Tranny zoekt nederlands gesproken

tranny zoekt nederlands gesproken

Op een dag, bij het verlaten van het ziekenhuis, gijzelde een groep gemaskerden hem in een favela sloppenwijk van Caracas. Zijn familie moest binnen 24 uur ongeveer 7. Een maand later moest de jongeman emigreren naar Brazilië, waar de wet de rechten van  homoseksuelen garandeert, en ondernam hij een nieuw leven ver weg van zijn familie. Het is een kwestie van prioriteiten. Gran Canaria in het algemeen, en Maspalomas bijzonder, met meer dan Gay World komt naar Maspalomas op Gran Canaria om de winnaar van te kiezen.

De verkiezing van Mr. Gay World editie in Spanje heeft - na de voorronden  tijdens de World Pride Madrid de finale van 8 tot 10  mei in Maspalomas op Gran Canaria en is onderdeel van het programma van de Maspalomas Gaypride , als de 21 kandidaten van de vijf Continenten strijden om deze titel. Het gaat in Maspalomas om het tweede deel van de verkiezing van Mr Gay World , nadat drie dagen lang de voorronden hebben plaatsgevonden in Madrid; en de kandidaten bovendien het Congreso de los Diputados , het Gemeentehuis van Madrid, en de vestiging van  het Programma LGTBI van de Comunidad de Madrid Deelstaat Madrid bezocht hebben.

Tijdens hun bezoek aan Maspalomas vindt een fotosessie plaats, plus een sportevenement in de Duinen  van Maspalomas , en kunnen de jongemannen  kennis maken met de toeristische aantrekkelijkheden van het eiland Gran Canaria. Woensdag 10 mei Het zal op woensdag 10 mei zijn, als op het hoofdpodium van de Mr. Sinds is Mr Gay World - in zijn soort - de belangrijkste, internationale verkiezing in de wereld, waarvan het voornaamste doel  het zoeken is van een ambassadeur voor de LGTB - en de Mensenrechten.

Het is  wereldwijd een van de meest vooraanstaande LHTB -evenementen en maakt gebruik van de media-aandacht door de nadruk te leggen op de benarde situatie van LHTB - mensen in vele delen van de wereld. Het doel van de Mr. Gay World -verkiezing is om leidende figuren  aan te wijzen die de verantwoordelijkheid van woordvoerder op zich nemen, niet alleen in hun eigen land, met het zicht op het identificeren van gelijkheid en diversiteit. Gay World , - Roger Gosalbez Mr.

Gay Word uit: Deze schoonheidswedstrijd, in voor de eerste keer in Spanje, op een gedeelde vestigingsplaats, in Madrid en Maspalomas, is een nieuwigheid in het Orgullo Gay -programma in het Zuiden van Gran Canaria, dat plaatsvindt van 4 tot 14 mei. De deelnemers aan Mr. Daarnaast neemt men in het programma festival-evenementen op die al getest en succesvol gebleken zijn  in steden als Parijs, Dublin en Lissabon, en zo heeft  Maspalomas Gay Pride besloten om in een nieuw concept in te zetten: Gala Drag Queen, met de belofte, "te breken met alle gewoonten".

Onder de muzikale optredens benadrukt de vereniging Freedom , de organisator van de Semana del Orgullo in Maspalomas, de aanwezigheid van de Roemeense zangeres Inna, die men beschrijft als de Europese artieste met de meeste optredens op YouTube. Om de zichtbaarheid van de verschillende LHTB-groepen te garanderen, heeft Freedom in in het programma drie evenementen opgenomen, waarvan de hoofdrollen vertolkt worden door  vrouwen. Freedom is een groep van ondernemingen en vakmensen van  diverse nationaliteiten die gevestigd en woonachtig zijn in Maspalomas, en die tot doel heeft culturele, ludieke, educatieve en zakelijke initiatieven te promoten die gericht zijn op het LHTB-collectief.

Maagd, en daarna als de  gekruisigde Christus. De nieuwe, nu 4sterren-accommodatie, heeft in totaal 24 gastenverblijven, bestaande uit twee vrijstaande bungalows; zes suites, acht superieure gastenkamers,  en acht standaard gastenkamers. Mowhotels heeft in de afgelopen twee jaar in totaal drie etablissementen gerenoveerd in de gemeente San Bartolomé de Tirajana: Dit initiatief is het resultaat van een van de laatste gemeentelijke acties in het kader van het Toeristische Moderniseringsplan voor het Zuiden, uit  ; dat nu is geblokkeerd door de Rechtbanken.

De klimatologische omstandigheden zorgen ervoor, dat dit een ideaal eiland is om het festival te verwelkomen. Degenen die de Maspalomas Gay Pride zijn misgelopen, hebben nu een nieuwe kans om om persoonlijk het feest van kleur en goede sfeer mee te maken.

De organisatie is in handen van het team van de Freedom Asociación LGTB , de vereniging die ook grote evenementen heeft georganiseerd zoals de Pride in Madrid, of de meest recente editie van de Maspalomas Gay Pride , die alle records heeft verslagen in bezoekersaantallen.

Freedom Gay Festival is een evenement dat volledige integratie nastreeft, daarom heeft men geen gebieden afgebakend voor diverse collectieven. Gedurende deze vier dagen: Veiligheid is een andere kwestie die de organistoren bezig houdt, Vandaar dat men met een grote inzet van private beveiligers werkt, die waakt voor het welzijn van alle deelnemers.

Het is ook een podium voor de bekendheid van Canarische artiesten zoals Neo Pinto en Jia Miles, naast optredens van bekende, lokale travestieten. Daarbij treden bovendien grote internationale vocalisten op zoals de Duitse Cascada.

Elke dag begint met een zwembadfeest, een gala, dj-sessie en vooral… veel verrassingen. Op zaterdag 23 juli verzamelen zich naar verwachting Tijdens de dagen voorafgaand aan het evenement, promoten de bekende influencers het totale recreatieaanbod van de Canarische Eilanden voor het homotoerisme via de vooraanstaande communicatieplatforms in de sector. Méndez heeft laten weten, dat men ongeveer 1. Respecteer onze identiteit, glimlach naar de diversiteit '.

Family Colour Run Deze bekende en populaire sociale integratie-wedloop vindt plaats op zondag 19 juni vanaf 9. De omliggende straten kunnen ook rekenen op parallelle activiteiten, en na de race van de dag, zullen die worden voortgezet in een plezierige muzikale sfeer. De cyclus wordt gecompleteerd met nog eens drie films die geprogrameerd staan om De opbrengst van de verkoop van de tentoongestelde RanchoRocket -artikelen zal worden gedoneerd aan Gamá, opdat men kan blijven opkomen tegen de LHTB-fobie.

Eveneens in Club La Provincia ontwikkelt zich een conferentie-cyclus: En op dinsdag 21 juni, om Danza en Las Alcaravaneras Claudia Fuentes zal een 'jam de contacto e improvisación' leiden op het Playa de las Alcaravaneras op 23 de juni om Het is een uitnodiging voor de ontmoeting van mensen, lichamen, en genegenheid via beweging en dans. Het gaat om een activiteit die zich richt op kinderen van zes tot 12 jaar, en op de laatste dag doet men dat met vrije toegang. De Manifestación van Manifestación De manifestatie op zaterdag 25 juni die om Gedurende het aansluitende gala, in het Parque Santa Catalina , zal men de Premios de Gamá Gamá-onderscheidingen uitreiken.

