Stijve lul in onderbroek opa beft

stijve lul in onderbroek opa beft

En ik sta naakt in de huiskamer met alleen de ochtend jas om mijn schouders. Ik durf niets e zeggen en opa voelt aan mijn borsten waar van de tepeltje gelijk zwellen. Je hebt lekker tieten Janna zegt hij en dan steekt hij zijn hand tussen mijn benen en voelt aan mijn kutje zo die is nu lekker schoon.

Dan laat hij mij los en pakt het boekje wat ik open in mijn bed had en hij gaat naast mij zitten en laat mij elke afbeelding zien zo als de vrouw met haar bennen wijd zo dat je haar helle kutje kan zien en dan waar de man zijn pik aan de vrouw laat zien.

Als ik er naar kijk voel ik dat mijn kutje nat word en krijg ik zin mij testrellen maar dat kan ik nu niet doen. Dan staat opa op en maakt zijn broek los en doet hem uit hij staat nu in zijn lange onderbroek en ik zie een flinke bult in die broek als hij die naar beneden trekt springt zijn stijve pik recht voor uit net als bij die man op de foto in het boekje.

De lul van mijn opa is nog groter dan die van de man op de foto ik dacht meteen als je ouder word groeit hij steeds verder. Mijn opa doet ook zijn lange onderbroek helle maal uit ik zie dat hij hele magere wit benen heeft. Als ik naar zijn stijve pik kijk voel ik dat mijn kutje natter word. Hij gaat weer naast mij zitten en pakt het boekje weer op het volgende plaatje heeft de vrouw de pik van de man in haar mond. Mijn opa legt zijn hand in mijn nek en druk mijn hoofd om laag en de eikel van zijn pik drukt tegen mijn lippen.

Dan drukt hij hem tussen mijn lippen en in mijn mond opa zegt zacht met mijn pik en zuig er maar licht op als ik dat doe beweegt mijn opa mijn hoofd op en neer hij neukt mij in mijn mond. Zijn pik smaakt eerst een beetje vies maar als hij lange in mijn mond zit proef ik niets meer en alleen als hij zijn pik achter in mijn mond steekt krijg ik braakneigingen.

Dan trekt hij zijn pik uit mijn mond en laat mij het volgende platje zien daar heeft de vrouw de pik in haar mond en likt de man haar kutje. Opa legt mij op de grond en dan gaat hij onder ste boven op mij liggen net als op de foto en steekt zijn pik in mijn mond en begint aan mijn kutje te likken.

De vorige keer werd ik er al helle maal gek van en nu begin ik ook al snel te trillen en dan proef ik een smaakje in mijn mond een klein beetje bitter.

En dan begin ik te trillen en te schokken het heerlijke gevoel in mijn buik komt heel snel en heftig. Dan voel ik de pik in mijn mond ook schokken en dan spuit hij mijn mond vol het smaak hel bitter maar ik kan het niet uit spugen want zijn pik is nog in mijn mond. Dan roept opa zuigen schatje zuigen als ik dat doe moet ik alles wat hij in mijn mond gespoten heef door slikken. Dan word opa zijn pik plots een stuk slapper in mijn mond en hij trekt hem uit mijn mond.

Op kijkt mij aan en zegt Janna wat kan jij goed pijpen en hij pakt mijn hand en trekt mij over eind ik kijk en jaar hoor er is een natte lek op het tapijt waar in net nog met mijn kutje lag.

Je komt zelf ook lekker heftig klaar schatje zegt opa en voelt met zijn vingers in mijn kutje. Dan haalt hij zijn vingers uit mijn kutje en laat mij er aan ruiken ja zo ruiken mijn vingers ook altijd maar het gevoel in mijn buik was nog nooit zoo heftig als nu en de natte plek op het tapijt is heel groot. Opa mama ziet zeker de vlek op het tapijt dan weet ze dat ik hier lag.

Opa staat op nu hangt zijn pik naar beneden ga maar slaap ik ruim het hier wel op je moeder ziet niets. Ik pak mijn ochtend jas en ik loop naar de trap als ik de trap op loop voel ik het vocht nog uit mijn kutje lopen langs mijn dijen. Als ik boven ben maak ik mij droog met een papieren zak doekje dat ik daar na in mijn broek zak stop zo dat mijn moeder het zeker niet vind. Als ik de volgende morgen aan gekleed in de kamer kom is er van de vlek niets meer te zien ik ben blij daar voor.

Dit deed pijn verdomme, hij haalde zijn vingers uit mijn kont en voor dat ik het wist drukte hij zijn eikel naar binnen en hij drukte langzaam door totdat zijn hele lul nu in mijn kont zat, net zoals ik bij hem had gedaan pakte hij mijn lul en begon mij tijdens zijn neukbeweging af te trekken.

Door dat ik hem eerder al zogoed als leeg had gehaald duurde het erg lang, toen hij eindelijk zijn restant zaad in mijn darmen had gedeponeerd bleef hij nog lang doorgaan met een slappe lul wat op dat moment een aangename verwelkoming was. Na lange tijd in mijn kont te hebben gebivakkeerd voelde ik zijn lul weer groter worden en volle-dig stijf worden.

