soort opwinding wat ik er door kreeg.

Kan me voorstellen als je dan klaar komt dat een stuk intenser is. Manlief er word zeker wel iets gestimuleerd, wat dat is.. Maar tis zeker niet alleen voor de man lekker. Eerlijk gezegd vind ik seks hebben terwijl je ongesteld bent een smeriger idee dan anaal.. Vind het wel heerlijk,anaal,en laat het ook toe,het geeft mij een kick,en geeft de man,denk ik ook een gevoel van macht als hij je neemt,ook laat ik hem klaarkomen bij mij anaal, en als hij klaar komt, geeft het zeker,mij een heerlijk gevoel.

Hoezo een gevoel van macht, als een man jou anaal neemt? Dat moet je ff uitleggen. Dat is mijn gevoel daarover,dat mannen,het voortouw daar in nemen,het hoort erbij lijkt het,ondanks dat ik het lekker vind. Die gast zal wel een kneiter van een blaasontsteking over houden aan dit gebeuren. Ik heb geen ervaring met anale sex, maar ik vermoed dat de ervaren beoefenaars eerst met een klisma de zaak schoonmaken. Lijkt me anders een bijzonder goor gedoe, zoals hier dus beschreven.

Tegelen schreef op 17 februari Een bus pleespree kan de oplossing zijn voor een luchtje. Getest of niet, condoom zou ik er altijd gebruiken!

En met wat extra glijmiddel en als je ontspannen bent komt t heus wel goed. Dus als het de volgende keer weer gebeurt als er een volgende keer is gebruik dan idd een condoom en leg er desnoods een handdoekje onder. Een donkere, voordat je alsnog strepen ziet xD.

Maar, ben ik nou gek? Een vrouw komt toch klaar door clitorale stimulatie?

Vriendin laten neuken stront neuken