De president van het Cabildo Eilandbestuur , Antonio Morales, benadrukt het eerste evenement van deze aard, en dat zal niet de laatste zijn, wat het Eilandbestuur promoot. Hij benadrukt als essentieel de strijd van het collectief en de overheidssteun die noodzakelijk is voor het uitdragen van het bestaan van het collectief in alle hoeken van Gran Canaria. De minister van Gelijkheid, María Nebot, heeft de kracht benadrukt van de inspanning die het departement verricht dat de mensen hun liefde en tederheid kunnen tonen aan wie ze willen, dat men die vrij kan uiten zoals ze zijn en een wereld kunnen bouwen ver van de onverdraagzaamheid; een vrije wereld, fatsoenlijk, democratisch.

Juni en juli voor de gemeenten Het door het Ministerie van Gelijkheid geplande programma, in samenwerking met de diverse collectieven en vertegenwoordigers van de LHTB-beweging, ontwikkelt men in juni en juli in de diverse gemeenten van het eiland; zodanig, dat men de inzet van de burgers kan toevoegen aan de strijd tegen de stigmatisering van elke seksuele geaardheid of gender-identiteit.

Van 17 juni tot 1 juli zal het rondreizende informatiepunt 'Diversidad en marcha' de verschillende gemeenten op het eiland aandoen met medewerking van collectieven zoals Gamá , Chrysallis en Acción en Red. Van 18 tot 22 juli, organiseert de Zomeruniversiteit van Maspalomas, in samenwerking met het Cabildo Eilandbestuur , een cursus voor het behandelen van dit onderwerp vanuit de zienswijze van het genre van transseksualiteit in de kinder- en jeugdjaren.

In veel landen is men nog steeds van mening, dat dit een probleem is van de geestelijke gezondheid. In de afgelopen jaren heeft men in grote delen van de wereld aanzienlijke vooruitgang geboekte in de decriminalisering en bevestiging van de LGTB-rechten, maar er zijn nog veel landen die elk ervaring buiten de hetero-normaliteit, straffen, zelfs met de doodstraf, of levenslange gevangenisstraf.

Vandaag de dag worden wereldwijd door vele landen seksuele- en genderidentiteit gekenmerkt als psychische problemen. Deze definitie is een van de fundamentele redenen, dat men openbare vervolging, terechtstelling en het sociale stigma rechtvaardigt. Daarom is de eis van respect voor de mensenrechten in de internationale context en de bewustwording van het maatschappelijk middenveld en de media over de verschrikkelijke gevolgen uitgeoefend door discriminatie en haat tegen LHBT-mensen nog steeds een uitdaging die men moet aangaan.

De partijen die het voorstel hebben ondertekend - waarover nog gedebatteerd en gestemd moet worden - stellen dat dit soort gedrag een misdaad vormt tegen de menselijkheid, welke misdaden moeten worden vervolgd door het Internationale Strafhof.

Daarom bevorderen zij, dat de Spaanse Regering van de internationale organen verlangt, dat zij eisen dat de aanklager van het Internationaal Strafhof een onderzoek instelt naar misdaden van deze aard, waaraan in verschillende delen van de wereld duizenden homo's, lesbiennes, transseksuelen en biseksuelen zijn onderworpen.

Advocaat Miguel Ángel Rodríguez Arias, deskundige in  internationaal strafrecht. Het parlementsvoorstel is kenbaar gemaakt aan de advocaat Miguel Ángel Rodríguez Arias, deskundige in internationaal strafrecht, die verzekert adviezen te hebben gegeven aan de parlementaire fracties bij het opstellen van de tekst. Volgens deze advocaat - die zich bezighoudt met de rechtszaak welke is ingediend in Argentinië voor misdaden tegen de mensheid, begaan door leiders van de ETA- zal, indien het initiatief wordt goedgekeurd, het Canarische Parlement het eerste Huis van Afgevaardigden zijn in de wereld wat ermee instemt, dat vervolging van homoseksuelen door sommige landen, of private burgers een misdaad tegen de menselijkheid is.

De Gemeente San Bartolomé de Tirajana bevordert officieel het sociale respect voor alle mensen, ongeacht hun seksuele geaardheid en gender-identiteit, en doet dat sinds 26 april via een akkoord in de Gemeenteraadsvergadering waarin tevens de organisatie erkend is die bevoegd is tot houden van de eerste Werelddag Gay Pride in deze gemeente.

De evenementen ontwikkelen zich via deze lijn en hebben Maspalomas Costa Canaria gemaakt tot de meest vooraanstaande Europese bestemming voor het LGTB -toerisme. Dario Jaén Rivero, is in de leeftijd van 52 jaar overleden op 6 januari aan de gevolgen van een herseninfarct. Toeristische bemiddeling Darío Jaén - altijd met een glimlach, enorme professionaliteit en grote werklust, zoals men erkend heeft bij het voorstel in de Gemeenteraadsvergadering -  was voorzitter van de Asociación de Amigos contra el Sida Vriendenvereniging tegen Aids ; en als adviseur van het Gemeentelijke Departement Toerisme heeft hij talrijke en belangrijke bemiddelingstaken verricht met reisorganisatoren en reisagenten in het LGTB -segment op internationale vakantiebeurzen in Parijs, Madrid, Barcelona, Berlijn en Londen.

De gehele Gemeenteraad ondersteunde dat gebaar. Voor het volledige programma neemt u een kijkje op: Naar schatting wonen jaarlijks De Maspalomas PRIDE Gran Canaria is een van de bekendste PRIDES in Europa geworden, en wordt voornamelijk georganiseerd  door vrijwilligers die daarnaast werken in de lokale horeca, voor het produceren van een onvergelijkelijk economisch succes voor het eiland en voor iedereen die erbij betrokken is.

In lijkt het voor het eerst in 10 jaar een winstgevend evenement te worden, wat de werkelijke reden is om het te vieren. Waarom is dit alles belangrijk? De voorzitter van de vereniging GLAY , voormalig Nederlands politicus Adrianus van Wanrooij zeg maar André , laat weten dat momenteel bedrijven  in het Zuiden van Gran Canaria rechtstreeks profiteren gedurende de week waarin het evenement plaatsvindt.

Dit kan worden gezien als een voorspelbaar gevolg voor een dergelijk bijkomend succes, vooral omdat het geleid wordt door een kleine, ongeregelde groep vrijwilligers, aangestuurd door buitenlanders die op het eiland wonen. Een evenement van dit formaat kent zijn eigen kopzorgen en kansen. Als men vraagt waarom, zegt André: Het feit dat een van hen een voormalige voorzitter was van de vereniging - en dus behoorlijk vertrouwd was met veel van dit unieke evenement - zorgde ervoor, dat veel minder goed geïnformeerde vrijwilligers zich door deze uitdaging niet prettig voelden en, naar het leek, geëxploiteerd te zijn voor alleen maar zakelijke winst.

De individuen in kwestie beweerden echter hun investering te beschermen en het evenement  voor verkeerd beheer, en nog steeds aanhangers te zijn van GLAY als de gemeenschapsvereniging. Voor menigeen was dit problematisch. Behoort het evenement aan de gemeenschap? Door slechte leiding, gebrek aan ervaring en misschien wel te weinig een ondersteunend netwerk of duidelijkheid, de vereniging zag zichzelf gebonden door een oveeenkomst met weinig directe waarde voor de gemeenschap zelf.

Hun ware doel, wat echter teveel leek, was totale controle over het evenement. Bezorgdheid kwam op, over hoe dit zich zou afspelen. Dit nieuwe evenement heeft weinig meer voorgesteld dan een bod dat is voorbijgegaan aan de oorsprong van de wereldwijde PRIDE -beweging. Love is all you need Om die reden werken niet alle Duitse gay-bars volledig mee aan dit nieuwe arrangement, iedereen die vooral is gekomen voor het winter-evenement, en dat zijn er nu enkele, doet dit in de veronderstelling, dat dit een waar PRIDE -evenement is.