Hij was al zolang bezig dat hij sopgeluiden maakte bij het in en uitgaan van mijn kont, hij had mij ontmaagd en opgerekt. Ik voelde zijn eikel zwellen maar volgens mij kwam er niks meer uit, eindelijk haalde hij zijn lul uit mijn kont ik waste mij en zag dat ik had gebloed.

Dat gebeurd altijd bij de eerste keer zei Opa ook bij kleine meisjes als je voor het eerst met je lul hun kutje in gaat. Opa wilde weten wat mijn zusje en ik al hadden gedaan, ik vertelde hem van mam die naakt in de keuken stond en dat ik een stijve lul had gekregen. Dat toen ik uit de keuken gestuurd was mijn zusje mij haar kamer had ingetrokken en dat ik in haar kutje had gezeten en dat ik diezelfde nacht mam had geneukt.

Opa schudde zijn hoofd, we kleden ons aan en ruimde de troep op net op tijd voordat Oma weer thuis kwam. Oma zei gedag en tijdens het langs lopen ging haar hand over mijn inmiddels weer stijve lul, Oma ook al niet te geloven. Opa werkte op de fabriek en Oma was overdag alleen thuis dus die was de volgende maandag voor mij. Toen ik weg ging fluisterde ze in mijn oor, ik weet wat jij en Opa hebben gedaan.

Ik liet mijn hand achterwaarts onder haar rok doorgaan en betaste haar kruis. Oma had geen onderbroek aan dus ik greep midden in haar natte kut, alleen ik voelde geen schaamhaar, Oma had een kale kut. Dit werd spannend en ik wilde hier meer van weten. Geduld maandag zou ik het mijne ervan weten. Ik ging weg en Oma pakte mij nog even bij mijn lul.

Lekker ding heb je daar, kom maandag maar langs dan gaan we leuke spelletjes doen. Die maandag ging ik terug naar Oma. Ze droeg een bijna doorzichtige bloes en een wijd vallende rok van dunne stof, toen ze langs mij heen liep zag ik haar grote borsten schomme-len. Ze kwam terug uit de keuken met drinken en boog zover naar voren bij het aangeven dat ik in haar bloes keek.

Grote zware borsten met grote tepelhoven en een paar keiharde grote tepels, hier kreeg ik spontaan een stijve lul van. Oma haalde haar bloes uit haar rok en knoop-te deze open, daar stond half naakt met een paar geweldig mooie borsten. Ik had in een korte tijd van mam al een hoop geleerd dus was Oma geen probleem.

Ik stond op en begon haar borsten te masseren en nam beide tepels tegelijk in mijn mond, Oma kreunde zachtjes. Ze pakte mijn hand en bracht deze onder haar rok. Ik had nog één tiet in mijn mond en met mijn andere hand maakte ik haar rok los. Nu was ze helemaal naakt. Ze duwde mijn hoofd naar be-neden en zei dat ik haar klit moest zuigen. Dat deed ik en tegelijk liet ik twee vingers haar kut in verdwijnen, per ongeluk vond ik haar gevoeligste plekje. Ik ging door en haar kut werd steeds natter en haar klit werd steeds groter, ze begon te schokken en spoot haar kutgeil mijn mond in.

Dit was een totaal nieuwe ervaring, dit moest ik ook op mam en mijn zusje uitprobe-ren. Oma trok mij mijn kleren van mijn lijf en ging op de grond liggen sprijde haar benen en zei dat ik haar moest neuken.

Eerst gewoon op en neer, toen draaide ze op haar zij en trok het bovenste been op, het leek wel of ik zo dieper in haar kut kwam. Ik kon in elk geval neuken en haar klit masseren en meteen zo'n heerlijk grote tepel beetpakken.

. Stijve lul in onderbroek opa beft

GEILE MAN ZOEKT MAN EEN LEKKER WIJF NEUKEN

OUDE KUT VINGEREN SEX OP ZIJN HONDJES

Mama voelt ineens een stijve leuter in haar rug prikken. 79%. Video thumbnail. Mama heeft nu meteen een harde lul nodig. 64% Beffen. 29 sep De lul van mijn opa is nog groter dan die van de man op de foto ik dacht meteen als je Mijn opa doet ook zijn lange onderbroek helle maal uit ik zie dat hij hele Als ik naar zijn stijve pik kijk voel ik dat mijn kutje natter word. Opa kreeg heel vaak een stijve lul door haar. Opa voelde wat voorvocht in zijn lange vergeelde oude onderbroek lopen, het lekte uit zijn oude . ''Ja, opa dat heb ik best vaak en dan wrijf ik, als ik in bed lig over me klitje en das heel lekker. Opa kreeg heel vaak een stijve lul door haar. Opa voelde wat voorvocht in zijn lange vergeelde oude onderbroek lopen, het lekte uit zijn oude . ''Ja, opa dat heb ik best vaak en dan wrijf ik, als ik in bed lig over me klitje en das heel lekker. 29 sep De lul van mijn opa is nog groter dan die van de man op de foto ik dacht meteen als je Mijn opa doet ook zijn lange onderbroek helle maal uit ik zie dat hij hele Als ik naar zijn stijve pik kijk voel ik dat mijn kutje natter word. Mama voelt ineens een stijve leuter in haar rug prikken. 79%. Video thumbnail. Mama heeft nu meteen een harde lul nodig. 64% Beffen.