Wie kan hen dat kwalijk nemen, toen een jaar geleden de organisatoren specifiek beweerden de volledige medewerking te hebben van de GLAY -vereniging en van de gemeenschap?

Feitelijk is GLAY slechts kort geraadpleegd, om te vragen of er enigerlei bezwaar was tegen het plannen van een winter-evenement, maar voor velen is dat niet hetzelfde als het volledig ondersteunen van een idee.

Het behouden van controle over speciaal voor het evenement gebouwde kanalen, heeft ook een negatieve invloed gehad op de vertrouwensvolle beloften. Het Gemeentebestuur van San Bartolomé de Tirajana heeft zich niet alleen medeplichtig  gezien aan deze goochelarij, maar lijkt niet helemaal te hebben begrepen hoe de oorsprong van de PRIDE werd gekoppeld aan het lokale GLAY -evenement. GLAY moet enige verantwoording nemen voor het behouden van een stem en een sterke aanwezigheid binnen het lokale gemeentelijke denken.

Voor het Gemeentebestuur is dit alles een onwelkome worsteling, met klaarblijkelijk hun doel gericht op het verzekeren van een heel succesvol publieksevenement dat voortborduurt op hun voortreffelijke GLTB -toeristen-aantallen. GLAY lijkt het instrument te zijn om te verzekeren dat dit gebeurt. Zij zijn de bron. Hoewel gezegd moet worden, dat het winter-evenement veel minder complicaties had te overwinnen, omdat het eenvoudigweg was geconsenteerd rond een optreden op het hoofdpodium en zich niet uitbreidde tot raadpleging of vertegenwoordiging van de gemeenschap.

Veel mensen genoten ervan. De duidelijke marketing-behendigheid en het produceren van een show op het hoofdtoneel verdient applaus. Het zijn eerder de vrijwilligers die gevonden worden binnen de gemeenschap, die iets soortgelijks proberen, en die zich het meest rechteloos voelen. De bereikte kwaliteit is te bewonderen. Hij wees er simpelweg op dat het afwijzen van het economisch aanbod, met het accepteren van dat feit zakelijk verstandig was.

Het lijkt erop, dat het geheugen van sommigen in het Gemeentebestuur een beetje vaag was toen het aankwam op de originele groep heren, werkend met Dario Jaén, die als eerste de PRIDE voorstelden in Maspalomas. Deze oprichters waren de leidende leden van de buitenlandse en inheemse GLBT- Gemeenschap, bedrijven en andere charitatieve ondernemingen in het Yumbo -winkelcentrum wat bij iedereen die het bezoekt, bekend is als de plaats van het homo-nachtleven en de homo-cultuur.

Zij vertegenwoordigden een tastbare gemeenschap, verbonden met een bepaalde plaats. Elke politicus kan u echter vertellen, hoe moeilijk het kan zijn te proberen absoluut iedereen te vertegenwoordigen. De verschuiving van het perspectief, teweeggebracht door Darío Jaén en zijn medestanders, binnen een zwaar conservatief  Gemeentebestuur, onder leiding van de dan burgemeester zijnde Marco Aurelio Pérez,  werkte bijzonder goed; niet alleen voor het creëren van dit evenement, maar ook voor begeleiding in de komende jaren, Hij is nu bezig aan zijn vierde mandaat en dit grote succes maakt duidelijk deel uit van dit legaat binnen de gemeente, de uitstekende burgemeester is nog steeds blij op het hoofdpodium te staan tijdens de PRIDE getooid met een verenkostuum in de regenboogkleuren.

Laten we duidelijk zijn: Heel misschien waren het de financiën die tot de beslissing hebben geleid, maar betrokkenheid en een voorbeeldige uitdrukking van gelijkheid zijn het resultaat, samen met grote voordelen voor de lokale economie, om nog maar niet te spreken van vooruitstrevend denken betreffende sociale betrokkenheid.

En dit alles in mei, een periode van het jaar waarin te verwachten was, dat de lokale toeristenindustrie plat lag.

Dit, dankzij een ruimdenkende burgemeester, een hardwerkende groep particulieren, vrijwilligers, werkend met het plaatselijke bedrijfsleven  en culturele groepen voor het presenteren van de jaarlijkse viering van vrijheid en gelijkheid geïllustreerd in Maspalomas met haar kosmopolitische idealen. Tegenwoordig vindt de wethouder van Evenementen en Feesten jawel! Diverse groepen die allemaal een stuk van de taart willen,  besteden hun tijd aan klagen over corruptie binnen de gemeenschap.

Externe productiebureaus  stellen voor, dat het tijd is het evenement in handen te geven van vakmensen. Maar dat zijn uiteraard twe verschillende zaken. De eerste is divers, onaantastbaar, en moeilijk te definiëren, een uitdrukking van de brede gemeenschap, en de tweede  is een eenvoudig administratief commerciële structuur.

Het is een ingewikkelde kwestie. Ongetwijfeld,  Maar men kan er zeker van  zijn dat de wethouder als eerste de lokale bewoners vertegenwoordigt, evenals lokale bedrijven. Waar het allemaal op aankomt is; wat is het, dat momenteel het beste is voor Maspalomas en voor Gran Canaria.

Moet dat meer gaan over  een soms kwetsbare en buitengesloten gemeenschap? Of  moet de Grancanarische samenleving in haar geheel profiteren van burgervertegenwoordiging en mededeling van progressieve ideeën die gaan over Liefde, Eenheid en Respect? Ideeën die wereldwijd positief erkend worden. Draait het allemaal om geld? Is er ruimte voor iedereen binnen een evenement?

Zouden we moeten zoeken naar bescherming van beiden, economisch succes gecombineerd met sociale cohesie? Is het iets dat we verhandelen, of iets dat we voeden? Misschien is dit het allemaal, en meer… en het is duidelijk niet beperkt tot de homo-samenleving. Het is een investering, ons cadeau, voor iedereen. Men kan er zeker van zijn, dat veel hoop afhangt van over hoe deze vragen worden behandeld, om uiteindelijk wegen te vinden om al deze ideeën te vertegenwoordigen zal een positieve belofte nodig hebben voor echte communicatie, werken, voor elkaars sterkten en niet simpelweg de vinger wijzen terwijl sommigen proberen over lijken te gaan, om de gouden kip te controleren die ons zeker veel meer moet hebben te bieden dan gulzigheid en rotte eieren!

Ja, met de PRIDE is er voorspoed gekomen, voor sommigen meer dan voor anderen, maar kan het nu veel meer belichamen, kostbare winst voor de gemeenschap en kan het een stem zijn voor allen die er in delen? Eenheid, Gelijkheid en Vrijheid moet meer voor ons betekenen  dan controle over geld en veroveren. Dit is zeker waar of men van jongens, van meisjes, van beiden, of  geen van beiden houdt; ware PRIDE is er om door ons gekoesterd te worden. Edward Timon - Hoofdredacteur.

De orgullo gay de invierno kan rekenen met optredens van o. Ruth Lorenzo - de Spaanse vertegenwoordigster bij het Eurovisie Songfestival van - en van The Three Degrees , de Amerikaanse groep van wereldfaam, op een toneel met Ook in Corralejo op Fuerteventura hebben mensen met een gelijkgeslachtelijke oriëntatie een plekje onder de zon gevonden, waar zij zich bijzonder prettig voelen.

Daarom heeft ook de Canarische Regering zich al geruime tijd geleden aangesloten bij het werven van deze doelgroep. Informatie in drie talen Op de hoofdpagina: Uiteindelijk maakt het niet uit, waar welke bezoekers vandaan komen - al dan niet  homo-, bi-, trans- of heteroseksueel - iedereen is van harte welkom op de liberale Canarische Eilanden en is men allemaal hetzelfde: En omdat het de 15e keer is neemt het evenement ook 15 dagen in beslag en wel als volgt: Cultural Pride van 6 tm 15 mei  SPANJE - woensdag 1 juli - Terwijl in de Verenigde  Staten van Amerika  eindelijk het recht op het huwelijk  tussen twee personen van hetzelfde geslacht is geaccepteerd, viert Spanje in het tweede lustrum van dit wettelijk erkend huwelijk.

De socialist José Luis Rodriguez Zapatero is in gekozen als minister-president van Spanje, en toen is zijn Regeringskabinet begonnen met de procedure om huwelijken tussen twee personen van gelijk geslacht wettelijk te regelen. Op 30 juni was dit een feit en binnen drie dagen - op 3 juli - is de nieuwe wet van kracht geworden.

Op dat moment is Spanje het derde land ter wereld waar het homohuwelijk is erkend. De twee andere landen waren toen al Nederland en België. Het vierde land, Canada, erkende slechts 17 dagen later het homohuwelijk.

De Kerk accepteert het homohuwelijk officieel niet. Tussen en zijn er  In het jaar zijn de meeste homohuwelijken voltrokken, waarbij het aantal ondertussen is opgelopen tot 4. Als de huidige president Mariano Rajoy in het roer van Zapatero overneemt, komt het homohuwelijk weer ter sprake. De leider van de zwaar conservatieve partij Partido Popular PP heeft in zwaar geklaagd over het homohuwelijk en veel homobewegingen vreesden dan ook, dat Rajoy wellicht het homohuwelijken weer in de ban zou doen.

Dit is echter niet gebeurd en zal vooralsnog ook niet geschieden. Een manifestatie die voor het eerst is gemarkeerd door de aanwezigheid van de burgemeester Augusto Hidalgo, en enkele van zijn wethouders van de NC- en LPGC -fracties; evenals door leden van het Cabildo Eilandbestuur.

De burgemeester heeft de toezegging van de Gemeente benadrukt voor het steunen van het feest dat de Día del Orgullo Dag van de Trots omgeeft, en wat men in probleemloos zal kunnen vieren. De rechten van de transseksuelen vormen opnieuw een leidraad in dit defilé, dat heeft plaatsgevonden tussen de Avenida Mesa y López en het Santa Catalina -park, waaraan ongeveer duizend personen hebben deelgenomen.

Het Gemeentebestuur is in geheel Spanje de eerste overheid die de transgender-vlag heeft gehesen. Het is symbolisch, maar vol betekenis, het herstelt de waardigheid van de transgenders, het geeft ze de mogelijkheid, om de overheden eens een keer aan hun kant voelen, dat men stopt met nalatig zijn en… dat men er eindelijk een prioriteit van maakt," zo heeft Almodóvar benadrukt; die zegt, aan te zullen blijven geven dat men - zoals de WHO doet - transseksualiteit beschouwt als een ziekte.

Antonelli - een van de eerste publieke activisten die de problematiek van transseksuelen heeft aangegeven - heeft het hijsen van de zogenoemde Trans -vlag op het stadhuis gekwalificeerd als: De vlag die wappert aan een van de vlaggenmasten van de Casas Consistoriales - tegenover de Kathedraal - vertegenwoordigt een collectief van personen, en aan de ceremonie hebben de gemeenteraadsleden van alle partijen deelgenomen: Burgemeester Augusto Hidalgo, tijdens zijn ontmoeting met leden van  Gamá.

Daarom heeft de voorzitter van Gamá , Paul Almadovar, opgeroepen om aangifte te doen tegen elke vorm van haat zaaien, of agressie die plaats vindt op Canarias als noodzakelijk element voor alle agenten in de strijd tegen haat zaaien en discriminatie, dit geldt ook voor de Openbare Aanklagers en de Veiligheidsdiensten van de Staat.

De wethouder van het gemeentelijke Departement Gelijke Rechten, Diana Mujica van de politieke partij Las Palmas Puede , heeft Gamá vergezeld bij het doen van de aangifte, om de afwijzing van het Gemeentebestuur tot uitdrukking te brengen tegen dit soort aanvallen, en van haar solidariteit met het LGTB-collectief. Het gelukkige gezicht van de Canario Gerardo Rodríguez - midden op de foto - is de wereld rond gegaan als illustratie bij het bericht over het referendum.

De foto, van het persagentschap European Pressphoto was  de grootste foto op de voorpagina van de zondagseditie van dagblad The New York Times en op die van vele andere kranten wereldwijd. Kort daarop realiseerde hij zich, dat zijn beeltenis als een vuurtje de wereld rondging via de digitale edities van de voornaamste media. Dat vertelde ik aan mijn broer. Zelfs als je geen Ier bent. Een beeld, dat op het eerste gezicht positief lijkt, omdat het druk bezocht wordt, maar dat achteraf iets verbergt wat minder prettig is voor degenen die van meet af aan hebben gezien hoe dit zich heeft ontwikkeld en het veranderd is tot wat het nu is.

Ik zou weten hoe dit anders te kunnen te kwalificeren. Waar een handjevol nichten en enkele verklede guiris buitenlandse bezoeker - lees: Bijna zonder het te beseffen, werden de praalwagen groter en nam met de komst van de Heaven de gewoonte af, te parkeren in de straat bij de minigolf waar de optocht eindigde.

En ik begrijp dat toen het eerste schisma van onze gay pride homo trots begonnen is. Toegegeven er was beweging en veel vermaak, beetje bij beetje zag men, dat de mensen hun bescheidenheid opzij zetten en aangemoedigd werden, hun homo-vrienden te vergezellen op het feest zonder bang te hoeven zijn een etiket opgeplakt te krijgen.

Heel goed ja, maar de komst van deze vrienden en anderen heeft ertoe geleid, dat de organisatie een paar jaar later zich aangemoedigd zag tot het plaatsen van chiringuitos kiosken - mobiele bars voor het feesttoneel en het feest, van een eenvoudige optocht die halverwege de middag eindigde, zich uitbreidde tot het vallen van de avond.

En dat met de verschrikkelijke gevolgen ervan. Dat is wat van mond tot mond gaat. Een publiek met een laag bewust zijn daarheen gaat waar gratis muziek en feest is, maar dan wel met hun wetten en niet met die van degenen die daar zijn. Kinderen niet ouder dan 14 jaar, beladen met tassen vol alcohol, tot aan hun wenkbrauwen gedrogeerde mensen om Een enkele vechtpartij; iets, wat men voorheen niet zag… En de arme verschrikte guiris.

Wezenloos hossend achter het defilé van een eindeloze rij van praalwagens zonder zin noch vreugde. Met een concert van het Orquesta Tamarindo midden op straat? En ik dacht, dat ik alles had gezien.

Sinds wanneer houden guiris van verbena volks-bal? En wat moet ik zeggen, dat de Canario zo is? Dat de vier manwijven van altijd zich bezig houden met de weinige zaken die wel functioneren en naam aan dit eiland geven. Met verdriet en pijn, als niets helpt, zullen we afscheid moeten nemen van een van de meest belangrijke feesten van het eiland, net zoals we dat zouden moeten doen van de carnavalsfeesten en evenzovele andere. Het is stervende en als er geen wonder gebeurt, eindigt het dood door sociale moord.

En dat is, of we het willen of niet, het probleem van de geboorte; burgerschapsvorming bij onze jongeren en een aantal niet meer zo jonge. Wat mij betreft kan ik alleen maar aanraden, terug te keren naar het begin als we niet willen verliezen vanwaar we zijn vertrokken. Ook is het verkeer beperkt op de Avenidas: In elk geval raadt men de burgers aan, de instructies op te volgen van de agenten van d Policía Local Gemeentepolitie.

Het evenement is op vrijdag 8 mei van start gegaan en duurt tot en met zondag 17 mei in de toeristenwijk Playa del Inglés. Men schat, dat Het belangrijkst is uiteraard de Cabalgata del Orgullo gay Homo trots -Optocht die duizenden personen aan deelnemers en toeschouwer op de been brengt.

Zo becijfert Adrianus Van Wanrooij, zeg maar André, https: André van Wanrooij, bestuurvoorzitrter 'Glays'. Historische referentie Burgemeester Marco Aurelio Pérez heeft gewezen op de historische referentie welke de gemeente San Bartolomé de Tirajana altijd al is geweest als bestemming van tolerantie en respect.

Het openingsgala voor dit ludieke en uitnodigende evenement, waarbij bijna alle hotels in Maspalomas gedurende deze twee weken kunnen rekenen op ruim Het is georganiseerd door de Glays -gemeenschap met steun van de sponsoren Lopesan en Hospitales San Roque Meloneras , met medewerking van de Gemeente en het Patronato de Turismo plm.

De burgemeester heeft het openingsgala gala bezocht in gezelschap van de wethouder van Toerisme , Ramón Suárez , en de wethouder van Evenementen, José Carlos Álamo.

GRAN CANARIA - woensdag 18 februari - De homo-gemeenschap heeft de afgelopen jaren Maspalomas, in het Zuiden van Gran Canaria, tot een van haar meest favoriete vakantiebestemmingen gemaakt; de eerste in Europa gedurende een groot deel van het jaar, waarbij een half miljoen toeristen goed is voor bijna miljoen euro omzet. De cijfers die het Patronato de Turismo van Gran Canaria plm. Tom Smulders In de winter, als Canarias haar hoogseizoen beleeft, kan geen enkele homo-bestemming in Europa zich meten met deze omvang.

En in de zomer kunnen alleen Ibiza, Sitges en het eiland Mykonos Griekenland dit. Maar haar succes met het homo-toerisme gaat veel verder terug, minstens drie decennia, en vindt zijn wortels in de tolerante geest waarmee dit eiland zich altijd al heeft onderscheiden. Hier heerst al tijdenlang een vrijheid, die niet bestond in de rest van Spanje.

Reisorganisaties en horecaondernemers delen deze vaststelling: Volgens een studie van de Universiteit van Las Palmas de Gran Canaria - welke is gepubliceerd in - het viervoudige: Dit wil zeggen een zesde deel van de 3,8 miljoen toeristen die in Gran Canaria hebben bezocht en hier 3, miljard euro hebben uitgegeven.

Als men deze gegevens betrekt op San Bartolomé de Tirajana, met de toeristenwijken Playa del Inglés en Maspalomas , zullen de percentages nog hoger zijn. Daarover zijn geen cijfers beschikbaar, maar de gehele sector is het erover eens, dat de regenboogvlag achter een groot deel van het succes van deze gemeente in het Zuiden van het eiland steekt, die in derde was in Spanje met de meeste hotelovernachtingen alleen voorafgegaan door Madrid en Barcelona en eerste in de bezetting van appartementen.

Het doel van de wet is het sociale recht te garanderen van personen die het tegenovergestelde geslacht aannemen aan, dat van hun geboorte, in het van  de Canarische overheden ontvangen van een complete en adequate attentie in hun medische, psychologische, juridische en anderszins passende zorg onder gelijke voorwaarden met de rest van de burgerij, ongeacht het eiland, of de gemeente waar zij wonen. Daarom, zo heeft Figuereo opgemerkt, moeten de Canarische politieke krachten interveniëren, om de obstakels op te ruinen, om de participatie van transseksuelen in alle opzichten in de samenleving onder gelijke voorwaarden te garanderen.

Het PSOE- parlementslid Dolores Padrón heeft de in het project medewerkende collectieven bedankt voor het opstellen van de wettekst, en zij toont zich er voorstandster van, de procedure versneld te behandelen, omdat die laat is gearriveerd. Ze heeft verzekerd, dat haar partij de diversiteit respecteert en waardeert, en zal verdedigen, dat deze wet zal blijven zoals die is tijdens de parlementaire behandeling.

Carmen Hernández, van Nueva Canarias, heeft de sociale collectieven geprezen en is van mening, dat deze wet de wettelijke uitdrukking is van en strijd tegen discriminatie en voor gelijke rechten. Zij benadrukt de overeenstemming over dit initiatief, om transseksuelen alle burgerrechten te geven op het gebied van gezondheid, onderwijs en werk en ze heeft de positieve discriminatie onderstreept die men opneemt in het beroepsonderwijs.

Het wetstsvoorstel voor het verbod op discriminatie vanwege de geslachtsidentiteit, en de erkenning van rechten van transseksuele personen, zorgt ervoor, dat de Conische overheden passende maatregelen zullen nemen, om gelijk kansen te garanderen voor mannen en vrouwen op alle terreinen, ongeacht hun sekse, of seksuele oriëntatie. In het bijzonder zal het overheidsoptreden bedoeld zijn, om de volledige integratie van transseksuelen in het sociale leven te bevorderen en elke discriminatie te overwinnen in arbeids- culturele-, economische-, politieke- of sociale omstandigheden.

Volgens het wetsvoorstel zal de Canarische Openbare Gezondheidsdienst diagnostiek en behandelingen gaan verschaffen voor transseksuele personen, die het recht hebben op verzorging in ziekenhuizen en gezondheidscentra in overeenstemming met de identiteit waarmee zij zich vereenzelvigen. De wet regelt, dat minderjarige transseksuele personen het volledige recht hebben op een gerede diagnostiek en het krijgen van medische behandeling met betrekking tot hun transseksualiteit, vooral hormonale behandeling gedurende de pre-puberale leeftijd en, bij het weigeren van goedkeuring door ouders, of voogden zal het mogelijk zijn, zich te wenden tot de Rechtbank.

Het wetsvoorstel verplicht de Canarische Regering tot het opstellen van werkgelegenheidsplannen voor toetreding van transseksuele personen tot de arbeidsmarkt, vanwege hun moeilijkheden inzake toegang tot werk, evenals tot het organiseren van voorlichtingscampagnes tegen discriminatie.

Onder druk van het thema Educación para la Ciudadanía Burgerschapsonderwijs , zijn LGTB -kinderen en -pubers niet langer onzichtbaar in de scholengemeenschappen, waar voor hen een ongemakkelijke ruimte is ontstaan die hen blootstelt aan homofobie en LGTB -discriminatie.

Op dezelfde wijze hebben andere onderwijsinstellingen op het eiland hun steun betuigd aan dit initiatief, door soortgelijke posters aan te brengen in de gangen van hun schoolgebouwen. Door middel van posters en onderwijsdiscussies - wat alleen al in ruim 2. Links het vervangen bedrijfslogo en rechts wat daar - mogelijk om juridiche redenen en zodanige gevolgem - voor in de plaats is gekomen in de promotie van het 'winter'evenement. Dat de aankondiging op een dergelijk korte termijn, het aantal aan — vooral internationale - bezoekers niet ten goede zal komen, mag duidelijk zijn.

Dit mag getuigen van een weinig professionele aanpak in het promoten van een — overigens niet door de officiële GLTB-entiteiten als zodanig erkend - holebi-evenement. Maar ook hier mag - volgens goed Canarische traditie - gelden: Het waren juist travestieten, transseksuelen en andere, extravagante types die de strijd tegen het onrecht zijn gestart en juist vanwege hun initiërende rol in de strijd voor homo-emancipatie zou men toch - enige - extravagantie in een parade moeten kunnen billijken, omdat het als een eerbetoon gezien kan worden aan deze eerste voorvechters.

Helaas is deze historische achtergrond zeer onbekend zelfs binnen de LGBT-gemeenschap , wat niet wegneemt, dat het wel een feit betreft. Bewustwording, voorlichting, ook over de historie en ontstaansgeschiedenis, is dan ook uiterst belangrijk! Klaarblijkelijk liggen de prioriteiten voor jongere generaties iets anders dan voor de oudere en ligt de oorzaak wellicht in de toegenomen vrijheid welke de jongere generatie in - voornamelijk in de Westerse wereld - tegenwoordig bezit om zichzelf te kunnen en mogen zijn.

Het enkel commercialiseren zonder dat de LGBT-community daarvoor iets terug  krijgt is dan ook uit den boze en daar moet men zich dan ook tegen verzetten. Om de bovenstaande redenen telt de Nederlandse  holebifederatie - en met haar, wereldwijd andere holebiverenigingen - veel leden die deze organisatie in hun doelstellingen steunen, zeker over wat een LGBT-organisatie zou moeten doen.

Vanuit dat perspectief is hun enige inkomstenbron naast lidmaatschapsgelden de opbrengst van een Pride. Van overheidssubsidie voor deze emancipatorische doelstellingen is op Canarias geen sprake, aangezien de Canarische overheid enkel geïnteresseerd is in toename van het aantal toeristen.

GLAY niet echt 'blij' met deze winterse versie. Wenst men - naast de die van de Vereniging  Glay,  alle zakelijke rechten op het exclusieve gebruik van beeldmerken in deze op te kopen, kijk dan, bijvoorbeeld, op: In het Zuiden van Gran Canaria heeft men vermoedelijk deze naam gekozen om een mogelijk verband te leggen met de Amsterdamse evenknie, doch van enige relatie tussen de twee entiteiten is geen sprake.

Beter goed gestolen, dan slecht zelf bedacht: Omdat er commerciële en financiële belangen spelen en er tegen de heer Wijnberg al een  'denuncia'   aangifte is gedaan voor een 'handgemeen' met een collega-ondernemer betreffende een 'commercieel geschil', zijn wij als redactie van mening, om hier - voor de goede orde - journalistieke aandacht aan te besteden.

Wij hebben gemeend, dat het - in het kader van vrije nieuwsgaring - van voldoende belang is, om de reactie van bovengenoemde lezer hier integraal te plaatsen: De heer Wijnberg is mede- eigenaar.

Wel heeft de heer Wijnberg op de persconferentie aangegeven, dat er mogelijk een donatie wordt gegeven aan GLAY en ACES , afhankelijk van de opbrengsten van dit evenement. Ondanks dit 'goede voornemen' blijft het opmerkelijk dat 'de commercie' de rol van emancipatiebevordering op zich neemt, althans die indruk wekt door de noemer "Pride" te gebruiken voor dit evenement.

Dat veeleer 'opbrengst' in plaats van 'emancipatie' het leidende motief is moge duidelijk zijn. Vanuit het perspectief van de LGBT -belangenorganisaties op het eiland is het te hopen dat men in volgende edities meer zelf de regie in handen zal kunnen behouden zodat manifestaties zoals "pride" recht kunnen blijven doen aan hun oorsprong en niet verworden tot een commercieel artikel waar de LGBT -gemeenschap wel voor omzet en winstcijfers zorgt, maar waar de emancipatie en strijd voor gelijkwaardigheid in de verdrukking komt doordat opbrengsten in de zakken van ondernemers verdwijnt, in plaats van dat deze worden gebruikt voor LGBT -emancipatieprojecten zoals deze door de belangenorganisaties worden uigevoerd.

Naam en adres bij de redactie bekend ". De bovenstaande reactie hebben wij ontvangen naar aanleiding van een door ons gepubliceerde uit het Spaans vertaalde tekst.

Een tekst, zoals deze eind oktober is verschenen in de Canarische persmedia met dit citaat: Emiel Wijnberg; resident op Gran Canaria sinds en voormalig eigenaar van het succesvolle agentschap   Design Republic. Verantwoordelijk voor de gezamenlijke  sponsoring en publiciteit van    Maspaloams Winter Pride. Wie, of wat is ProGay? Ons kantoor is een maand gesloten ivm vakantie tot Dan gaan we naar Vilnius om het Amsterdamse bid op EuroPride toe te lichten.

Het hart van Playa del Inglés maakt zich in voor de tweede keer op voor de regenboogkleuren, en wel in de maand november. Nationaliteit is een andere factor die het profiel van de bezoeker bepaalt van deze nieuwe winter-editie van het feest, in vergelijking met het meest recente, dat  eind mei  heeft plaatsgevonden..

De nieuwe toeristenwerving verenigt de ondernemerssector in zijn geheel. In andere landen op het Continent, zoals in Zwitserland, organiseert met soortgelijke evenementen in de winter, als aanvulling op de wintersport, of filmfestivals.

Maspalomas is echter de enige locatie die inzet op het houden van de  Pride  als belangrijkste evenement gedurende het hoogseizoen. Gay Pride España-verkiezin g, waarbij het imago van Fuerteventura aanwezig zal bij alle geprogrammeerde evenementen. Gay -verkiezing te zien zijn, die op 1, 2, 3 en 4 juli plaatsvindt op de eerste etage van het warenhuis El Corte Inglés in aan het Plaza de Callao.

María José Rodríguez, voorzitter van de Altihay, heeft uitgelegd, dat Fuerteventura ook aanwezig zal zijn tijdens een straat-manifestatie, waarbij twee paren modellen, jongen-jongen en meisje-meisje, afbeeldingen van Fuerteventura op hun lichaam zullen dragen. De Gemeente La Oliva zal eveneens aanwezig tijdens de Semana del Orgullo in Madrid voor het promoten van Rainbow Fuerteventura Fuerteventura Regenboog ; een evenement, dat zal plaatsvinden van 4 tot 8 december in Corralejo, in het Noorden van het eiland.

Olympiade De eilandminister van Toerisme, Marcelino Umpiérrez,  heeft laten  weten, dat een van de nieuwigheden van Rainbow een Olympische Spelen zal zijn voor Gelijkheid en Diversiteit, met een aantal sportwedstrijden voor personen van alle gezindten, identiteit, of oriëntatie; wedstrijden, die samen zullen worden ontwikkeld met heteroseksuele sporters.

Een van de hoogtepunten van deze olympiade zal een wedren zijn op het Isla de Lobos op 7 december , waaraan Spaanse clubs deelnemen, evenals clubs die afkomstig zijn uit Portugal. De maatregel heeft enkele protesten opgeroepen van omwonenden die waarschuwen voor het gevaar, dat deze maatregel met zich meebrengt voor de verkeersveiligheid.

Dit, omdat de kleur van de oversteekplaatsen wordt geregeld in het wegenverkeersreglement en, dat verandering daarvan strafbaar is volgens het Wetboek van Strafrecht.

De gemeentelijke verordening waarin de wijziging van de kleuren van de voetgangersoversteekplaatsen is opgenomen, is van kracht tot 24 juni Gays, lesbiennes, transseksuelen en biseksuelen uit heel Europa hebben deelgenomen aan het feest, dat heeft plaatsgevonden onder de vlag van de tolerantie uit solidariteit met homoseksuelen in 78 landen die zich nog steeds niet vrijelijk kunnen manifesteren.

Onder de vlaggenparade aan de kop van de stoet, die om Al uren voor aanvang van de optocht hebben toeschouwers zich aan de kant van de weg geïnstalleerd met klapstoeltjes, om maar geen detail te verliezen van het, vooral roze, spektakel, zoals Rosa die uit de hoofdstad van Gran Canaria is gekomen met een groep van bejaarden.

Volgens de Policía Local hebben op zaterdag 24 mei ongeveer Dit is ook bevestigd door Ladina Heartherson, van de  Vereniging Glay. Maar ik ben heel gelukkig deze titel te hebben. Tijdens de evenementen hebben leden van deze vereniging kaarsen verkocht, als fondsenwerving voor het bieden van steun aan de gebruikers en het voorkomen van nieuwe besmetting, via preventie. Ruim mannen trotseerden de hitte in het Zuiden van het eiland, door af en toe, in minuscule zwemslips, een dip te nemen in het zwembad bij het tonen van hun lichamelijke voordelen.

Na zes uur van wulpsheid heeft de jury tien adspiranten geselecteerd van wie er één  op donderdag 22 mei gekozen gaat worden tot de meest knappe homo van Maspalomas. Kandidaten in de voorverkiezing van de meest knappe nicht van , die hun snoepgoed tonen in Playa del Inglés. De omgevingstemperatuur heeft een onverwachte grote hoogte bereikt op woensdag 21 mei in Maspalomas. De komst van ruim luchtig geklede mannen, bereid tot het aangaan van nieuwe avonturen, heeft de thermometers flink doen stijgen bij de zwembaden van Hotel Axel Beach tijdens een zes uur durend feest.

Met veel plezier en een gedurfde show, verlevendigd met meer dan watt aan geluid, is de dag van woensdag 21 mei afgesloten in het toeristische hart van San Bartolomé de Tirajana. De onderliggende codes van de deelnemers zijn waargenomen in het milieu. En jawel, allemaal in eenzelfde tooi: Maspalomas heeft op maandag 19 mei in hartje Playa del Inglés met de hulp van zes zwierige hardlopers, de regenboogvlag geplant voor de Orgullo Gay Gay Pride - en wel tot en met zondag 25 mei De hogehakken-race heeft een middagje bizarre avonturen te zien gegeven, compleet met pruiken en glitter, waarbij de toeschouwers met applaus de 13de editie van een van de meest tolerante feesten op het Europese Continent hebben begroet.

Sergio Álvarez, heeft op negen centimeter hoge naaldhakken, de gouden kroon opgezet gekregen. Zes adspirant koning inn en op naaldhakken legden het ruim meter lange parcours af in  een parade van durf. De hardlopers hadden hun tot wel elf centimeter hoge wedstrijdschoenen uit de kast gehaald en zijn met een hoge dosis adrenaline, zwierig naar de eindstreep gerend.

Uit die ontmoeting is een vriendschap gegroeid die, na verloop van tijd, is versterkt door hun beider lesbische seksuele oriëntatie. Aan de vooravond van de Gay Pride Maspalomas en in afwachting van de Día de Canarias , zijn beide dames, in klederdracht getooid, ertoe overgegaan hun geaardheid zichtbaar te maken, in het Museo de Néstor Martín-Fernández de la Torre; een kunstenaar, wiens werk een impressie is van het androgyne thema.

Zo is dit een ook een eerbetoon aan diegenen die, net als de kunstschilder, moesten leven met een verborgen seksualiteit, vanwege de strenge, morele codes van hun tijd. Binnenkort vertrekken beide dames naar Duitsland, om daar hun studies voort te zetten: Yuvisay, verpleegkunde en María Jesús, hotelmanagement, die ieder hun seksualiteit op een andere manier beleven.

Yuvisay- dochter van een Venezolaanse - herinnert zich, op haar 14de uit de kast te zijn gekomen, via een brief die ze schreef aan haar oudere broer: María Jesús heeft zich tot nu toe wat gereserveerder getoond: In tegenstelling tot wat velen denken, ben ik een heel trouwe vrouw. Bij binnenkomst in het museum, is de verrassing compleet, geen van beide dames kende het indrukwekkende centrum in het Pueblo Canario, noch het werk van een zo prestigieuze kunstenaar.

De directeur van de pinacotheek, Daniel Montesdeoca, duidt ons de context: Als zodanig verbrak hij in dat gemis met de deelname in Madrid aan een herdenkingsplechtigheid op de verjaardag van de Republiek, waarbij de afvaardiging van het Eiland op camellos dromedarissen defileerde, allen getooid in hun klederdracht.

Naast kunstenaar was Néstor een groot ontwerper en choreograaf. De klederdracht van Néstor Tegenover het museum bevindt zich de Fataga-winkel, een van de weinige etablissementen, die in de loop van de jaren hebben weten te overleven waar men authentieke kunstnijverheid kan kopen; borduurwerk en calados canarios Canarische borduursels. Pepi Nadal Perdomo, de eigenaresse, is een nichtje va n de kunstenaar en wijdt bijna haar hele leven aan de passie voor de Canarische folklore.

Het betoog van Pepi wint aan kracht bij het naderen van zulke belangrijke feestelijkheden als de viering van de Día de Canarias. Ze bekent, dat ze veel lijdt, bij het zien van de aanblik van  de romerías offerande-processies: Als erfgenaam van de aanwijzingen van een oudoom, twijfelt ze er niet aan te verzekeren, dat Néstor voor alles een grote artiest, methodist en perfectionist was in elk werk, dat hij begon.

De beelden van deze reportage zijn het resultaat van de visie van de fotografie Anabel Vargas  en van het werk van de visagiste Isabel García. Na het kleden van onze hoofdrolspeelster, in alle gestrengheid van het protocol, en voor het begin van de fotosessie, toont María José zich een ware parrandera lid van een bruisende groep personen, mensen die elkaar ontmoeten en - vergezeld door muziekinstrumenten- gaan stappen, zoals die niet mogen ontbreken op de carrozas versierde ossenwagens van de romerías offerande-processies in haar dorp.

Ze bekent echter, dat ze tot nu toe niet wist hoe en wat nu werkelijk de klederdracht van haar eiland is: Ik voel me een koningin in dit kostuum, daarnaast heb ik het geluk de figuur van een kunstenaar zoals Néstor te ontdekken, hoe modern hij was en nog steeds blijft. Uiteindelijk is Yuvisay van mening, - die toegeeft, dat ze al jaren niet meer heeft deelgenomen aan de volksfeesten - dat ze hen, die deelnemen aan de volksfeesten, zouden moeten verplichten zich in kelderdracht te hullen, om de sfeer te creëren welke men aan het verliezen is.

Voor de jongeren maakt het niets uit; het is gemakkelijk zich in het Zuiden te vertonen; daarom mis ik ook nooit de Gay Pride. En dan vooral niet de optocht, die is het vermakelijkst! De nieuwe internetpagina, die sinds 25 april beschikbaar is, bevat voor dit specifieke segment bezoekers het aanbod - per eiland en per seksuele geaardheid - en wel in drie talen, namelijk in het: Spaans, Duits en Engels.

De LGTB-bezoeker reist alleen, of met vrienden; logeert bij voorkeur in appartementen en de gemiddelde verblijfsduur is tien dagen, in het geval van buitenlanders, terwijl die van de Spanjaarden gemiddeld vier dagen is. De beheerder van promotour heeft toegevoegd, dat men gebruik zal maken van het evenement in Maspalomas.

Ook organiseert men forums voor leerlingen van het Basisonderwijs over de identiteit van seksuele geaardheid en men schrijft een opstelwedstijd voor jongeren uit, met als titel: Een van 'trots' overlopend Winkelcentrum ' Yumbo ' tijdens de Gay Prid e van Dit evenement is begonnen, omdat slechts enkelen het belangrijk vonden en, om toerisme naar het eiland te genereren.

En tegenwoordig ontvangt men ruim In heeft Maspalomas al kunnen rekenen op haar eigen stand voor bedrijven in de specifieke GLBT -sector homo-lesbisch-biseksueel-transgender binnen het paviljoen nº 3 op de Madrileense beursvloer, samen met andere nationaal- en internationaal bekende bestemmingen. Het zal een specifieke stand zijn, van waaruit de eilandminister van Toerisme op donderdag 23 januari om Nog meer promotie Toch zullen de algemene, toeristische promotie-inspanningen van Maspalomas en die, welke in het bijzonder gewijd zijn aan deze gespecialiseerde sector, niet uitsluitend worden beperkt tot paviljoen Nº 3 , maar zijn er ook twee andere stands.

Zo is er de eigen specifieke stand van het Cabildo Eilandbestuur van Gran Canaria, om dit eiland te publiceren; naast een officiële stand van Promotur waarin de Canarische Regering deelneemt voor de promotie van de gehele Archipel. Vastbesloten, om een betere manier te vinden voor het promoten van zijn bedrijven, besloot Phil de uitwerking van de lokale reclame-media te analyseren en heeft hij ontdekt, dat de meerderheid van de toeristen hun voornaamste locaties om te bezoeken kiest, nog voordat men op de plaats van bestemming aankomt.

Vandaar zijn inspanning, in te zetten op  de beste formule voor de buitenlandpromotie van Maspalomas   Gayfriendly en Gran Canaria Gayfriendly , met het bijeenbrengen van de diverse etablissement onder de paraplu van het merk: In zijn beroepsleven heeft Phil ervaring in het beheer van de gay-scene in het Noorden van Engeland en in Schotland. Nadat hij te horen kreeg, kanker te hebben, heeft hij zich enkele jaren teruggetrokken in Egypte. Na zijn ziekte overwonnen te hebben keerde hij terug in de zakenwereld, eerst als adviseur voor diverse bedrijven van vrienden die aan het strijden waren aan het begin van de crisis.

Gedurende die maanden heeft Phil een enorme zakelijke en promotionele activiteit ontplooid  voor elk van zijn bedrijven, opdat hun merknaam zowel plaatselijk, als in het buitenland bekend zou zijn.

In heeft hij de deuren geopend van zijn derde onderneming: Ramón Santana, beroepsmilitair, wist in de felbegeerde titel Drag Queen Travestie-koningin te bemachtigen, toen hij voor de zevende keer deel nam aan deze carnavalsverkiezing. De Mars van de Blije Trots heeft op zaterdag 11 mei in de toeristenwijk Maspalomas, op 50 kilometer afstand van de hoofdstad van Gran Canaria, ruim, Een twintigtal praalwagens als discotheek, hebben de ruim vier uur durende carnavaleske optocht akoestisch begeleid die om Niet iedereen was even blij, met dit opkomen voor de rechten van de blije medemens.

Een homopaar uit Castellón toonde zich voorstander van het op een andere manier verdedigen van hun rechten en vooral niet tijdens een manifestatie, die meer weg heeft van een tweede carnaval met duidelijk commerciële motieven.

Met een zware competitie waaraan 19 jongemannen, afkomstig uit diverse landen, hebben deelgenomen, heeft de jury besloten de Brit Ashley Rogers te kronen tot Mr. Gay Gran Canaria Ik wist niet, of ik wel, of niet mee zou doen aan de wedstrijd, er waren zoveel jongens.

Het is gegaan, om een heel internationale wedstrijd, waarbij de tweede plaats is weggelegd voor de jaruge Bulgaar Villy Bulgarou en de derde plaats voor de jarige Italiaan Dennis Simerano. De Gay Pride -optocht, die plaats zal vinden op zaterdag 11 mei in de straten van Playa del Inglés, kan rekenen op de massale belangstelling van ruim De horeca-sector doet goede zaken en spint het meeste garen bij dit evenement.

De organisatoren van de evenementen, de Asociación de Gay y Lesbianas del Yumbo Glay , schatten in, dat  de programmaonderdelen  van deze editie ruim Op loopafstand van de brede zandstranden en de vele homo-horecagelegenheden en uitgaansbedrijven - o. Martijn en Richard, uw Nederlandse gastheren in bungalowpark ' Club 'Torso'. Het bungalowcomplex staat onder Nederlands beheer en Richard en Martijn, die in de afgelopen 18 jaar hun sporen in de horeca op Gran Canaria ruimschoots verdiend hebben, heten de homo-gast hier dan ook van harte welkom.

Club ' Torso'  onderscheidend, uitnodigend Alle bungalows zijn ruim bemeten, hebben een frisse aankleding en de slaapkamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden met fraai, heerlijk koel in zwoele, zomerse nachten aanvoelend bedlinnen. De volledig ingerichte, ruime salon LCD-tv met vier Nederlandse zenders met open keuken zijn beiden van alle comfort voorzien koffiezetapparaat en magnetron ontbreken niet!

Bericht door Venka » 03 jan , Bericht door Renée » 03 jan , Bericht door jacqueline » 03 jan , Bericht door Irene » 03 jan , Bericht door Fay » 03 jan , T-Nederland Hét forum voor transgenders Doorgaan naar inhoud.

Er zijn minder leuke klussen denkbaar, nietwaar? Denk mee, doe mee! Wil de echte transseksueel opstaan? Ik zie dus ook liever dat wij - transmannen en transvrouwen - onder de transgender paraplu weg gaan en een eigen identiteit gaan vormen. Je wordt geen vrouw maar de uiterlijke kenmerken worden aangepast aan de inwendige gevoelens. Dus de ultieme 'crossdresser'. Dit is eigenlijk wat je dus stelt. Je bent man of vrouw en niets kan dat veranderen want er is geen tussenvorm Een SRS is erg knap maar er blijven toch dingen die men niet kan realiseren en als er alleen maar mannen of vrouwen zijn?

Ik denk dat je heel veel anderen maar ook jezelf, daar heel veel mee tekort doet. Maar dan stel je voor je zelf. Want hierin maak je toch onderscheid. Ik heb heel veel moeite om ethische problemen als deze zo zwart wit te zien.

Aafke , als je het zo zwart wit ziet Moeten wij deze mensen afkeuren? Maar waarom zetten wij ons dan zo af op travestieten?

. Escort achterhoek vingeren nat

Erotische massage meppel car sex date

Dat de aankondiging op een dergelijk korte termijn, tranny zoekt nederlands gesproken, het aantal aan — vooral internationale - bezoekers niet ten goede zal komen, mag duidelijk zijn. Omdat er commerciële en financiële belangen spelen en er tegen de heer Wijnberg al een  'denuncia'   aangifte is gedaan voor een 'handgemeen' met een collega-ondernemer betreffende een 'commercieel geschil', zijn wij als redactie van mening, om hier - voor de goede orde - journalistieke aandacht aan te besteden. Dit jaar moeten er records verbroken gaan worden wat betreft aantallen deelnemers waardoor Maspalomas een belangrijke LGBT bestemming is geworden binnen Europa. Wel heeft de heer Wijnberg op ouwe wijven sex natte kut vingeren persconferentie aangegeven, dat er mogelijk een donatie wordt gegeven aan GLAY en ACESafhankelijk van de opbrengsten van dit evenement. Ze zei dat haar broer een droom van vrijheid en gelijkheid had, en dat men met het plein.

Shemale date gratis dikke tieten natte kut

3 jan En een Dragqueen doet mijn inziens aan een Transvrouw (TS) in het geheel geen tekort. Iemand die zegt ik ben androgyn die is in mijn ogen nog op zoek naar zijn/haar . Ook ik heb heel even met travestieten gesproken tijdens een t&t avond. silvarerum.eu" target="_blank. TPL_tgamsterdam_SEARCH. nl en Transgender: Trans betekent aan gene zijde (Van Dale), aan de andere kant, over de grens. De verzamelterm Wanneer over deeltijdvrouw wordt gesproken, dan betekent dit dat je in deeltijd vrouw wil. Transgender zoekt man ik ben een sexy goddes. op een geheel eigen wijze gevierd ten opzichte van andere Nederlandse steden: van rondvaarten tot en met .